amon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yılların patileeri (bazende ayların) okulun ttuzzağınaa mı düştüler.....sonsuza kadar okulda mı kalacaklar....inek mi oldulaar acaba?aman allaaaam?kaaç okullu var burda...lise ve üni die ayyırın...[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ders kaydı için başladım bile erken kalkmaya.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 astım ben okulu. eyo. zaten sözele geçicem.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eet programı alabilebildim. mutluyum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Erken kalkmayi seven biri olarak butun derslerimi 8.40 a aldim. 8.40 da basliyor birtakim saatlerde bitiyor :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 4 sene egede ikinci ögretim okuduktan sonra istanbulda yine 2.ögretim bilgisayar okuyorum yıllardır sabah kalkmıslıgım yoktur düzenli :D[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla üni başlıo ama daha hangi sınıfı okucam belli diil( hazırlıkmı ilk sınıfmı?) saat kaçtaa ders başlıo onuda bilimio...bilenler var mı acaba? (ist üni iletişim fak. r-tv-s böl.)[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 okuldayıız...milli güvenliğe de albay geliomuş zaten:([signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim üni pazartesi başlamış ben hala burdayım kalcak ev yok napıyım yurtlarda da yer yok çok kötü oldu valla ....[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benimki kadar geç açılan nazlı belge isteyen başka bir üni daha yoktur daha 20sinde sınavolucaz da ekim gibi lütfedip açılıcak[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: kermit, 14 Eylül 2005 11:44 tarihinde demiş ki: benim üni pazartesi başlamış ben hala burdayım kalcak ev yok napıyım yurtlarda da yer yok çok kötü oldu valla .... E napican gitmicenmi uniye[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: kermit, 14 Eylül 2005 11:44 tarihinde demiş ki: benim üni pazartesi başlamış ben hala burdayım kalcak ev yok napıyım yurtlarda da yer yok çok kötü oldu valla .... bide hangi uni :)[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 2 haftadır 9-6 çalışılan ve genelde fazla mesai almadan haftasonları, bayram tatilleri, yılbaşlarında da işbaşı yapılan bir yerdeyim. Daha beni sağa-sola yollamaya başlamadılar bile, sonra istanbulu bile görmek büyük olay olabilir. Sabahları 6:30da kalkıp her sabahköprüden geçiyorum. O bakımdan okulunuzu sevin paticik ahalisi, iş yaşamı hiç kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim okul 3 ekimde açılıyor devam zorunluluğu yok ikinci öğretim saat 4 te başlıyor dersler 10 numero bir okul benim tatilim ozaman başlıyor :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 daha 1 ay vaaar[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 pati ofiste ! -kart pati-[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 29 unda başlıyo benim üni. artık acılsın istiyorum baydım cunku. ortamı özledim kankileri özledim :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benım okul basaladıda kım takar okulu stajer ım nası olsa (= daha okula gıtmedım yarın bı ugrucam bakıım okul nasıl ıyımı (=[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ha bi teftiş et.. iyi değilse gitme boşver[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 okulda mı?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 evet:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ya gittik okula bir ders programı verdiler elimize iğrenç ya. Her hafta 2 kere 3 saat 1 kere de 2 saat diğer dersi bekliycem dersten çıkıp :([signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 26 eylülde açılıyo benim 23 eylülde oryantasyon varmış nası bişi acep??[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Dershaneyi soran yok ben ufaktan aliyim voltamı :)[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben ne cehennemdeyim ne cennetteyim kaldım arada. bi sene daha össci b@bsız.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar