Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal oyun


tBF

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar düzgün bir anket yapmak istiyorum şu pati halkıyla.Beni ciddiye alır ve sadece anket için buraya konu açarsanız(sadece bir tane yani)anket sonucu daha doğru olur.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Siz oyunlarınızı orjinal mi alıyorsunuz kopyamı?

Eğer kopya ise ''kopya oyun'' başlığına mesaj atınız.

[Bu mesaj tBF tarafından 05 Eylül 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj tBF tarafından 05 Eylül 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet gördüğüm kadarıyla "aha bakın herkes kopya alıyor, buna rağmen yasak yapıyorsunuz, ne kadar saçmalıyorsunuz" gibi bir güç gösterisi amacıyla açmışsın.
eğer öyle bir amacın yoksa ne ala, yalnız anketi ikiye bölmek yerine tek çatıda toplasan daha iyi olurdu.

ben orjinal alıyorum. orjinal bulabildiğim tüm oyunları orjinal alıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fake diyenler kaleye mum diksin[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

özellikle multiplayer oynayacağım oyunları(Counter-Strike, Warcraft, World Of Warcraft) orjinal alıyorum , bazı kendime göre çok beğendiğm nadir bir kaç oyunuda(Heroes Of Might & Magic ve Elder Scrolls) orjinal kalanlar kopya.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde kopya alıyordum,ama son oyunumu alacakken adamın beni terslemesi,hatta ''madem X konuda ısrar ediyosun -senle ne uğraşıcam- git orjinal al!'' demesi üzerine(orjinal alamayacağımı sanmış olmalı) ;bu lafları sindiremeyen bir bünyeye sahip olan ben, aniden orjinal oyun almaya başladım.
Not:O sırada adamın kendisine çok kızmıştım,ama şu anda burdan kendisine selam ediyor,teşekkürlerimi yolluyorum.İyi ki varsın,çok yaşa...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer

[Bu mesaj Kartan tarafından 06 Eylül 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...