Sensible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Benim hoşuma gitmedi. Karikatürlerden arak birçoğu. ufak kısımları değiştirmişler[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 13 Eylül 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 t1:Hşşş Bücür bak bi hele buraya.. ne bu yaptığın ç: Çin seddi yapıyoruz bi de sen uğraştırma beni. t1: ha iyi iyi de niye yapıyosunuz arkadaşım bunu? ç: geçemeyin diye arkadaş. t1:ha ama daha yapım aşamasında şu an geçiş var ç: hee var ne olacak.. t1: lan o zaman ne artislik yapıyosun sabahtır. yandan dolanıp stmezmiyim ben seni.. ç: hasss.... t2 de gizmli şahsiyet sadece olayları izliyor burda :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 13 Eylül 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Maxen, 13 Eylül 2005 16:44 tarihinde demiş ki: t: kenarından dolanırız biz de. orası da türk nasıl olsa. ç: eee... hendek kazarız? t: köprü? ç: prenses? t: anlaştık.. ç: bu var ya bu, uzaydan bile görünür. t: eee noolcak uzaydan görününce, para mı vercekler. ç: dünyada paradan daha önemli şeyler var. t: ne var? ç: nirvanaya ulaşmak mesela., t: nirvanaya ulaşılınca para mı vercekler? ç: allah sana akıl fikir versin. lol[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: t: kenarından dolanırız biz de. orası da türk nasıl olsa. ç: eee... hendek kazarız? t: köprü? ç: prenses? t: anlaştık.. harbi çok iyi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 +1234596[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben niye gülemedim :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 hahah hepsi birbirinden güzel =)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 çok hoş olmuş ;D[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaşa bakıp çıkacaz olayı güzel ya yıktı geçti :)[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 "t- vay be gevur yapiyor abi. ç- ulen sizi bu zihniyet batiracak " Ahahahha tam bizim millet:D Tabii dünyanın 7 harikasından birinin Türklere karşı duyulan ... korkusu yüzünden yapılması da Türklüğümüzle gurur duymamızı sağlayan bi etken:D Yani ben çinli olsam o duvarla gurur duymazdım olsa olsa utanırdım:D t1-aa bu çekikler napıo t2-bilmem gel soralım t1-napıosunuz yaa siz? ç1-duvar yapıyoruz t1-niye? ç1-ne demek niye? t2-basbaya işte niye bu kadar zahmete giriosunuz ç2-ıı şey... Hah ilerde turizmi patlatsın diye... Varya manyak olcak ilerde t1,t2- ?!?!? t1-Ağa bak nası duvar yapmışlar t2-Lan çekikler niye yapıosunuz bu duvarı ç1-Hep saldırıosunuz bize korunmak için t1- ... korkusu? ç1-eee şey... t2-yani şimdi engelliyceksiniz dimi bizi? ç1-Evet... ç2-Ağa onu bunu boşver de yetişmiycek yaaa yine sefer düzenliycekmişsiniz... bi el atsanıza şuraya t1-Peki gel usta yardım edelim t2-harbi ha sevaptır ç2, ç1 e fısıldayarak: Varya bunların hepsi böyle yaa t- Aaa duvara bak ç1- Ahahahah geçemezsiniiiz saldıramıycaksınız işte oooh ooh çatlayın işte t- Eee noolmuşş? Sizde bize saldıramıycaksınız ç2- Hasss......... Olm bak bunu unuttuk işte[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: MartinLGore, 13 Eylül 2005 17:49 tarihinde demiş ki: T1 : Abi yol bitti galiba, baksana Dünya düzmüş dedikleri gibi ne yapıcaz şimdi? T2: Mal, Çin Seddi bu. Çinliler yapmış. T1: Deme ya? Ne için? T2: Bizi durdurmak için. T1: Vay be? İkimizden nasıl korkmuşlar baksana ! T2: Denyo musun ol, biz derken Türkler işte T1: Haa desenee ! Bizde karşısına daha büyüğünü yapalım abi ? T2: Salak ne işe yarıcak ? T1: Abi hep öyle yapmıyor muyuz? Hem sizin seddinize değil kendi seddimize takıldık deriz. Setlerinin bir boka yaramamasını sağlarız, sinir olurlar.. T2: Olm sen harbi malsın lan! T1: Niye ki? Bir de ne kadar uğraşmışlardır lan ! Düşünsene 5000 kişi çalışsa, günde 3 tuğladan hesaplasan, 600 yıl sürse, bayağı tuğla ediyor. Ulan bütün çinliler bi tuğla taşısa 1 milyar tuğla ediyo zaten. Müteahhit de iyi para kazanmıştır abi. yıl başına 500.000 alsa bayağı para da kırmıştır. Tabii bunun vergisi püsürü var. Ona 100.000 desek..... T2: Olm yine matematik insanı kesildin lan.. T1: Meraktan lan.. Abi bu arada biz nereye gidiyoduk ? T2: Bilmem nereye ? T1: Unuttum iyi mi? Hadi köye geri dönelim.. T2: Hmm, tamam dönelim.. Ç: İşe yarıyo lan ! said: ShadowFury, 13 Eylül 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ç2-Ağa onu bunu boşver de yetişmiycek yaaa yine sefer düzenliycekmişsiniz... bi el atsanıza şuraya t1-Peki gel usta yardım edelim t2-harbi ha sevaptır ç2, ç1 e fısıldayarak: Varya bunların hepsi böyle yaa ahahahah bunlar çok iyiymiş :)[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar