Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Arkadaşlar olayları anlatayım öncelikle.. Ben bir Staj işi için bir misafirhanede kalıyorum.. normalde iki yataklı ama tek kalıyorum bayadır. Dün görevli geldi 'çok sıkıştık birisi gelmiş açıkta kalmasın senin yanına yerleştirsek iki günlüğüne' dediler.. Bende salak gibi iyi niyetliyim ya sadece uyuyorum nasıl olsa orda diye olur gelsin dedim. Adam gece 23.30 sularında geldi ve geldiği dakika yattı.. yattığı dakika horlamaya başladı resmen.. ve adam öyle böyle horlamıyordu beyler bayanlar.. kükrüyordu resmen.. hatta kendi horlamasının gürültüsüyle uyanıyordu aralıklarla.. Disc manimi aldım müzik dinleyim dedim.. adamın sesi elektroları baterileri aşıp yine kulağıma geldi( yemin ederim ki) .. bi yerden sonra da kulağım acıdı kulaklık üstüne yatmaktan.. kulağıma peçete sokup yastığı kafama bastırdım ama adamın sesi hala geliyordu. sabaha kadar bu böyle devam etti.. Sabah adam hiç bişey olmamış gibi kalktı bana günaydın dedi ve sinirli sinirli pencereden baktı ve dedi ki 'ya burası yola çok yakın acayip gürültülüydü uyuyamadım' O an orda öyle bi ölümcül alevle yandım ki... öyle bi ne diyeceğimi bilemedim ki.. adama küfür edecektim ama içlerinden hiç birisi beni tatmin edecek kadar ağır değildi inanın bana... Bütün günde düşünsem bu adamdan geceye kadar binbir türlü intikam almassam ne olayım.. Kinimi adama kusacağım geceye... bana taktikler bulun yaratıcı insanlar... Ps: Adam acı çeksin istiyorum ama benim yaptığımı kanıtlayamasın.. Önemli: Dalga geçecek abuk subuk fikirler sunacak varsa şimdiden uzak dursun zaten sinirden yerimde duramıyorum.. başka konu altında geçin dalganızı... ciddi olanlar fikirlerini beyan etsin[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 14 Eylül 2005 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Maxen tarafından 14 Eylül 2005 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 adam kasıtlı horlamıyordu herhalde?[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hehehhee.İki tane bardak al uyuken bi ona bi diğerine boşalt bi süre sonra altına yapar o merak etme :D[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 offf offf yandı o adam abi ben hala acıyorum ama ufak bi ipucu bu gece tualette sabahlamasını sağla bnce sen de rahatca uyursun bölece :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 çay içilcek çay içirecek müsil midir ne zımbırtıysa ondan içirecek bi ortam yok yani.. kast ettiğin oysa.. bi de öyle horlayan adam nasıl scıyodur kim bilir.. aman Allah Korusun!!![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bence "HORLUYOSUN ARKDAIŞM!1!!1" diye uyar önce bi, gene horlarsa intikamın acı olsun.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 biraz yaşça büyük 40-45 filan.. ayrıca adam uyanıyor ve tekrar uykuya daldığında direk tekrardan horuldama moduna geçiyor.... yani artık intikamımın acı olacağı bölümdeyim zaten..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 içkisine ilaç atıp gamze özçelik gibi yaptır birine. kamerayla da çek sora şantaj yaparsın bi daa horlarsan ailene yollarım diye.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ADama horladığını belirt ve uyuyamadığını b u yüzden de oda değiştirmesini rica et. Sonuçta adama horlama dersen yapabileceği birşey yok. Bu ağlayan bebeği susturun demek gibi bişi gelde sen sustur bildiğin bi bebek susturma metodu varsa.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bencede Sonuçta adam bilerek horlamıyor belirtisin abi yan yat falan diye. çözülür olay.[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 maxen bak herkes adamdan yana çıkmaya başladı ya da galiba intikamın dışında makul vemantıklı yolu söylüolar sen de biras siniri yatıştır istersen ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 adam horladığını kabul etmez hayatta, gördüğüm hiçbi horlayan kabul etmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Söyle adama horluyorsun rahatsız oluyorum diye. Bütün gece rahatsız olduysan senin suçun, adamın değil. Dürtüp uyandıracaksın öyle bi durumda, uyarıcaksın. Sonuçta bilinçli olarak horlamıyor. Ha, tırsıp uyandıramadıysan adamı zaten böyle "Asabiyim, asarım keserim, intikam isterim!" diye gerilla fantezileri yapman biraz komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gerilla fantezileri=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 uyandırdım uyudu... ses çıkardım uyudu... gecenin bi yarısı 'yeter be' diye bağırdım.. adam sola dönüp tekrar uyudu... ayrıntıya inmedim tamam da adam uykuya daldığı dakka horlayabiliyor.. vei ntikam da alacağım.. asacağım da ..keseceğim de.. önerisi olan??[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Absolut, 14 Eylül 2005 10:05 tarihinde demiş ki: ADama horladığını belirt ve uyuyamadığını b u yüzden de oda değiştirmesini rica et. Sonuçta adama horlama dersen yapabileceği birşey yok.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Sen ne yaparsan yap sonuçta adam uyurken horlayacak bunun anlık çözümü yok. Adamı ameliyat edemeyeceğine göre ya sen oda değiştiricen ya da rica edicen o başka odaya gidecek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 burna takılan beyaz bantlar var horlayanlar için, rica et ondan alsın. veya odasını değiştirsin. illa intikam istiyosan ağzına,koku olarak panço kıvamına gelmiş çorap sok, sonra "bunu yan odadan gönderdiler çok horluyomuşsunuz" de ki senin yaptığın belli olmasın?!?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 o değil de dikkat et kalıcı olmasın orda mazaallah[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Adam benden yaşca büyük demişsin zaten..! Bişi yapman mantıksız olur. Çünkü horlama adamın elinde olan bişi değil. O yüzden yetkili bi kimseyle konuş de ki kardeşim bu böyle böyle horluyor sabaha kadar uyuyamıyorum herkesin işi gücü var.! Çok sert çıkış ki dediklerini yapsınlar.![signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 adamın ağzına yumurta akı ile diş macunu karısımını dikkatlice dök sabah uyandığında yuzundeki ifadeyi foto ile bize ilet. En olmadı makyaj mazemeleriyle suratını boya.Bunları yapamam diyosan kokusmus bi corabı ağzına tıka.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 burun deliğine kız kaçıran sok.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: NeroWarden, 14 Eylül 2005 09:34 tarihinde demiş ki: Hehehhee.İki tane bardak al uyuken bi ona bi diğerine boşalt bi süre sonra altına yapar o merak etme :D bence suyun sesini kendi horlamasından duyamaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Cidden çok yaratıcı fikirlermiş ama olay biraz farklı bi şekilde çözüldü hatta intikam bile aldım sayılabilir.. Öncelikle görevliye gidip bu adam horluyor.. kükrüyor vs dedim.. ben aşağıda televizyon odasında bi koltuğa kıvrılırım dedim.. neyse koltuk baya rahattı hemde televizyon izleyerek tam uykuya dalacaktım ki içeriye müdürü girdi oranın.. adam 6 ayda bir teftişe gelirmiş benim orda yattığım zamana denk geldi.. 'nedir bu rezillik misafir burda mı yatarmış' diyip beni kral dairesi tadında bi yere yerleştirdi.. Adam öyle televizyonu kliması olmayan bi odada tek başıan horlarken ben kral dairesinde televizyon izleyip kocaman iki kişil yatakta klimanın ayarıyla oynayıp prensler gibi uyudum... Bu durumda söylenesi tek birşey geliyor aklıma arkadaşlar Sabır erdemdir[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yani olurda bu kadar olmaz =) Şanslıymışsın..[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar