Sorj Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Blind guardian - Lord of the rings şarkısı gibi Böyle fülütlü, Frp üstüne kurulu şarkılar varsa yazarmısınız? Mesela örnek veriyim şu şarkı gibi AHAN BU :) DAOC UN ALB şeysidir çokta güzeldir Yani daha çok enstrumental olucak vokal olsada olur.Olmasada olur... Hatta olmazsa daha iyi olur :) Böyle Howard ın Şarkıları gibi olucak.Lotr - concerning hobbit vs o tür şarkılar istiyorum.Bildiklerinizi paylaşırsanız terazinize tıklarım :P Çok sevinirim.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 var apocalypticanın şarkıları, sonra enya yı indir :P hmm sonra anime müziklerini indir ehehe[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Blind Guardian'ın şarkıları zaten hep böyle. Bard's Song'lar bayaa güzeldir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Blackmore's Night[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: nileppezdel, 10 Eylül 2005 12:43 tarihinde demiş ki: Blind Guardian'ın şarkıları zaten hep böyle. Bard's Song'lar bayaa güzeldir. Bard's Song ,A Past and Future Secret,Stand My Ground ,Bless the Child , South of Heaven, Seeman =P , Criminals bu sarkılar acıkcası arabada yada yururken beni cok gaza getirir.Savasırken kesinlikle calacağım sarkılar bunlar olsa gerek =)[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Blackmore's night da çok iyidir. Zaten Ritchie Blackmore hayranıyım.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Rhapsody, Elvenking, Wuthering Heights, Kamelot vs. Bunlar iyi fon müzikleri, tavsiye ederim.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Stratovarius[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 blind guardian, rhapsody, nightwish gibi gruplar zaten direk efsaneler ve fantazi kurgu üzerine müzikler yapıyor. onun dışında şu topiğe de bakabilirsin: http://forum.paticik.com/view.php?id=63646
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Blind Guardian - Celtic Spirit çok güzel ya ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Brutus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 çok fazla var bööle... ama çncelii blind guardian'a, nightwish'e, haggard'a,empryium'a ve thratre of tragedy'e verirsen ii olur. ya diğerlerini duymuş ya da kesinlikle bi şekilde dinlemişsindir de empryium'u kesinlikle daa çok öneriyorum ollldukça ii..[signature][hline]force be with you
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Korpiklaani frp konuları üzerine değil ama bi bak derim ;)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
Creus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 empryium dinnerken ben frp oynayamam abi.. alıp götürür beni empryium.. melancholy, still my desire der ben ölürüm.. meze olur içki masasına empryium : )[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
cna Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 gregorian var bide[signature][hline]jahnn
Linu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Barbar karakterinden önce Manowar dinlemeli..:P Hatta direk frp de actiondan önce herşeye uyarlarsın: blood of my enemies tey tey tey :D
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben frp oynatırken arkadan hep burzum/dark spell of destruction gelir.sıkıysa cıvısınlar. frp içerikli burzum şarkıları mevcuttur.ama tabi ki en iyisi bg.[signature][hline]Aslında..
Öne çıkan mesajlar