tBF Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Arkadaşlar düzgün bir anket yapmak istiyorum şu pati halkıyla.Beni ciddiye alır ve sadece anket için buraya konu açarsanız(sadece bir tane yani)anket sonucu daha doğru olur.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Siz oyunlarınızı orjinal mi alıyorsunuz kopyamı? Eğer kopya ise ''kopya oyun'' başlığına mesaj atınız. [Bu mesaj tBF tarafından 05 Eylül 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tBF tarafından 05 Eylül 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet gördüğüm kadarıyla "aha bakın herkes kopya alıyor, buna rağmen yasak yapıyorsunuz, ne kadar saçmalıyorsunuz" gibi bir güç gösterisi amacıyla açmışsın. eğer öyle bir amacın yoksa ne ala, yalnız anketi ikiye bölmek yerine tek çatıda toplasan daha iyi olurdu. ben orjinal alıyorum. orjinal bulabildiğim tüm oyunları orjinal alıyorum.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Vallaha orjinal alıyorum.Şo son 3 senedir aldığım kopya oyun orjinal oyunu geçmez.Bi Bw bide Kult aldım okadar kopya.Everquest,Dark age of camelot,Larry 8 Magna cum ladue.Burda 10 milyon falan orj oyunlar.Gayet ucuz...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mümkün mertebe orjinal alıyorum, özellikle klasik olan ve olacak olan oyunları.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Leath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 turkiyedeyim ve son 4-5 aydir butun oyunlarimi orijinal aliyorum.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oyun almıyorum alırsam orj alıyorum hattı boş bırakmamak gerek korsanlarada para yedirmemek gerek
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Önce kopya, değerse orjinal.[signature][hline]
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Half Life, Starcraft, Call of Duty, Operation Flashpoint gibi fanatiği olduğum ve uzun süre oynadığım oyunların orijinalini (orjinal değil, bununla ilgili bir konum vardı garbageda :) ediniyorum.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Kaliteli oyunlar orjinal alınmalı. Alıyorumda.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
progamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 mmo ve kaliteli oyunları orjinal alırım (Battlefield 2, UT 2004, Pirates, Rainbow six 3 gibi...)[signature][hline]May the force be with you, always!
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 fake diyenler kaleye mum diksin[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 orjinal aliyorum.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 06 Eylül 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kopya alıyorum. Param yok yaf.Uraşamam.Zaten en fazla oynayacağım 1-2 hafta.Bitirince rafa kalkıyor.Onun içinde orjinal oyun alamam.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Klasikleri ve mmo(sanki kopyası var :D ) ları orjinal alıyorum zaten artık çok seçiciyim, eğer öylesine aldığım bir kopya oyunu beğenirsemde orjinalini alıyorum.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de.
uraz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ben kopya oyun almıyorum daha doğrusu korsan cd almıorum.(sadece adedi 1000lerce euro olan programları mecburiyetten alıyorum umarım gün gelir onlarında orjinalini alabilirim.)Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kopya aliyorum... bugune dek bir tane orjinal aldim o da calismadi...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
heso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kopya alıyorum ama Wow'u orjinal almak zorundaydım[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper
Crane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ayda yilda bir oyun alirim ama orjinal alirim.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben pek oyun almıyorum.lazım olursa download ediyorum :P mmo ları orjinal alıyorum ipe ipe. bide çok sevdiğim bi oyunsa orjinalini almayı düşünüyorum, öle kalıyo almıyorum sonra :P
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 özellikle multiplayer oynayacağım oyunları(Counter-Strike, Warcraft, World Of Warcraft) orjinal alıyorum , bazı kendime göre çok beğendiğm nadir bir kaç oyunuda(Heroes Of Might & Magic ve Elder Scrolls) orjinal kalanlar kopya.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone-
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Normalde kopya alıyordum,ama son oyunumu alacakken adamın beni terslemesi,hatta ''madem X konuda ısrar ediyosun -senle ne uğraşıcam- git orjinal al!'' demesi üzerine(orjinal alamayacağımı sanmış olmalı) ;bu lafları sindiremeyen bir bünyeye sahip olan ben, aniden orjinal oyun almaya başladım. Not:O sırada adamın kendisine çok kızmıştım,ama şu anda burdan kendisine selam ediyor,teşekkürlerimi yolluyorum.İyi ki varsın,çok yaşa...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer [Bu mesaj Kartan tarafından 06 Eylül 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Oyunu bulursam orjinalini alıyorum. Ama hepsi gelmiyor işte. Onları da indiriyoruz. Mesela Civilization serisi. Tek orjinalini göremedim şimdiye kadar.
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 age of 2 , starcraft , wow ve tiberian sun hariç hepsini kopya aldım[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
android Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Her zaman emeğe saygı deyip orjinal oyun alıyorum. Şu ana kadar hiç sahte oyun aldığım olmadı...
tBF Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Güncelleme Lütfen bu bölüme sadece orjinal oyun alanlar mesaj atsın[signature][hline]Heşeyi sevin kendinizi özellikle. İyi insan olun mutlu olun. Saf olmayın kullanılmayın.
Öne çıkan mesajlar