2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bana göre hayatta bütün sevgilerin, doslukların, arkadaslıkların çıkarı var. sadece yaradan kuluna karşılıksız yaklaşıo.[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaş ve sevgili *seçmeyi* bilmiyormuşsun demek ki.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ha$a![signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 2pac olmak kolay degil... Olucak o kadar çıkar ilişkisi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eheheh herkes bazen düşünüyorum param için mi benle arkadaşlık yapıyor siz ölemisiniz mesela[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Evet :/ Edit: Başka soru sormuşsun. Son soruya değil cevabım. Herkesin başkasından beklediği birşey vardır. Mesela bi arkadaşın sana çok gülüyodur(eğlendiriyosundur onu). Senden beklentisi o dur. Tabiki para veya başka çıkarları olan kötü ruhlu insanlar da var ama herkes öyle değildir. Ruhsal ihtiyaçları için sana yakın olanlar da vardır. Sonuçta herkesin birine yakın olma sebebi vardır. [signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 11 Eylül 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 vay şerefsizler[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya 2Pac hocam bari yeni başlık açarken şu türkçeyi katletmeyelim. 1-) allah özel isimdir Allah olarak yazılır 2-) deilmi -> Değilmi? Anlatmaya çalıştığın olaya gelince. Bu Kuran-ı Kerim'de de geçer. Şahsi yorumum ise almadan verir Yüce Yaradan fakat ona karşı sorumluluklarımızı yerine getirmezsek daha fazlasını alamayız. Hadis veya bir ayette ise ; "Bazısına çok verir şükrünü ölçer,Bazısına az verir sabrını ölçer" Önemli olan şükür veya sabrımızdır. Her neyse konu çok kayar ve sapar. Kitlensin derim.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 benımle param için arkadaşlık yapan çok insan vardı çevremde biliyordum zaten bende eğleniyordum insanları kullanmak gerek bazen. Para bitince hepsi dağıldı rahatım şimdi =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Akp nin oyunları bunlar gelmeyin gelmeyin...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 pardon türkcemizi böle katlettiğim için uyardığın için de saol hep birlikte daha ileriye[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sevenin halinden sevenler anlar gel gör şu halimi bir teselli ver dicem :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: bLackcha0s, 11 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki: Akp nin oyunları bunlar gelmeyin gelmeyin... akp dedinde aklıma recep başkan geldi adama yumurta atmışlar dün ya[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 wallamı ?! öeahra[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: insight, 11 Eylül 2005 18:52 tarihinde demiş ki: Ya 2Pac hocam bari yeni başlık açarken şu türkçeyi katletmeyelim. 1-) allah özel isimdir Allah olarak yazılır 2-) deilmi -> Değilmi? /// Değil mi? Anlatmaya çalıştığın olaya gelince. Bu Kuran-ı Kerim'de de geçer. Şahsi yorumum ise almadan verir Yüce Yaradan fakat ona karşı sorumluluklarımızı yerine getirmezsek daha fazlasını alamayız. Hadis veya bir ayette ise ; "Bazısına çok verir şükrünü ölçer,Bazısına az verir sabrını ölçer" Önemli olan şükür veya sabrımızdır. Her neyse konu çok kayar ve sapar. Kitlensin derim. konuya cevabım ise : %100 KESİNLİKLE! ÇIKARSIZ Bİ BK YAPMAZ İNSANLAR![signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: 2pac, 11 Eylül 2005 18:55 tarihinde demiş ki: akp dedinde aklıma recep başkan geldi adama yumurta atmışlar dün ya Kesin Penth yaptı bunu ya... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şimdi diyeceksiniz anne va baban seni cıkar için mi seviyoo[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: 2pac, 11 Eylül 2005 18:55 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 11 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki: Akp nin oyunları bunlar gelmeyin gelmeyin... akp dedinde aklıma recep başkan geldi adama yumurta atmışlar dün ya buraya geldi bugun gorsem karpuz atardım da neyse[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yav adamdan ne istersiniz adam ülke için ne yumurtaları göze aldı[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: 2pac, 11 Eylül 2005 19:00 tarihinde demiş ki: şimdi diyeceksiniz anne va baban seni cıkar için mi seviyoo yok demicez rahat ol. bu topic'in durumu, amacı veya misyonu nedir acaba?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Rewendor, 11 Eylül 2005 18:59 tarihinde demiş ki: said: 2pac, 11 Eylül 2005 18:55 tarihinde demiş ki: akp dedinde aklıma recep başkan geldi adama yumurta atmışlar dün ya Kesin Penth yaptı bunu ya... :) o yaptıysa hll olsun delikanlı adammıs[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu topic'in durumu, amacı veya misyonu nedir acaba? ne kadar samimi dostlarınız var yoksa benim gibi kazanmak için ne yapmalıyız fayda ve zararları[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: sir, 11 Eylül 2005 19:03 tarihinde demiş ki: said: 2pac, 11 Eylül 2005 19:00 tarihinde demiş ki: şimdi diyeceksiniz anne va baban seni cıkar için mi seviyoo yok demicez rahat ol. bu topic'in durumu, amacı veya misyonu nedir acaba? vizyonunu genısletemıyosun tobe tobe[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kısacası adam memur muş [Bu mesaj 2pac tarafından 11 Eylül 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 selam, asl?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar