Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son zamanlardaki farklar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu konuyu bilerek buraya açtım garbage de açmadım çünkü önemli olduğuna inanıyorum.

Ben geyet yeni bir pati sayılırım ama daha önceden okurdum arada bir.Şu sıralar herkezin birbirine girdiği ben haklıyım sen sus veya m.l a bak ne yazmış ''muhaha'' muhabbetlerinin fazlalaşmış olduğunu fark ettim.

Yazıcam yazıyı aman biri bişi derlermi dalgamı geçilir yada bu ne biçim yazı sen kimsin gibi laflardan korktuğumdan yazmaya çekinmeye başladım.

Yanlış anlanmasın kesinlikle geyiklere laf etmiyorum ama çok kötü yazılar var şu an bile.Küfürler kol geziyor(Tamam müdahale edilmekte ama biraz geç).Bunun sonu nereye varacak acaba?

Kimseye suç atmıyorum ben burada lafı anlıyan anlar ki ayrıca herkez kendini bilir.Tabiki adam gibi adamlar çok var ama sizde bilirsinizki çıbanlar hep göze batar siz ne kadar yakışıklı olursanız olun...
Mesaj tarihi:
ya ama cidden sürekli hep aynı şeylerden bahsediyosunuz
sürekli aynı şeyleri söylüyo herkes
sen kendine düşen görevi yerine getir
diğerlerini tw ler veya adminler hallediyo zaten
metin ol yavrum[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:
Patinin geneli böyle değil ama feyk accountla gelip, daha forumun tamamını analiz etmeden hepimize damga yapıştırırlarsa pati ruhu yapıp püstürtüyoruz malesef.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
Abi harbiden bosuna acmıssın cunku kendini bilmes insanlar geceleyin bunu vartaya çevircek hade sana geçmiş ossun...[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Mesaj tarihi:
sıktı ama bu tip topicler cidden artık[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Bir konuyu insanlar çözğlene kadar tartışırlar yoksa o konu asla çözülmez üstüne gidiyorumki önlemleri çabıcak alsınlar.Taki sorun çözüldü bakın ozaman insanlar bu konuyu açacak mı?
Mesaj tarihi:
bilmiyorum ya dünya değişiyor paticikte değişecek.küçükler büyüyecek yeni küçükler gelecek yeni beyinler yeni tarzlar..
şikayet butonunu kullanmanız yeterli.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mesaj tarihi:
said:
tBF, 10 Eylül 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
Bu konuyu bilerek buraya açtım garbage de açmadım çünkü önemli olduğuna inanıyorum.

Ben geyet yeni bir pati sayılırım ama daha önceden okurdum arada bir.Şu sıralar herkezin birbirine girdiği ben haklıyım sen sus veya m.l a bak ne yazmış ''muhaha'' muhabbetlerinin fazlalaşmış olduğunu fark ettim.

Yazıcam yazıyı aman biri bişi derlermi dalgamı geçilir yada bu ne biçim yazı sen kimsin gibi laflardan korktuğumdan yazmaya çekinmeye başladım.

Yanlış anlanmasın kesinlikle geyiklere laf etmiyorum ama çok kötü yazılar var şu an bile.Küfürler kol geziyor(Tamam müdahale edilmekte ama biraz geç).Bunun sonu nereye varacak acaba?

Kimseye suç atmıyorum ben burada lafı anlıyan anlar ki ayrıca herkez kendini bilir.Tabiki adam gibi adamlar çok var ama sizde bilirsinizki çıbanlar hep göze batar siz ne kadar yakışıklı olursanız olun...

said:
SnAke_15, 10 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
Şak Şak Şak BraVo :D

said:
tBF, 10 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
Al işte

Siz olmasanız nasıl gülücem ben ya =)

Ayrıca,
said:

Dalga geçilecek bir konu varsa geçilir bir konu açmadan bir yazı yazmadan önce düşün daha sonra yazını yaz konunu aç.

Hiç kimse seni sınırları aşmayan normal bir yazından, konundan dolayı yargılayamaz.Korkma, çekinme.Keyfine bak.[signature][hline]
Hö ?

[Bu mesaj Mavi tarafından 10 Eylül 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fistan doğru ya
bende küçükken yediğim azarın yediğim lafın haddi hesabı yoktu
aşağılandığım zamanlarda oldu topiclerde
gıkımıda çıkarmadım
ben o zmn sürekli neşeli takılan biriydim takmıyodumda
büyüdük de artık
şikayet et yeter cidden
zaten çok gözede batıyosa halledilir[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.

[Bu mesaj kermit tarafından 10 Eylül 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abanmayın olm bu kadar cocuga adam hislerini yazmıs delikanlı gibi burda ne delikanlı gibi gozukup .... var biliyomusun sen[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Mesaj tarihi:
bazıları bazı konularda gereksiz yere sinirlenebiliyor,
bazıları da ciddi olması gereken topiclerde bile sululuk yapabiliyor.

bu tip konularda ilgili kişiyi uyarmak bence çok daha doğru bir davranış olur.
Mesaj tarihi:
Fistan sus. Kılıcını çaldırtma Şimdi baNa.

Stealing Yeni Gmledim.Deli etme beni :@

Ps aldımmı kralım :horace:

aha işte benim yaptığım şu an nedir?

Topiğin içine işemek eheh..

Örnek almayın beni.Bilhassa uzak durun böyle şeylerden :D
[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın

[Bu mesaj Sorj tarafından 10 Eylül 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Uzaktan yazılanları takip ediyorum da...
Demek istediklerimi başka yere bakmadan sadece buradaki yazıları okuyarak görebilirsinz.
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 10 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki:

Bi konu dışına Müzik bölümüne biraz bak insanlar birbirine laf sokmak için Can atıyo yaw yok böyle bişey :)

baktım 2 kişi 1 kişiye 1 kişi 1 kişiye yani teke tek 3 kişi 1 kişiye laf sokma gayretinde. bazen 2 ye 2 oluyo[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mesaj tarihi:
said:

SAYIN CNMS

Burda bahsettiğiniz X kişisinin Y kişisini ezme işlemine girmesi,küçük düşürücü şeyler yapması vb olayları anlatıyor.Yada benim beyin basmıyor, böyle anlıyorum.

Bu yüzden, Son yazdığında Katılmıyorum Cnms ok?

Hadi öptüm.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
  • Yeni Oluştur...