Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dış - İç Güzellik vs.

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

@metboy:+1
sir'e benzeyen bi durumda benim başıma geldi.
yani kız beni kabul etseydi çıkardım bende..

kısacası genellikle metboyun dediği eğer kızdan hoşlanmıosam;sonra aramızda bi şey olmuosa zaten o yürümez..

ama direk kzıdan hoşlanıosam(bakış,konuşma,hal,hareket) içinin güzelliği önemli olur,ozmanda dışını pek görmem..[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş

Aha çoğunluk dış güzellik demiş,
arkayı sağlama almışım şimdi tekrar söyliyim düşüncelerimi.
Bende ilginçlik var zannettim belkide vardır gerçekten ama ben dış güzelliğe baya önem veriyorum.
Yani dış güzelliği olupta iç güzelliği olmayan bir kızla çıkarım ama iç güzelliği olupta dış güzelliği olmayan bi kızla çıkmam mesela yani dış güzellik önemli. Bu evlenirkende aynı olur bende sanıyorum. Belkide sorun belkide doğal birşey. =)[signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [=0=]
Art Photos [latest]

[Bu mesaj Ferrero tarafından 11 Eylül 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dış güzellik tabiki de önemlidir. Ben dış güzelliğe önem vermem; önemli olan ruh güzelliğidir diyen bir insan yalancının tekidir. Bir ömür boyu aynı yastığa baş koyacağın insanın fiziğine önem vermezsen zaten sende bir eksiklik vardır. Mutlu olmak için ruhsal uyum kadar fiziksel uyum da çok önemlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 11 Eylül 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
said:
Diablo, 11 Eylül 2005 05:13 tarihinde demiş ki:
çirkin veya kalitesiz bi kızla gorunmek istemem.kendime yakıştıramam,yakıştırmazlar zaten.

yani sonuçta ilk bakış onemli.dışı beni etkilemeli.gözleri bakışı saçı giyinişi fizigi vs.. daha sora içini ogreniriz.ama güzel olur oturmasını kalkmasını konusmasını bilmez o zaman güzel olması onu kurtarmaz yani

+1

Şimdi "çirkin bir kızla görünmek istemem" demişsin. Toplum baskısıyla hareketlerine yön veriyorsan, kişiliğin oturmamış demektir.

Not : Ben de dış güzelliğe önem veririm elbet ama "milet" yakıştırmayacak diye değil.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta önce bi kız geldi bulmuş msni konuşalım falan diye konuştum falan biraz sardı muhabbeti sonra dur sana cam açayım dedi açtı engelleyip sildim.
vicdanım rahat değil ama bende bir sorun olduğunu anladım sonra konuyu açtım var mı böyle bi olay?
ama kız böyle görüşelim olayına giriyordu o yüzden.[signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [=0=]
Art Photos [latest]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başta etkilenme diye bişey wardır.Lütfen kimse iç güzellik diye kandırmasın kendini.Sanki Karşındaki kızın neler hissettiğini nası biri olduğunu biliyosunuzda ilk görüşte anlıyorsunuz sanki iç güzellik diyorsunuz.Ha bende iç güzellik diyorum ama, Birazda güzel olsun dimi?[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 11 Eylül 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
said:
ReDDoG, 11 Eylül 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
said:
Diablo, 11 Eylül 2005 05:13 tarihinde demiş ki:
çirkin veya kalitesiz bi kızla gorunmek istemem.kendime yakıştıramam,yakıştırmazlar zaten.

yani sonuçta ilk bakış onemli.dışı beni etkilemeli.gözleri bakışı saçı giyinişi fizigi vs.. daha sora içini ogreniriz.ama güzel olur oturmasını kalkmasını konusmasını bilmez o zaman güzel olması onu kurtarmaz yani

ne demşim ben.kendime yakıştıramam.insanlarda yakıştırmaz zaten.ama onlardan once zaten ben kendime yakıştırmam.
+1

Şimdi "çirkin bir kızla görünmek istemem" demişsin. Toplum baskısıyla hareketlerine yön veriyorsan, kişiliğin oturmamış demektir.

Not : Ben de dış güzelliğe önem veririm elbet ama "milet" yakıştırmayacak diye değil.
[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

En son çıktğım kız kişisiyle 9 ay beraberdim . Çok da güzeldi gerçekten . Ama işte hiç bir şekilde uyuşmuyorduk ama birbirimizi o kadar çok seviyorduk ki onda olmayan huyları benimkiler tamamlıyordu bende olmayanları ise onunkiler . Ancak bir yerden sonra artık ağır gelmeye başladı kaprisleri bende ayrıldım . Dış-iç meselesi değil . Ancak bundan sonra eğer bir ilişki yaşayacaksam dıştan önce içe bakacağım . Dış güzelliği de es geçmemek lazım tabi hiç bir zaman . Önemli olan hangisinin öncelikli olduğu .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

İkisi de önemli. Ama tabi mesela dış güzellik iç güzellikteki sevmediğiniz şeyleri örtemez ama iç güzellik dış güzellikte hoşunuza gitmeyen şeyleri örtebilir (en azından fikrimce).[signature][hline]Beş Hececiler
Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır)
Sosyal ağlarda paylaş

"şopar gibi kız" yoktur be :)
her insanın kendine özgü bir güzelliği vardır,içteki ve dıştaki biribiri ile uyumludur.önemli olan o güzelliği görebilmek. zaten güzelliğini görebildiğiniz insana aşık olursunuz ya da ondan hoşalnırsınız. ma benim böyle düşünmeme rağmen benim sevgilim benim güzelliğimi göremiyor(sevgilinm olduğu için görmüş olması gerekirdi,değil mi?), belki de görüyordur ama gördüğünün farkında değil,öyle olmasan nası birlikte olurduk...
evet,karmaşık birşeymiş :D[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için
www.oldmags.info

WWW.OPETH.INFO

bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NightCrawler, 11 Eylül 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
"şopar gibi kız" yoktur be :)

Haha dolaş biraz daha dışarı cık çok çok çirkin olup öle fesat kızlar var ki...

Hoş cok guzel olup cok da iyi kızlar da var yok değil ama bi bize rastlamadı şimdiye kadar o ayrı mesele.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you
Cause I Know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 11 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Şopar kız yoktur, az vodka vardır :)

bu "X kız yoktur az vodka vardır" esprisini kim, nasıl punduna getirip yapacak bu topicde diye huşu içinde bekliyordum, ahanda geldi.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle dış güzellik.. zaten bi insana baktıgında saflığı güselliği, iyilikten gelir diye düşünüyorum.. (estetik ve mankenler hariç eheh )

ama birine sefgilim diceksen en başta dış güselliktir sonrasıda gelir zaten.. ama kafa yapınız uyuyorsa güzelliğede bakılmayabilir bazen.. çok iğrenç olmadığı sürece..

[signature][hline] i own j00
bLogger Mike

[Bu mesaj Mike tarafından 12 Eylül 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aşık olduğunuz kadına amann ne güzel düşünüyor diye olmuyorsunuz ki ilk başta çok hoşunuza giden biri olucak ki onunla yakınlaşıcaksınız konuşucaksınız.
o yüzden herzaman dış güzellik[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...