Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG Full Paket nerden alınır? (Çok Acil Cevap Lazım)

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

SWG yi exp. ile birlikte Turkiyeden satın alabileceğim neresi var?
Ya da download yoluyla da satın alabilirim.
Maalesef işyerindeki bilgisayar biraz kıl oldugundan arama yapamadıgımdan yeni başlık açıyorum.
Birazdan çıkıcam eğer kolay yol yoksa direk duz pakedi satın alıcam gidip Bimekse
Ama eger full alabileceğim ya da indirebileceğim ir yer var ise hemen soylerseniz sevinirim. Bosuna sadece ilk pakedi almayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma geç cevap olcak ama.

bir-iki hafta önce şurdan aldım ben:
http://www.gameseek.co.uk/productdetail/PC108tf5pufkbwkg3x/#specifications
hala da "in stock" gözüküyor.
bir hafta içinde adrese teslim yapıyorlar.
pahalı da değil, toplam 50 milyon mu ne oluyor.

tabii ben bunu yazana kadar almışsındır sen ama neyse :)[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

Redegle D&R'ların çoğu şipariş üzerine Devasa Online oyunlarını getirtiyor.Bizzat adam dedi.Kutuları getirtirlermiş bilmem nerede ki merkezde saklarlarmış.Sonra getirme vs. payı diye 40-50 milyon eklerlermiş (bunu çalışan kasiyer söyledi).Söyle diyelim D&R SWG'yi 85 'e satıyor.Ama gittiğimizde yoktu arkadaş getirtirdi ve 120 milyona aldı.Durumu anlayın.

Türkiye içinde Migros'ların içinde Orjinal oyun satan yerler açılmaya başladı.Düz SWG' su gibi tüketiliyor ama her yer de rahat rahat JTL kutusu bulabilirsin.

Ayrıca Bimeks'lerde bir ara 55 milyona satıyordu SWG kutuyu.Almaya gittim satmıyor diye geri göndermişlerdi buradakinde :)

İnternet üzerinde hayatta bulamazsın Turk sitelerinde sadece JTL var :)

Kolay gelsin kısacası Türkiye'de bulmak biraz zorlaştı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bimeks de bulamadım zaten yokmuş.
Kalmamış felan herhalde o yüzden almadım alamadım.

Fakat şöyle bir link var
http://www.dlgamer.com/product_info.php?cPath=28&products_id=145&language=en
Burada TTE key satıyorlar anladığım kadarıyla.
Burdan alıp bir yerlerden (emule, kazaa vs.) download edip ya da birinden bulup yüklesek de olur herhalde di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

dvd-rom'un yoksa öyle yapmayı deneyebilirsin.

customer service'e, "bu oyunu p2p üzerinden indirmek mümkün mü?" dediğimde hayır demişlerdi. eğer bulabilirsen, uyumsuzluk çıkartabilir mi bilmiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

DLGAMER dan download yok di mi?
eMule' de fake olmuyor olmasına da TTE da yok zaten.
Şimcik WoWda geri dönücem herhalde.
Gerçi SWGyi de çok merak ediyorum ama sanırım elde etmek biraz uzun zaman alacak.
Öyle bir gaza gelmiştim gecen aksam alayım da oyniyim dedim ama yok bulamadım. İndiriyim oyniyim dedim o da olamadı.
Eh artık ne yapıcam bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben ilk force' yi 70 li senelerde film Türk sinemalarına geldiğinde hissetmiştim. Sağolsun babam kırmamış götürmüştü filme. 3 bölümü de beraber seyretmiştik. Çok net hatırlıyorum her bölümü seyrettikten sonra günlerce uyuyamamışımdır.
Bir kaç sene önce almanyaya gittiğimde Star Trek ile ilgili malzemeler giysiler vs. satan bir yer görünce Star Wars üzerine de satılan yerler vardır mantığıyla bayağı ir aranmıştım ama nerdeee bulamadık tabii.
Bak kaç yaşına geldik hala hissediyoruz.

WoW' a gelince
İlk aşkım UO. Kaç sene oldu acaba başlayalı UOya hatırlamıyorum bile. 7-8 sene oldu herhalde.
Sonra DAoC. O oyun gerçekten çoook güzeldi. Ama son bir exp. çıkınca ortam dağılmıştı. Atlantis miydi neydi adı.
Bu arada bir de Lineage betası var ki berbat bir oyundu.
Sonra WoW.
Çok güzel oyundu ama iletişim sıfırdı. DAoCtan sonra ki DAoCta iletişim bence çok iyidi berbat geldi bir anda. Kimse kimseyi şeyine takmıyor. Soruyon dönüyor gidiyor. Kötüydü ama şimdi arkadaşlarla oynucaz en azından eğlenceli olacak.
SWG ye gelince cok kotuleyen de var guzel diyenler de bitti o oyun diyenlerde. Ama merak işte kaşıntı var.
Sosyal ağlarda paylaş

yardımcı olamadığım için üzgünüm, malum öss nedeniyle pek online olamıyorum. ama arkadaşlar gerekli linkleri vermişler zaten, ilk olarak sendit.com a, sonra da bone ile eagleeye ın oyunu satın aldığı yer olan gameseek.co.uk adresinde de kalmamışsa şu an bi süre beklemek zorundasın, çünkü the total experience ı satan bi mağaza yok şu an türkiyede (yukarda d&r la ilgili söylenenden haberim yok).

bunun dışında serial ını almayı düşünmüşsün, ama oyunu indirmek için official sitede direkt download adresi yok, http://www.station.sony.com/en/instantchat.jsp adresinden swg müşteri hizmetleriyle irtibata geçip derdini anlatman ve oyunu download edebiliceğin bi ftp adresi öğrenmen gerekir[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: (öss nedeniyle 10 ay ara)
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...