Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frptik Müzik

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Blind guardian - Lord of the rings
şarkısı gibi Böyle fülütlü, Frp üstüne kurulu şarkılar varsa yazarmısınız?

Mesela örnek veriyim şu şarkı gibi

AHAN BU :) DAOC UN ALB şeysidir çokta güzeldir

Yani daha çok enstrumental olucak vokal olsada olur.Olmasada olur... Hatta olmazsa daha iyi olur :) Böyle Howard ın Şarkıları gibi olucak.Lotr - concerning hobbit vs o tür şarkılar istiyorum.Bildiklerinizi paylaşırsanız terazinize tıklarım :P Çok sevinirim.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mesaj tarihi:
var apocalypticanın şarkıları, sonra enya yı indir :P hmm sonra anime müziklerini indir ehehe[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 10 Eylül 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
Blind Guardian'ın şarkıları zaten hep böyle. Bard's Song'lar bayaa güzeldir.

Bard's Song ,A Past and Future Secret,Stand My Ground ,Bless the Child , South of Heaven, Seeman =P , Criminals bu sarkılar acıkcası arabada yada yururken beni cok gaza getirir.Savasırken kesinlikle calacağım sarkılar bunlar olsa gerek =)[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Mesaj tarihi:
Rhapsody, Elvenking, Wuthering Heights, Kamelot vs.

Bunlar iyi fon müzikleri, tavsiye ederim.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Mesaj tarihi:
çok fazla var bööle... ama çncelii blind guardian'a, nightwish'e, haggard'a,empryium'a ve thratre of tragedy'e verirsen ii olur. ya diğerlerini duymuş ya da kesinlikle bi şekilde dinlemişsindir de empryium'u kesinlikle daa çok öneriyorum ollldukça ii..[signature][hline]force be with you
Mesaj tarihi:
empryium dinnerken ben frp oynayamam abi.. alıp götürür beni empryium.. melancholy, still my desire der ben ölürüm.. meze olur içki masasına empryium : )[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Mesaj tarihi:
ben frp oynatırken arkadan hep burzum/dark spell of destruction gelir.sıkıysa cıvısınlar.

frp içerikli burzum şarkıları mevcuttur.ama tabi ki en iyisi bg.[signature][hline]Aslında..
  • Yeni Oluştur...