Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Libress kullanan erkek oldu mu aranızda =)

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
Pyro, 03 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
Pyrø:
ciddi kullanan erkek var mıymı$?
bLackchaoS:
harbı bugun baktım telefonda çekmişler çocuğun resmını
bLackchaoS:
koptum ehueue
Pyrø:
öeh
bLackchaoS:
olm laf aramızda,ben de denedim o fotodan sonra ehuh

salak payro rezil insan müsfettesi ben noktalama işaretleri kullanmam hele o virgülü hiç kullanmam
iade ediyorum o virgülü sana rezil insan[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Anlaşıldı meğersem hyde da kullanıyormuş.Ben bilmiyordum bak:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 03 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
harbici doğaldır.

Buna koptum lol...:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

en guzeli amerikan bez yıka yıka kullan mis eskiden orkid mi varmış[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

erkekler için tanga modeli çıkmadı dimi daha çıksın ondan alcam[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Eminim böyle bir olayı önceden bilgi sahibi olmadan duyunca çok komik geliyordur ama aslında çok da gülünecek bir durum yok.

İleri derecede hemaroidi ve de doktor korkusu olan bir arkadaşım, cesaretini toplayıp da operasyon geçirene kadar uzun süre kullandı kadın pedi. Sonuçta mecburiyetten yapılan bir olay ve tatsız bişey tabii.

Ha tabii konuda bahsi geçen arkadaşın böyle pedle dolaşmak gibi bir fetişi varsa o ayrı konu :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

belki şahsın anüs ünde (sanırım adı buydu) çiban türü bişey çıkmıştır ve o kanıyodur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 03 Eylül 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
Bugun arkadaş söyledi yarıldım çocuğun fotoğrafını çekmişler telefonda
Takımda çocuk libress (pad yani orkid) kullanıyormuş çocuk giyinirken kabinde resmini çekmişler çok komik duruyor

varmı aranızda kullanan çıksın delikanlıca söylesin =)

bi geyik vardı artık erkeklerde libress kullanıyor diye.Bende merak ediyordum acaba hangi erkekkk kullanır diye ...

Çıkıp söLemenin deLikanLıLığı mı oLur bunun artık.. Bunu söyLeyene qim deLikanLı gözüyLe bakcak ki :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...