LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaşlar İlan Ediyorum; "Mutlu Aşk Yoktur" Var diyen varsa Beri Gelsin.[signature][hline]Mutlu biten aşk yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 olma mı.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Biten her aşk mutsuz biter . Nankörlük yapmayın . Kafamı duvarlara vurdum ayrıldığımda ama bu asla aşkın her zaman kötü bişey olduğunu göstermez .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ah be abi platonik olanları bilebilir misinki???[signature][hline]Mutlu biten aşk yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Aragon ne demiş ? insan her şeyi elinde tutamaz hiç bir zaman ne gücünü ne güçsüzlüğünü ne de yüreğini ve açtım derken kollarını bir haç olur gölgesi ve sarıldım derken mutluluğuna parçalar o şeyi hayatı garip ve acı dolu bir ayrılıktır her an mutlu aşk yoktur hayatı bu silahsız askerlere benzer bir başka kader için giyinip kuşanan ne yarar var onlara sabah erken kalkmaktan onlar ki akşamları aylak kararsız insan söyle bunları hayatım ve bunca gözyaşı yeter mutlu aşk yoktur güzel aşkım tatlı aşkım kanayan yaram benim içimde taşırım seni yaralı bir kuş gibi ve onlar bilmeden izler geçiyorken bizleri ardımdan tekrarlayıp ördüğüm sözcükleri ve hemen can verdiler iri gözlerin için mutlu aşk yoktur vakit çok geç artık hayatı öğrenmeye yüreklerimiz birlikte ağlasın sabaha dek en küçük şarkı için nice mutsuzluk gerek bir ürperişi nice pişmanlıkla ödemek nice hıçkırık gerek bir gitar ezgisine mutlu aşk yoktur bir tek aşk yoktur acıya garketmesin bir tek aşk yoktur kalpte açmasın yara bir tek aşk yoktur iz bırakmasın insanda ve senden daha fazla değil vatan aşkı da bir tek aşk yok yaşayan gözyaşı dökmeksizin mutlu aşk yoktur ama böyledir ikimizin aşkı da çevirenler: ahmet necdet ve gertrude durusoy[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Herkesi kandırdım, unuttum diye, Oysa hala seviyorum delicesine! Yazan, Çizen , söyleyen: BEN[signature][hline]Mutlu biten aşk yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ne demiş Özdemir Asaf. ne iyi olurdu, herkesin, ben yalan soyleyebilirim, ama sana değil.. bir sen'i olsaydı.. ne iyi... şimdi herkesin bir sen'i var. yalan soylediği..[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ne demiş xxx mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile :P[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 mutlu aşk yoktur diyenler beni tanımamış :-D[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Aşk geçicidir. Kalıcı olan karşılıklı sevgi-saygıdır.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 aşk bir sudur iç iç kudur[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 mutlu soğan vardır yarıp yiceksin[signature][hline]black sheep black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 mutlu marvin de yoktur.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 mutlu akü yü tek geçerim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 mc donalds ın Mutlu patatesleri vardı ne güzeldi lan dimi _?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Beşiktaş ta da bi ara Mutlu vardı ne taç kullanırdı ama[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 aşk yaşanırken güzel biterken ölüm[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Aşktan taça kadar gelmiş konu süper ya ahaha :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 soğan da yerken güzel, sonradan ağzın kokuyo o kötü.[signature][hline]black sheep black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: kermit, 08 Eylül 2005 19:50 tarihinde demiş ki: aşk bir sudur iç iç kudur +1[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 vardır. (bkz: benim annem ve babam) 20 yıldır evliler hala birbirlerine bölee aşık aşık melül melül bakarlar :) hala da biz aşığız diolar ve mutlular heue :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... [Bu mesaj Horrible tarafından 08 Eylül 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bizimkilerin birnirine baktıklarını görmyom ben baksalar bile heralde küfür ediyolardır içlerinde ^^[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 :) bizde de ona yakın bi durum var![signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 . [Bu mesaj unac tarafından 08 Eylül 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Başka bir başlıktaki yazım: Elbette mutlu aşk yoktur, mutluluk arayanlar onu aşkta değil daha başka yerlerde; mesela sevgide arayabilirler. Aşk yıkıcıdır, kavgacıdır, uzlaşmayı sevmez; sevgi ise anlayışlıdır, sevecendir, alçakgönüllüdür. Aşkın içine girip de mutlu olacağını sanan varsa ya kendini kandırıyordur ya da aşkın ne demek olduğunu bilmiyordur. Aşkta mutluluk olsaydı, insan aşkıyla bir aradayken bile tedirginlik duymazdı, onu kaybederim korkusu yaşamazdı, elleri-ayakları titremezdi. Eğer tüm bu duygu yoğunluklarının yerinde yeller esiyorsa bilin ki orada aşk değil kandırmaca vardır, ya da belki sevgi. Dolayısıyla aşkın havuzuna, sınırına girerken hazırlıklı olmak ya da en azından nelerle karşılaşacağımızı tahmin etmek lazım. Gözler işte bu girişin kapısı gibidir. Aşık olan kişi sevdiğinin gözlerine bakarken tedirginlik duyar, daha doğrusu gözlerine bakmaktan korkar. Ne de olsa gözler canlı bedendeki sırları dışarıya duyuran en temel bölgedir. Yazıda da belirttiğim gibi insan vücudunda en canlı bölgedir. Ne birinin elini sıkmaya, ne de birine sarılmaya benzer. Tenin tene değmesi de heyecan ve mutluluk vericidir ama göz teması kadar yakıcı, kırıcı asla değildir; olamaz da. Gözler sadece aşkta değil formel bilimler anlamında da en zor anlaşılan bölgelerden birisidir (bu arada aşkın da cinsellik temelli olduğu, dolayısıyla onun da bir bilim olduğu unutulmamalıdır). Duygudan yoksun sayılan hayvanların bile duygusal tepki verebildikleri tek bölgeleri gözleridir. Daha doğrusu tüm canlıların gerçek anlamda duygularını dışa vurdukları tek bölge gözleridir. Dolayısıyla onu sadece görme eylemini sağlayan organ olarak görmek gözlere verebileceğimiz en büyük zarar, onları yerin dibine sokan bir hakarettir. Ne var ki bir çok kişi bu anlamın farkında dahi değildir.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar