bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Açılacağı zaman karşı çıktık poku çıkar dedik.Yinede açıldı. bazı sevgili arkadaşlarımız milleti tayfalara sokup çıkartıyorlar anlamsız yere nedense? Gerekçe kişisel bölümünün pokunun çıkması. Kişisel bölümü bir kızın kızlığının nasıl bozulduğunu tartışmak kızın erkek arkadaşlarının yaptığı denyolukları konuşmak milletin içindeki donun ne olduğunu çözmek ota moka aşık olup açılamıyorum diye gelmek Başkası hakkında ona buna aşık oluyor onla bunla oynaşıyor sakın inanmayın diyerek karalamak değildir. Kişisel bölümü içinizdeki duvarları yıkmak için vardır.Yalandan örülen duvarları göstere göstere yıkmak için değil. Seviye saygı aranıyor.Hangi seviye saygı ? milletin şeyinin çapı konuşulmaya başlayacak yakında.o dereceye geldik artık. 10 tane topic varsa 8 i aptal saptal konular.Zaten hayatına aşk girmemiş hayatında birşey yaşamamış insandan nasıl bir duygu beklersin ki ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Black'a katılıyorum.. Mutluyummmm başlığı altında "5 gün sonra ilk kez sigara içtim." Aşık oldummm.. "b@B geçen rüyam da bir kız gördüm.." Bunlar yanlış şeyler.! BoraBora olayları yaşanacak diye korkmaya başladım gerçekten.![signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 budur. gerekli açıklama yapılmış. kişsel[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ben birsürü topic açtım kişisele, 4 te 3 ü saçma şeylerdi. Ben buraya geldiğimde 15 yaşındayım, şimdi 20 yaşındayım.Eskiden özel hayatımı aşırı derecede paylaşırdım burda, son bir iki senedir doğru düzgün birşey paylaşmıyorum.Tanımadığım insanlarla,yüzyüze görüşmediğim insanlarla birşeyler paylaşmak bana pek mantıklı gelmiyor, direk yüzyüze söylediklerime mimikleriyle, hareketleriyle ve canlı tavsiyeleriyle karşılık almayı normal harflerle karşılık almaya tercih ederim her şekilde. Ha tabi geçmişte yaramazlıklarımız çok oldu tabi, rezil olduk, rüsva olduk, kral olduk, süründük herşey geldi başımıza burda. Ama sanal ortamı sanal ortamda bırakmaya çalışıyorum artık mümkünse. Zaten olay da bu. Bence insanlar Kişisel'e gelirken en azından gerçek hayatın hepsini sanala taşımamalılar.Tamam kişisele paylaşmak için geliyorlar ama erkek arkadaşım beni şööle yatırdı bööle çevirdi şööle öptü, tecavüz etti okşadı, kız var açılamıyorum, 2 meme gördüm gaza geldim, afet bi piliç gördüm bugün napacam tarzı topicler hiç yakışmıyor buralara... Kişisel açıldığından beri ironi olsun diye alakasız, saçma sapan topicler açıyorum.Direk olarak blackcha0s gibi söyleyince sallanmadığı için, hem biraz düşündürsün, hem de ulan millete napıyoruz biz dedirtsin diye o tarz topicler açtım ama malesef tınlattırmadı. Şimdi birisi dese ki, sen o topicleri geyik için açtın vs diye, bi iki tanesini sarhoşken açmış olabilirim ama genelini ironi olsun diye açtım. Kişiselde özel hayatın mutlaka yansıması olacak, olmazsa olmaz zaten. Ama bunu saygılı ve nerede çüş diyeceğimizi bilecek bir bilinçle yapmak lazım. Zira b.ku çıktı olayın harbiden de...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 keşke konun altına dipnot düşseydim bakire değilim diye ilgi çekerdik.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Prawler, 13 Eylül 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Bence insanlar Kişisel'e gelirken en azından gerçek hayatın hepsini sanala taşımamalılar. abi bu ama kural olmalı bence... ama sadece kişisel değil her türlü sanal ortamiçin geçerli...[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 garbageın post sayılan versionu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o diil de bi kız gördüm.. şaka yav görmedim.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 nedir abi kişisel açıklaması zaten var aşk meşk olmıyacakta ne olacak bireyin kendine özel şeyleri burada politika,din vs. diğer sakıncalı görüşlerden uzak olarak anlatması değil mi? ama burasını kıraathane (aileçay bahçesi demişim hafif kalmış) gibi görenlerde var o ayrı[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! [Bu mesaj jarjar tarafından 13 Eylül 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 biraz insanları hoşgoruyle yaklasın ya aşırıya kacmayanları tabi prawler da demıs zaten bende buraya 13 14 yasımda geldım sımdı 18 yasındayım ılk actıgım topıclere bakıyorum ınsanlar nasıl yardım etmısler , belkı aklımbasımda konusmadıgımdan oturu hıc elestırmemısler , ezmemişler patiyi bozan bu oldu kımsenın kımseye hosgorusu kalmadı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ee üye alımını kapatmassak olucağı buydu. Eskiden ema bile girer topicte geyik yapardı. Artık bütün topiclerde kavga küfür eksik olmuyor[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 gerçekten kişisel'de açılan başlıklar biraz sapıtmaya başladı. garbageye yaklaşıyor gibime geldi. fakat bu konuda kurallar yok; kişisel olan herşey paylaşıma açılabiliyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ama kişisel sorunlarımız merak ettiklerimiz zaten komik bi derecede bence[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 önceden açardık bi topic rezil olurduk eğer saçma bişiyse ve yaptığımızdan ders alıp bi daha olmaması için kasardık dün kafam güzeldi bi topic açmışım naptımı fazla da bilmiyorum. ağzıma sıçmadığınız kalmış resmen yani. her neyse acayyip fazla bi şekilde yeni üye geliyo eskiler zaten kişisele fazla bişi yazmıyo topic felan açmıyolar. hep yeni üyeler açtığı içinde en yeniler bakıyolar ha iyi bende dilediğimi yazayım, kafam bozuksa yazayım, aşıksam yazayım, kız arkadaşımdan ayrıldıysam yazayım moduna giriyolar. suçta biraz da bizde gibin. bizde bazen yüz vermiyo değiliz onlara. uyarmayıp geyiğe vuruyoz olayları. neyse ben özür diliyim dünki topic yüzünden. jacabo kermit blackchaos tayfası demişsiniz de. benim blackchaos ile meraba dan fazla ileriye gitmemiş bi muhabbetim var oturupta tayfa felan kurmak da saçma olur patide. ha jacabo derseniz o ayrı tmm da dün sarhoşluğun bide bi muhabbet yüzünden açmışız salakça bi bok yemişiz. neyse saçmaladım yine. öptüm sizi.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yok kermit ben öğreticem burada bi kaç kişiye kişilere nasıl davranılıcağını. Ulan topicine post atılan adam samimi olduğunu zannedıyor girişiyor lafa Kimdir nedir sıfatı nedir ? Nasıl bu kadar rahat oluyorlar anlamıyorum gerçekten. benimde dün kafam güzeldi ama son derece normal bi aşk sözcüğü yazdım ki zaten aşık oluyorum. Mavi devesiyle tepeşince geyik çıktı. ama görüyorum ki abuk subuk insanlar bizi tayfalara sokup çıkarıyorlar. az kaldı bi gün birisinin kafasını yere sokup çıkarmıyacam bidaha o olucak. Herkes karşındaki insanla konuşurken biraz haddini bilsin yahu.Sıfatsız bir şekilde gelip laf sokulmaya çalışılıyor. Kim kime laf sokuyor noluyoruz ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ilk ba$larda az topic acılıyor,kullanılmıyor,kapansın fln denıyordu ki$isel bölümü için $imdi de önüne gelen her$eyini yazıyor,topic doluyor diye laf söleniyor.bir $eylerin orta yolunu bulmak bu kdr zor olmasa gerek. unutmadan son bir $ey; said: kermit, 13 Eylül 2005 19:52 tarihinde demiş ki: bizde bazen yüz vermiyo değiliz onlara. uyarmayıp geyiğe vuruyoz olayları. yüz verilince illa tepemize cıkmaları veya durumu iyice abartmalarına gerek yok.bu birazda o ki$ilerin ki$iliginde bitiyor bence.ilgi gören herkes $ımarıcak diye bir kaide yok benim bildigim.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bi zahmet ilk sayfadaki topiklere bakın. bilekkaos haklı valla..[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bugun 5. topicimi actım kişiselde oda dişimi çektirdiydim saolun geçti acısı[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 seviyeyi korumak önemli, her zaman her yerde. insanlar özel hayatlarını olduğu gibi yansıtıyorlar, özel hayat dedikleri de daha acemice, hiç yontulmamış abuk subuk konular. ayrıldıktan sonra "var yaa ben seni aldattım çok pis" gibi şeyler. bizde de hata var, yapılan geyiğe ortak oluyoruz kermit'in dediği gibi. düşen seviyeye göre konuşuyoruz. ilk açıldığında bonepart vardı ne güzel, kitlerdi böyle denyo topicleri biterdi olay. o yüzden buraya mod kesinlikle şart. yeni kullanıcıların da eski seviyeyi, muhabbetleri, hoşgörüyü benimsemeleri de lazım. ben eski sayılmam, ama aykırı davranışlarda bulunduğumu düşünmüyorum. dingo'nun ahırı zannediyolar, sahipsiz zannediyolar, ki haklılar. yetkililer kırk yılda bir uğruyo buraya, ki onlar da naapsın işleri var güçleri var.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar