crysania Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Slmlar pati ailesi bu size belki de son slm verebileşim çnkü bn artık gidiyorum :( Ayın 12 sinde yani bu pazartesi bnm için zorlu bir 9 ay başlangıcı mevcut.Haftanın üç günü staj yerimde olucam (şuan ki yerimdeki gibi diil çok daha disiplinli+net yasak :S ) , 2 gün okulda olucam (gerçi okulu hiç sallamıcam ama sanırım nete giremem bu sene atölyelere girmemiz yasak bizim) ve kalan son 2 günde de dershanede olucam (ahh öss ömrümü yedin bi atlatsam şu 9 ayı sorcam ben sana :@ ) bu sebeblerden dolayı da sanırım hiç vakit bulamayıp patiye giremicem bu yüzden bgn sevgili pati ailesine veda etmek istedim elimden geldiğince kısa zaman aralıklarında burayı ziyaret edicem :) bn buraya kısa zamanda çok alıştım çok sevdim şimdi bırakmak çok zor gelio :S Nese umarım beni unutmassınız dicem ama burda unutulmuycak bi aktivasyonum olmadı pek o yüsden kendinize çok çok ii bakın diorum ve hepinizi saygıyla selamlıyorum ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 birincisi okul niye 2 gün? ne biçim okul o? ikincisi benim iş yeri de disiplinli.. msn,mp3 siteleri,diğer forumlar yasak ama sadece (nedense) patiye izin veriyorlar.. yani hala umudun var.. ÖSS için ise denilecek bişey yok herkesin çekmesi gereken bi dert.. Allah kolaylık versin (ki vermez genelde)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Maxen belki onlarda PATİ dir ;)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Birincisi okul 2 gün çnkü ben anadolu meslek lisesindeyim 3 gün staj yapıp 2 gün okula gidiosun malesef.ikincisi zannetmiyorum ki yeni şirkette patiye gircek kadar vaktim olsun çnkü ortam acaip yoğun ve iş acaip sıkı :S[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hoşçakal da bu kadar kötümser olmaya lüzum yok. Bir yol bulursun hakkaten girmek istersen ehe. Biz bekleriz hadi hadi. :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Gothic_Angel, 09 Eylül 2005 08:56 tarihinde demiş ki: Maxen belki onlarda PATİ dir ;) hmm bu programda sabancı yazıyor.. demekki sabancıdan adamlar var patide.. o zaman arkamız çoooook sağlam :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hehe yakında arkanıza IBm lileri de alıcaksınız ben orayı da buraya bağlamasını bilirim :)))))))[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hoşçakal kardeş en kısa zamanda tekrar görüşmek dileği ile... @Loras hayırdır gözükmüyordun ortalarda , selam :)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Allah yardımcın olsun güle güle.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 başarılar.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 öss... ahh öss... ben bu sene öss gazisi oldumda zor iş hakkaten hoş ben günde 8 saat oyun oynuyodum oda başka :D yani bu kadar umutsuz olmana gerek yok :D neyse kolay gelsin ne diyim en kısa süred dönmen dilegiyle :)[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 başarılar dilerim. kendime de dilerim. hatta kendime daha çok başarılar diliyorum. hoha.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 başarılar.. gene beekleriz.. *!arkadasından su döker*[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ayy bende zor girerim simdiden baslıom ossyeee..offf[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 başarılar ya. girersin bi şekil. koparma bağları. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 her fırsatta burdayım zaten *!slm verir ve evine doğru yola çıkar*[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 işallah istedgin gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 işallah ki olmaya da başladı bgnkü sınav süper geçti öle olunca da kendime ödül verip direk buraya geldim ve bunu hep yapıcam ;) slmlıyrm herkesi tkrrdan görüşmek üzere...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 k.i.b s.ç.s :))))))))9999999[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 heyoo şuab IBM deb yazıorum size hiç de tırstığım gibi değilmiş acaip süper bi ortam var burda...:D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Haha yalan oldu desene nete girememe :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 14 troll Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 öle oldu valla ama iiiki de öle oldu:D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! --------------------------------------------- msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Crysaniaa .. gitmee bi yere yaaa :( .. bırakma bizi .. beni kim lanetlicek sonra :( ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Cidden üzüldüm ya. Arada sırada gir bari:([signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 konuyu okumadan msj atanlar işte böleee auhauhahua :P bi yere gittiği yok konuyu okusaydınız keşkee[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar