Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Do not use " Veet " for Face

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Öyle bir gerizekalılık yaptım açıkcası.Sınıfta kullanan biri vardı fakat enseye kullanıyormuş danacık benimde işte jilet vurmayın dedikleri yerde tüyler çıkıyordu(jilet vurmadım bu güne kadar(!) dikkat) herneyse işte veet aldık arkadaşlarla dedim ki bunlara tüyü müyü yaktığına göre yüz hassas olur bir beze sıkıp çok az sürelim dedim.Bizim arkadaşda yok birşey olmaz dedi.Sadece yanaklar kalcak şekilde yüzümü torbaya geçirdik.Hayvanlara dedimki sadece yanağın tüy çıkan kesimlerine sıkın bu öküzler bütün yanağıma sıktı.Neyse hafif bi acı hissettim 5 dakka geçti yıkadım yıkarken ayrı bir yandı.Gözenekler falan açıldı,sonra bunlar sabun sür dedi direk ' sttr git ' dedim bepanten sürdüm hafifledi biraz acısı neyse yanaklar kıpkırmızı ve odun gibi oldu.Bepanten ile yumuşadı tekrar şimdi küfrediyorum ama nereye kadar ?!! Herneyse denedim(k) gördüm(k) ve eğer aklında bunu kullanmak gibi birşey geçiyorsa birisinin aman denemesin şaklaban gibi olduk.Ve hala itina ile küfrediyorum şuan.Tüylerle birlikte deriyide süpürdü(Harbidende etkiliymiş)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

köütymüş

abartı derecede cıkmıyorlar di mi bu olayın ardından?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

veet in arkasında yazdıgını sanmıyorum zaten yuze uygulayın diye.ucuz atlatmışsın genede geçmiş olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya neden sen gider arkadaşlarına uyarsın be adam !? Ne güzel ispirtomudur nedir onla yaktıracaktım.Hey allahım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 13 Eylül 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
said:
ZaugnaKhaldun, 13 Eylül 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
abartı derecede cıkmıyorlar di mi bu olayın ardından?
abartı derece kötü bi şekilde çıkıo, bu yüzden tekrar tekrar kullanmak zorunda kalıon diye biliom.

aynen öle ben kullandım ordan biliyoreum
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi arkadaş bana 1 ay sonra tekrar çıkmaya başlar dedi.yoksa daha kısa süredemi çıkmaya başlıyor ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

Daha beter oldu ya " a.k " demekten kendimi alamıyorum.Ya topu topuna 5-6 tüy vardı şimdi daha beter olcak puffff.Gene çıktımı bu sefer ispirto ile yaktıracam[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 13 Eylül 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
Daha beter oldu ya " a.k " demekten kendimi alamıyorum.Ya topu topuna 5-6 tüy vardı şimdi daha beter olcak puffff.Gene çıktımı bu sefer ispirto ile yaktıracam

iğrenç kokar o. ığh kıl yanığı :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...