Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl ama:)

dalamardl

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

DarKRideR said:

Adolf Hitler gibi biri asla gelmez daha eminim.Adamın düşünceleri,sözleri,hayatı...

Hep bir pislikmiş gibi gösterildi,gösteriliyor.Tabii ki şahsen bende Yahudi katliamini kınıyorum ama adam orada bile geleceği yorumlayarak davranmış.Bir gün Dünya'yı Yahudi'ler ellerine geçirecek diye hepsini silmek istedi.Engellendi ve şimdi ele geçirdiler :) O zaman engel olan devletler şimdi kendileri silmeye çalışıyor.

Bu arada Adolf Hitler'in sigara içmeyişinin sebebi,ailesinin ölümünden sonra kaldığı Kilise'de sigara içtiği için atılması ve bunun üzerine bir daha asla sigara içmeyeceğine yemin etmesi.

Adolf Hitler :) Ve Normandiya Çıkartmasını yanlış yorumlamasaydı şimdi Naziler Dünya'yı yönetiyordu :)

abi uplamadan edemedim, ne bu ya hahahah

çocuktuk o zamanlar, yaş 14 mü ne, her denilene inanıyoruz

buradan birine kapılmıştım yine, şimdi öyle mi düşünüyorum.

Ben bile güldüm kendi yazdıklarıma ASDASDAS
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

kulaktan dolma bilgilerle deha usta falan yapmışlar adamı, karacahil muhalif ergenler ya ahhahaha ne postlar var lan maden maden. sefiller ya

2005'ten post bulup uplayıp, laf atmak daha büyük sefillik olsa da,

bir zamanlar kendi yazdığım şeylerin saçmalığından ötürü sanırım benim kişisel olarak karşılık verme hakkım da bulunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

bir zamanlar kendi yazdığım şeylerin saçmalığından ötürü sanırım benim kişisel olarak karşılık verme hakkım da bulunmuyor.

bir de şu olay var; burada yazılan şeyler yazanın kesinlikle değişmez görüşleri değil.. hani o an sadece eğlenmek için yazdığı bir şey bile olabilir. ve hatta yazanın şahsi görüşleri ile taban tabana ters ama o konunun gidişine göre eğlenmek için yazdığı şeyler de olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

darkriderin o zaman yazdıgı yazıda konuyu uplatıcak dalga geçicek birşey yok.

buna ragmen 14 yaşında yazdıgı şeyi 20 yaşında cocukmusum diye savunması saçma olmuş.saçını kazıtıp hitler posteriyle sokaklarda cirit attıgını sanmıyorum.hani ortada desteklenen bir düşünce yokki cocukluk büyüklük olsun

adam hitler önemli bir adamdı gibi şeyler yazmıs.sigara içmediğinden bahsetmiş.yahudi katliamını kınamış hitler zeki adamdı falan demiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...