Tron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Adolf Hitler' in çok seksi bi sevgilisi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 caps ver lan ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Hitleri üzenleri hiçbi zaman affetmiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 oo gene hitleri aldınız hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 üşüyoruz Godwin reis http://3.bp.blogspot.com/_qyhZ9_eXCHM/TAwlDyTl-EI/AAAAAAAAFV8/A0jjoHxulXI/s1600/GodwinsLaw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kulaktan dolma bilgilerle deha usta falan yapmışlar adamı, karacahil muhalif ergenler ya ahhahaha ne postlar var lan maden maden. sefiller ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 en iyisini sen bilirsin goldpaşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Patide en sevdiğim şey. Eğer iki kişi aynı fikirde değillerse illaki birisi diğerinin fikrini bebece malca salakça bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 tam da "ya bu çok eski" d,yecektim ki zaten 2005 konusuymuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ayrıca cCc hitler reis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 goldbären said: DarKRideR said: Adolf Hitler gibi biri asla gelmez daha eminim.Adamın düşünceleri,sözleri,hayatı... Hep bir pislikmiş gibi gösterildi,gösteriliyor.Tabii ki şahsen bende Yahudi katliamini kınıyorum ama adam orada bile geleceği yorumlayarak davranmış.Bir gün Dünya'yı Yahudi'ler ellerine geçirecek diye hepsini silmek istedi.Engellendi ve şimdi ele geçirdiler :) O zaman engel olan devletler şimdi kendileri silmeye çalışıyor. Bu arada Adolf Hitler'in sigara içmeyişinin sebebi,ailesinin ölümünden sonra kaldığı Kilise'de sigara içtiği için atılması ve bunun üzerine bir daha asla sigara içmeyeceğine yemin etmesi. Adolf Hitler :) Ve Normandiya Çıkartmasını yanlış yorumlamasaydı şimdi Naziler Dünya'yı yönetiyordu :) abi uplamadan edemedim, ne bu ya hahahah çocuktuk o zamanlar, yaş 14 mü ne, her denilene inanıyoruz buradan birine kapılmıştım yine, şimdi öyle mi düşünüyorum. Ben bile güldüm kendi yazdıklarıma ASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 goldbären said: kulaktan dolma bilgilerle deha usta falan yapmışlar adamı, karacahil muhalif ergenler ya ahhahaha ne postlar var lan maden maden. sefiller ya 2005'ten post bulup uplayıp, laf atmak daha büyük sefillik olsa da, bir zamanlar kendi yazdığım şeylerin saçmalığından ötürü sanırım benim kişisel olarak karşılık verme hakkım da bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yaş büyüdükçe azalan :) kullanımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bu sefer sdfsdfsd var bende gerçi, bela gibi bir el alışkanlığı vs. yalnız cidden komikmişim, bir ara severdim Hitleri, 6-7 ay kadar sürdü böyle sonra geçmişti, bu postta çocukluğumdan kara leke olarak burada kalsın, baktıkça gelişimimi görebileyim ASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 güzel konuymuş uplayin ya böyle güzelleri inadına hitler yine hitler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 içinizdeki :) i öldürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 abi darkrider, gücenme yahu biz de aynı yollardan geçtik. ben hitleri savunmadım belki ama muhalif ergen genç triplerim olmuştur kesin :P düşünemediğim kısım o zamandan bugüne HİÇ DEĞİŞMEYECEĞİNİZİ varsaymışım. bendeki de denyoluk 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 DarKRideR said: bir zamanlar kendi yazdığım şeylerin saçmalığından ötürü sanırım benim kişisel olarak karşılık verme hakkım da bulunmuyor. bir de şu olay var; burada yazılan şeyler yazanın kesinlikle değişmez görüşleri değil.. hani o an sadece eğlenmek için yazdığı bir şey bile olabilir. ve hatta yazanın şahsi görüşleri ile taban tabana ters ama o konunun gidişine göre eğlenmek için yazdığı şeyler de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 darkriderin o zaman yazdıgı yazıda konuyu uplatıcak dalga geçicek birşey yok. buna ragmen 14 yaşında yazdıgı şeyi 20 yaşında cocukmusum diye savunması saçma olmuş.saçını kazıtıp hitler posteriyle sokaklarda cirit attıgını sanmıyorum.hani ortada desteklenen bir düşünce yokki cocukluk büyüklük olsun adam hitler önemli bir adamdı gibi şeyler yazmıs.sigara içmediğinden bahsetmiş.yahudi katliamını kınamış hitler zeki adamdı falan demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hitler önemli bir adamdı. ama bazıları gereksiz yere abartıyor, hem iyi yönde hem kötü yönde. ressam kalsa daha iyi olurmuş gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 şöle ayağı yere basmıyan şeyleri seviyorum. ya hitler ressam kalsaydı? keşke tanrısal bir simülasyon makinemiz olsa be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar