Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Libress kullanan erkek oldu mu aranızda =)

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

şikayet ediosunuzda neye şikayet ediosunuz.. bi işemi yarıycak? TW ler görmüş tüm yazıları değişen bişi olmamışta şikayet edincemi değişecek bişey?
bırakın ya canım sıkıldı sabah sabah

topic açmanında bi adabı ve sınırı var. nedir ya bu?
iyi sabahlar herkese
logout..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

logout diyip diyip yine dayanamıyorum...

Tuvaletini tutamayan yatalak bir hastanın altına bağlanan bir hasta bezi görsenizde böyle dalgamı geçeceksiniz siz?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 04 Eylül 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
erkek tangası en çok kayseride satılmış

Buna bir açıklama gelecekmi diye inatla bekliyorum?
Neden Kayseri?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Sosyal ağlarda paylaş

mantıklı olun bıraz
bır erkek durup duruken nıye kadın pedı kullansınkı pedın işlevı bellı adam gay olsa hatta transexuel olsa bıle bi işine yaramıycak o ped

ıhtıyacı olmasa adam nıe kullansın
yukarda denıldıgı gıbı yatalak hastaya bez baglanınca cokmu komık oluyor veya bacagı kesılen adamla dalga gecıyormusunuz

bıraz insan olun saygılı olun bırbırınıze yozlaşmış genclık tımsallerı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 04 Eylül 2005 03:34 tarihinde demiş ki:
Ne iğrenç ya bu başlık?
Anüs-penis-zart-zurt havalarda uçuşuyo
Alooooooo, karakedi nin dediğine uyup "beğenmiosan çek git" olayını uygulim dedim ama oha ya. dayanılacak gibi değil.

çüş. sarsılın ve kendinize gelin bi. :hrr:

çok ayıp kelimeler bunlar
aaa aaa[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

LoL Ayarcı forum temaları ortada
eheueue çok hoş.

size burda şimdi bizim neyle dalga geçtiğimizi anlatırdım ama kapasite kaldırmayacak gibi gözüküyor.
Hali hazırda kaldırmamışta.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

La havle ya mandoo sen kesersin abi benim dili.

Benim bildiğim kadarıyla bu gibi sorunlarda Orkid,Libress gibi ped vermezler.
Daha farklı bezler veriyorlar.
Gazlı bez gibi

ha bu arada ben adamın ped giymesiyle dalga geçmiyorum.Görüntü çok komikti o görüntü karşısında kendinizi tutabilseydiniz eywallah.
Ayrıca adamın bi sorunuda yokmuş keyfine giyiyormuş.Sadece antremanlarda ve maçlarda tuvaleti fazla geliyormuş.o yüzden kullanıyormuş.

İkinci olarak. Libress adlı firmanın sloganı vardı "artık erkeklerde libress kullanıyor" diye.

Herşeyi unisex yaptıysak spiral kullanalım artık.

ahh sözlükçü gençlik ahh[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

@bLackcha0s: Sen bu yollardan daha yeni gidiyosun. Biz gittik, geri dönüyoruz.

@shapshal: Kayseri konusunda hala bi açıklama bekliyorum. Özel mesajlarada cevap alamadım...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Yetemenler,

Forumlardaki şu küfür olayının boyutunu aşmaya başladınız. Kendinize gelmenizi öneriyorum. Am, göt, sik gibi muhabbetlerin yeri burası değil. Bu muhabbetleri yapmaya çok meraklıysanız eğer, buraya girin ve buradan uzak durun. Türkiyenin en büyük forumundasınız ve şu yazdığınız onun anüsü bunun penisi, yok götünü tutamıyosa tıpa tıkasın gibi muhabbetler seviyeyi baya bir düşürüyor. Burası online kerhane forumu değil. Hadi öyle sanıyorsunuz diyelim, Konu Dışı küfür muhabbeti demek değil. Listeye bakacak olursanız böyle bir bölüm olmadığını da görürsünüz herhalde.Bu yüzdendir ki kendinize gelmenizi öneririm.[signature][hline] selam : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...