Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 canlı olarak yaşadım. güzel günler geçirdim. değişimin üzerinden bir yıl geçti hala ilk günkü heyecanı koruyorum. beni gaza getiren arkadaşıma da buradan sevgilerimi yolluyorum. dip not : tedavi öncesi saçlarla 2 yıl gezdim. işte bu kadar değiştirebilir. [spo1=sağa açılan resim][/spo][signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA?[Bu mesaj Black-ice tarafından 14 Eylül 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eheh örnek olsun insanlara...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tedavi sürecini, sorunun nasil basladigini falan da anlatir misin? Gecmis olsun bu arada ve helal olsun hehe[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 e tabi baya bi değiştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tedaviyi bende merak ettim..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 harbi hayırlı ve geçmiş olsun ne diim helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tedavi esnasındaki bakıştan iyi arabesk albüm kapağı olur. valla diyom. seni ünlü yaparım.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Penthesilea, 14 Eylül 2005 15:42 tarihinde demiş ki: tedavi sürecini, sorunun nasil basladigini falan da anlatir misin? Gecmis olsun bu arada ve helal olsun hehe öncelikle gaza gelinir. sonra saçlar kestirilir sonrada kafa ve alın yapısına uygun bir saç modeli benimsenene kadar model denemeleri yapılır. sonrada tedavinin sonucu alınır. bu kadar. kolay bir işlem aslında :P[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kısaca "saçımı uzattım" de işte ne bıdı bıdı :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? [Bu mesaj Saeros tarafından 14 Eylül 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Valla ben pek bi değişiklik sezemedim. tamam saç değişmiş de aynı tas aynı hamam yine de[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 saeroscugum dikkat et orda önce kısalıyo saçlar sonra tekrar uzuyo. KISKNMAİŞTE!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kıskanıyom lan, kısacık saçım var zaten. böüm.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: elaidi, 14 Eylül 2005 15:50 tarihinde demiş ki: Valla ben pek bi değişiklik sezemedim. tamam saç değişmiş de aynı tas aynı hamam yine de seni turgay şeren abi'ye yönlendiriyorum. o sana gereken cevabı verecektir.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben bunu daha ziyade "fotografik görüntülerin durumun genelinden ziyade bir anı yansıtması ve renklerle oynandığında değiştirmiş gibi göstermesi" diye adlandırırdım. ayrıca çok post-modern bir tedavi yöntemi kullanmışsınız. takdir ederim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 geçmiş olsun..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bende tedavi deyince hastasında ondan kestirdin falan sandım=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bence sen saç ektirmişsin[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 şöyle modellerin falan olduğu bi site yazsanıza p.s bence operasyon dediin sç düzleştirme şeysinden alınır, saç uzatılır ve şekil verilir, ardından düzleştirme uygulanır. böle süper oluyo yani güzel bi model bulamadım ya dalgalı saçlarım da dalgalı saçlara bir model önerisi olan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 tedavi diyince alttan aldırıp yukarıya saç ektirdi falan zannettim.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İLk basta bariz kelmişin walla iyi olmus[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 saçında etkisi var ama büyüdükçe yüzün vs değişebiliyor birazda olsun.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 AŞIK OLDUM LAN SANA BLACK AŞkıms benims :( ilk görüşte aşk ühüh Asl :( güzel olmuş saçların :-) :-) ve öküz gibin değişmiş :-) bende kısa saçı görceniz euhe.Değiştiriyor deli gibi adamı saç ya :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bence tedavi sürecindeki en guzeli :d[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ne öyle karizmatik poz verip forumlara koymalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Benim gözleriminde tedaviye ihtiyacı var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar