ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Weee süper ya pahalı da değil.Bi OBi-Wan ve Siddious'da yakışırdı bize aslında.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ulan hepiniz süper dediniz biriniz Nerede bulunur nasıl alınır demediniz :) Var mı alınacak bir site falan ? 25 dolara kesin alırım kaçırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Bone, 13 Eylül 2005 01:12 tarihinde demiş ki: multi-fonksiyonel yeşil farelol[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Dark Side dakiler nolacak onlarada sith code u anlatan bi oyuncak yapılsın :-)[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 2* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bunun vaderlısını yaparlarsa 100$ olsada alırım...varmı böyle bişey gören?düşünseneze odada pıhh pıhh diye soluyup "rebel scums" diye diye hikaye anlatan, yeri gelince saber sallayan force grip yapan vader amca var :P[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Vader istereeeem... "Together we shall rule the galaxy" deyip "Kıhhphhh kıphhhh" yapsın ben ona 100 dolar veririm be. yalnız o Yoda buraya gelirse o fiyat 35 dolardan 135 dolara çıkar benden söylemesi, öyle kapsamlı oyuncakları burada patlatıveriyorlar fiyat olarak. Amazon.com da yok mu bu?[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. [Bu mesaj Cafein tarafından 13 Eylül 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: LonelyWolf, 13 Eylül 2005 09:09 tarihinde demiş ki: ne force, ne de tarih seni asla affetmeyecek bone... zati ben olmuşum force, salla :-P said: Leopar, 13 Eylül 2005 12:41 tarihinde demiş ki: düşünseneze odada pıhh pıhh diye soluyup "rebel scums" diye diye hikaye anlatan, yeri gelince saber sallayan force grip yapan vader amca var :P ya da "sith spit" diyen ve "iğrenç" espriler yapan ve ortalıkta zıplayıp duran bir kyle abi?[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Aynısının vader'ı mı bilmem ama imperial march çalıp sonra bi kaç cümle söyleyen biraz büyük bi vader figürüne 95ytl fiyat çektiler kadıköyde. Burda resmen düdüklüyolar bizi.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bone ölmedinmi sen hala :P türkiyedeki toys r us larda vardı belki.bilkentte vardı bi toysrus.biri bakıversin.bone bakıver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Karizma bir Vader lazım bana 100 dolar veririm ama Türkiye'de değil. Burada çok fiyat koyuyorlar.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Online katalog ne kadar önemli bişey ya. Toys r us'ta böyle bir site yapsa mükemmel olur. İlla mağazaya uğrayıp baştan sona bakınmak mı lazım. Artık ben elbise bile alırken sitelere girip bakar oldum. Yaşasın internet.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hahaha cok iyi ya bide sye var görüdnüzmü bilemem nezihte görmüstüm vader yle kumbara para atiyosun kılıcn ceiyo fln imperial march caliyo The force is with you but yu are not a jedi yet dio kılcıı parlio hareket yapio susuyo koptum her para atisinda daa sacma bisi sölüyo :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Aaaa bana alsana![signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bnde ıstıorum farklı fıgurlerden 1 er 1 er alabılırım oha cok seker onlarla yatıp onlarla kalkarım[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: anartheelf, 13 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki: red gerekirse shopu basarız :D adres ver basiyoruz hadee :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Sabırlı olun genç padawanlar... Bi oyuncak için dark side a geçiceksiniz şimdi...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hehe backgroundda gordugunuz helmetde darth vader voice converter ayni anda mask olarak islevi var, filmden klasik konusmalari yapip vadering breathingini yaabiliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sen buraya nispet yapmak ıcınmı geldın :P[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 invulon çabuk koordinatlarını bildir...ne mi yapacam?boşver sen... *!Ion Cannon standing by!*[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... [Bu mesaj Leopar tarafından 13 Eylül 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 aa o helmetten istiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 varo helmet dan türkiye de ama yıkıcı haber küçük olması... çocuklara göre yapmışlar onu[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 istiyorum ulen ben bunu dark side a cevirirm[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 çok güzelmiş , bunun kutusunun resminide oyabilirmisin :) bende alamalıyım bi tane :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Invulon, 13 Eylül 2005 20:34 tarihinde demiş ki: hehe backgroundda gordugunuz helmetde darth vader voice converter ayni anda mask olarak islevi var, filmden klasik konusmalari yapip vadering breathingini yaabiliyor :p said: jacabo, 13 Eylül 2005 20:36 tarihinde demiş ki: sen buraya nispet yapmak ıcınmı geldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ehehehe millet kıskançlıktan Invulon u linç edip evini yağmalıycak=))) Lightsaber da var deme sakın... Yani tehlikeli şeyler olabilir uyarmadı deme:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar