Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bir ehliyet alma işi bu kadar saçma sapan olabilir mi anlamıyorum. Geçen sene yaz tatilim uğruna gereksiz yere sürücü kursuna gittim. 2 kere direksiyon dersi verdiler o kadar. Sonra sağlık raporuyla uğraştık, bir gün gittim. akşama kadar bekledik sonra kuyrukla uğraştık felan onu da hallettik. Sağlık belgesinde bir tek "gözlükle araba kullanabilir" gibi bir madde vardı, onun dışında herşey tamamdı. Bir sürü saçma sapan ıvır zıvır sonunda Yazılı sınava girdim, geçtim. Direksiyon sınavına girdim, onu da geçtim. Direksiyon sınavında uyuz olduğum şey, devlet doğru düzgün bir "sınav/aday pisti" gibi birşey yapamamış, E-5 karayolu gibi bir çevre yolunda, kamyonların ve tırların arasında takla ata ata sınava girdirdiler. Neyse geçtim ya, rahatladım. Ama cidden devletin doğru düzgün bir pist yapamaması, o kadar "bürokrasi" sonucunda tırların arasında sürdürtmesi sinirimi bozmuş, o gün lanetler yağdıra yağdıra eve gitmiştim. Ehliyet alabildim mi? Hayır. Okul nedeniyle kıbrısa gittim, mümkün olmadı. Bugün sabah 8de hazırlandım yola çıktım. Gittim emniyet'e, formları felan doldurcam. Bir oraya para ver, bir buraya para ver, o da yetmedi şuraya para ver... resmen hortumladılar. kurs üzerinden verdiğimiz para yetmiyor, şu 1 milyonluk salak kart için o kadar para gidiyor. Neyse formları doldurduk vs verdik. Meğersem Şu sağlık belgesi 1.5 senelikmiş, yenilemem gerekiyormuş. Neyse ne yapalım dedik, 10-10.30 gibi çıktık poliklinik aradık. poliklinik de 4.30-5'ten itibaren bakıyormuş bu işe. Eve gidip gelsem, olmaz. Kızılayda sürtmek zorunda kaldım. Sonunda saati geldi, gittim polikliniğe. Gene kuyruk beklemeye başladım. bi saat kuyruk bekledikten sonra sıra bana geldi. göz muayenesi olcam. adam saçma sapan sorular sordu. sonra "yazıları okuyamıyorsun, göz muayene raporu getirmen gerekli" dediler. sordum ne alaka göz muayenesi, geçen sefer "gözlük takarak kullanması gerekli" dediler geçti bitti. adam yok numarasını bilemeyiz yok hede hödösüne biz karar veremeyiz gibi zırvaladılar. sinir oldum, çıktım gittim. Öeh bu ne ya. Sanki çok da umrumdaydı ehliyet almak. Yok oraya para akıt, yok oraya zaman harca, yok onunla uğraş, yok bununla uğraş. Gözlüksüz bile araba kullandım ehliyet sınavını geçtim kardeşim ne alaka şimdi bir de "göz muanesiyle" mi uğraşıcam. kafam girsin resmen. aha işte bir günüm daha heba oldu bu saçma sapan işler yüzünden. çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Allah yardımcın olsun. diycek bişey bulamıyorum.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya o emniyet müdürlüğü safhasında bana daha uyuz bişey yapmışlardı. parasını veriyosun, bütün evrakları teslim ediyosun, şu gün gel vericez diyolar. o gün gittim, "bugün ehliyet vermiyoruz, şu gün gel" diyolar. ya sabır diyorum, denilen gün gidiyorum ve adamın lafına bakın "bu saatten sonra ehliyet vermiyoruz". nası ya? bütün evraklar tamam, üstelik vericenizi söylediniz bilmemne, yok. yarın alırsın diyo. nedir bu işkence yau? illa rüşvet mi vercez polise? hayret bişey.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 o göz olayında ben acaıp sanslıydım (lens kullanıyorum bu arada ) herkes gırdı goz muanesıne cıktı benı cagırmadılar bende 1 dk sonra farkettım doktor gıtmıs dedım ben gırmedım dıye . allahtan adamın yerı 10 metre otedekı bınadaymıs hemen gıttım adam tabı bu sefer oyle fazla ugrasmadı normalde ısık la ılk basta goze bakıyormus bana bakmadı oku dedı catır catır okudum sonra ıste renk korlugunun testını yaptı ondada bısey olmadı ıyı hadı bıttı dedı ımzaladı cıktım =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Hehh :) Amma şey yaşamışsın. Bu ülkede ehliyet almaya kalkışan her gencin başına geliyo demekki. Abim ehliyet aldı benim. Cuma günü herşey tamamdı "pazartesi gel ehliyetini al" dediler. Aynı polisler Cuma günü "ehliyetin nerde lann" diye 56Km hızla gittiği için,ehliyetsiz araba kullandığı için baya bi ceza yazdılar. Emin ol tek küfür eden sen değilsin. :)[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 oyle bu ulke boyle ben hepsini tamamlamıstım paralarıda vermıstım sadece kart alma işi kalmıştı 2 ay sonra anca alabılmıstım subatta gıttım neymiş kart bitmiş??!?!?! ulan bulunmaz hint kumaşımı bu kart nedirki? en son aldım da kurtuldum.ama ne sinir kaldı ne bişey.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yaşadığın yeri unutuyorsun.Kolum kırılmıştı bi alçı aldıracaz 3 hastane gezdik Çeşme'de kırıldı direk devlet hastanesine gittik,gelen cevap " bununla ilgilenen ortopedist hedehödösü tatilde " Çeşme gibi bi yerde turistik bi yer kalabalık her an kaza olabilir doktor beyefendileri tatilde.Neyse (o sırada benim kol hala kırık sargıda) en yakın hastane Urla Devlet Hastanesi.Gittik oraya gelen cevap " bununla ilgilenen ortopedist hedehödösü tatilde ".Ulan ıctırmayın tatilinize ne lan bu.Sinirli sinirli en son gittik yeşil yurt'a (kol kırık 8 saat geçti üstünden) bekle babam bekle ulan bi alçı yapcanız.Yok anam git sevk getir,gittik yaptırdık hede hödö bekle babam bekle.Koskoca hastaneye alçı için 3 doktor bakıyor.Koskoca Yeşil Yurt'a 3 doktor bakıyor.Öyle böyle en azından 3 saat bekledik bana geldi sıra neyse birde annemde o sıra pozisyonumu ayarlıyor işte basıncı vs. doktor geldi " sen ne anlarsın " gibisinden laf sokmaya çalıştı sonra annemin ordan arkadaşı çıktı (annem emekli hemşire) muhabbet döndü(ben o sırada odaya alınıyorum) doktor sora pis g^t oldu annemin çocuk hastanesinde çalıştığını duyunca.Neyse öyle böyle alçıya aldılar.Aman yarrabbi ne biçim ülkede yaşıyoruz.Hastanede ölsek cesedimiz cürüyecek[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 masteis in dedıgı gibi aynısı benımde basıma gelmıstı omzum cıkmıstı ılkokuldaydım tam 4 hastane gezdık 4.hastanedede annemın sınıf arkadası cıktıda öle aldılar yoksa sanmıorum aksam 7 gıbı cıkmıstı omzum eve saat 5 gıbı gelmıstık işte böle bi memleket[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Lou Reed - Perfect Day. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bu sene usenmessem alcam bende ehliyet uhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bende diyorum ne işi var bu tembel herifin kızılayda arıyo :P bende üşeniyorum ehliyet almaya.iyice üşendim okuyunca şunları valla heheh.kıbrısta sanırım daha kolaymış ehliyet almak fazla uğraştırmıyolarmış.ama türkiyede geçerlimi onu bilmiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Hiç uğraşmadım. Kursa gitmedim Sınava girdim 90 90 100 aldım çıktım direksiyon sınavındada bitirdim evraklarımı herşeyimi kurs ayarladı.Banada gözlük yazdılar LENS e çevirdim polis çevirdiğinde gözlük olmayınca ceza yazmasın diye evet o kadar salak kişilere ehliyet veriyorlarki. Sınavda kadının teki abartmıyorum sağda parketmiş araca çarptı ve kadın geçti. ne diyelim =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kursa gitmek mecburi deilmi:-O[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 eheh bende de ehliyet var 1 yildir kullanmiyorum hic,hatta paso sinavlari kacirdigim icin ankaradan gelmeye üseniyorum diye direksiyona girmeden vermisler ehliyeti babama al yeter diye :) ama tabi ben naapiyorum araba kullanmayi hic sevmiyorum evde duruyo öyle :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sorunsuz aldim, hatta annemlere aldirdim kagitlar imzalandiktan sonra. arabayla birlikte ehliyetimi de getir dedim, onu eve birakip kizlari doldurdum arabaya. boyle bir ortam iste bizimkisi de.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sınav direksiyon fln kolayda. derslere girmek acaip kasış.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar