Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladinlere yeni büyü (1.7 patch)

Jaan

Öne çıkan mesajlar

interrupt = casting esnasında interrupt effectine sahip bir ability spell ile castingi tümüyle yarıda kesmek
delay = dmg alınması nedeniyle casting süresinin uzaması

paladin heallerinde sorun delay değil, interrupt. delay önleyici talent şamanın restoration treesinde de var, lesser healing wave priest flash heal'i ile aynı güçteyken gidip de kimsenin NS olmadan greater heal atmaya çalışması için neden göremiyorum. benim lesser heal'im ortalama 360hp vermese (talentla artmıyor bu miktar) ben de 2.5sn kasacağıma 1.5sn'lik olanı atarım. 2.5sn ile 1.5sn arasındaki farkı ise pvp'de deneyimi olan herkes takdir edebilir, adamın biri 5sn cd ile earth shock spamlese hayatta heal kullanamıyorsunuz. bu kadar basit, isterse uther gelsin denesin karşıdaki şaman daggerla wf ile vururken earth shock interruptına yakalanmadan heal atabilmeyi..

paladinin spell crit şansı demişsin caster sınıflar arasında en kötü crit değerlerine sahip, trinketti bilmemneydi de yok. o illumination sadece divine favor ile iki dk'de bir 580 mana kazanmaya yarayan bir olay. kağıt üzerinde güzel duruyor ama işe yaraması için +17str +0agi ve +168 int veren tier 2 epic set judgement filan giymek lazım.. (şimdi bana verseler giymem o seti ayrıca, epl'de düz mobu 2-3 dk'de filan kesersin)

"o kadar wsg maçı yaptım hiçbir warrior u purge lediğimi hatırlamıyorum"

kusura bakma ama o senin acemiliğin doğrusu, açılışı purge ile yapacaksın..

"paladinde melee yüzük cloak amulet giymeye çalışmak yerine daha fazla mana yapın sizde ne biliyim"

bende 4000 mana vardı, bir şaman bana odaklanırsa 3900 mana ile ölüyordum shield cooldown'da ise. çünkü 2.5sn heal = dolu mana ile ölen paladin..

"heal ı çok kötü diyorsun 1400-1500 heallıyor bildiğim kadarıyla"

talent ile, düz hali 1250 filan. 2.5sn casting ve 580 mana cost. şaman healları daha kısa, daha kuvvetli ve delay yemiyor talent verilirse ki vermeyen şaman da pvp yapmasın..

"ayrıca kim gider warrior a attığın bless e "aa ulan bunda kesin bless vardır hemen dispel edeyim " diye düşünüyor"

valla bunu düşünemeyen şaman bıraksın pvp'yi. çok ciddiyim..

"Bide soruyorum sana Sam
Bizde çok güçlü (!) olduğu için shaman bolca diyelim peki sizde neden bu kadar fazla paladin var?"

çünkü "paladin çok güçlüüüüüü invul oluyooooo ölmek bilmiiiyooo" diye bir şehir efsanesi yerleşmiş, bu gazla oyuna yeni başlayanlar en kolay oynanır diye paladin seçiyorlar. ama 60'a gelince farkediyorlar ki hiç de öyle değil durum. şamandan paladine geçen oyuncu neredeyse hiç yoktur ama paladini bırakıp şamana geçen sayısız oyuncu var..

ED honor contest alliance birincisi rogue şimdi bir pvp sunucusunda şaman açtı. serverdaki başka meşhur pvp'ciler süper ekipmanlara sahip oldukları halde artık altlarıyla oynuyor ve çoğu şaman bu altların. ama horde'dan lvl 60 karakterini bırakıp da paladin açmış kimseyi görmedim henüz bizim sunucuda. tesadüf olmasa gerek bu..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

"paladin çok güçlüüüüüü invul oluyooooo ölmek bilmiiiyooo"

Eğer bu şehir efsanesi ise sanırım farklı bir oyunu oynuyoruz?!
Paladini 3 5dk nın altında alabilecek bir class varsa çıksın ben varım desin ki 3 5dk gene az bir süre...

Aynı şekilde horde tarafındada shaman overpowered class die herkes shaman oynar 30 lara gelinir sıkılır ve bırakır...Grup içinde yalan bi karakter ally dede tek dolaşan adam bulamassın o zaman iyi akşamlar ;)

@Jaan da demişki "Hiçbiriniz lvl 60 paladin ana karakteriniz olmadığı için durumu analayamazsınız. " dinime küfür eden müslüman olsa...
Siz ally olarak eleştiri yaparken (tümünüz için geçerlidir) 60 shaman mı oynadınız???60 Shaman oynamadan bilemessiniz
Sosyal ağlarda paylaş

spell crit olayı saçmaydı zaten yoktur dedim fakat ordaki heal talentlarında en az bi 15 talent ım olurdu .

delay benim kastettiğim ve %70 ihtimalle sizin lesser ve greater heallarınızın ikisi için de geçerli. shamanın sadece lesser heal ı için geçerli. ki ben shamanın greater heal ını 1-2 kişi bana vururken yapabiliyordum bir şekilde.paladinin de yapabilmesi lazım bir şekilde.
talent ile artıyor heal benim gördüğüm değer 1400-1500 dü. lesser heal ı biraz yalan paladinin kabul.

wsg de warrior rogue ve hunter a purge atmam atanıda görmedim.senin acemiliğim demişsin de benim diyen çoğu warrioru pataklamışlığım var :)

manayı kullanmadığını kendin söylemişsin vede bütün rakipler shaman sanki .abi gözlüğünü bi sil bence druidi warrior u shaman görüyor olmayasın :-P bless at seal at şu at bu at ne biliyim. 2 ay önce oyunu bıraktığımda serverda çok manam vardı (gördüğüm en yüksek mana sahibi shamandım demek te istemiyorum ama gördüğüm kadarıyla öyleydi 0 epic ile) bu kadar manayı kullandırtmazlar felan deniliyordu ama pvp de yardıma biri gelene kadar heal spamlarken ölmememi sağlıyordu.paladindede vardır böyle bişey ne diyim.
ayrıca paladin kolay ölen bir karakter değilki 100 mana kullanıp ölesin. giydiklerin ne bilmiyorum ama bazı shaman eşyalarından çok daha iyi paladin eşyaları gördüm yani.

paladinin gücü şehir efsanesi diyorsun ama shamanın bazı özelliklerinide efsaneleştiriyorsunuz boş yere.mesela 5sn lik es spamlamak her shamanın harcı değildir.yada hem süper heallayıp hem 2h wf koyup hemde shock spamlemek[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

paladinde interrupt büyüsü yok, şamanda var. (6sn cd'li ki böyle kısa cd'ye sahip hiçbir interrupt yok oyunda, bakınız: kick, counterspell, pummel vs) paladinin healleri de daha güdük. grup pvp'de şaman sadece bir paladini gözüne kestirip odaklansın, hiçbir şey yaptırmaz. ama paladin şamanı gözüne kestirip odaklansın, herşeyi yapar şaman dilediği gibi. (başka healer kalmadıysa, heallanacak kimse yoksa etrafta ya da oom isem şamana saldırıyorum, hiç takmıyor bile adam, lesser heal spamine devam ediyor öyle, manası azalınca earthbind + ghost wolf hooop arazi) paladin ne healini durdurabilir şamanın ne de kaçarsa yakalayabilir. (kaçabilmek = sizi öldürmeye çalışan insan(lar)a vakit kaybettirirsiniz ve geri dönersiniz hemen sonra, her oyunda en önemli olaylardan biridir bu) alın size grup pvp..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deacon, 08 Eylül 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
bendne 4 level düşük pala , attığım cs'nin silentını resistledikten sonra instant olarak kendini 3000+ healleyince oturdum el salladım. lay of hands midir nedir çaaaat diye hp doldu...

dediğin loh ise 1 saat cd'li, şaman da 1 saat cd ile ölüyken yerden kalkıyor, ona ne diyeceksin?

ha ayrıca nature's swiftness denen olay ile druid ve şaman da hoop diye instant 2000+ healleyebilirler kendilerini her 3dk'de. paladinde instant heal yok loh dışında. ayrıca cs zamanlamasını beceremiyorsan (resist mesist olmuyor, rakibin castingini bekleyip atacaksın) hiçbir healer sınıfı yenmeyi bekleme..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaslar yazdıklarınıza inanıyo musunuz siz?2.5 sec cast lı heal ne demek biliyo musunuz karsınızda 5 sn de spell bozabilen bi class varken?bari inandıgınız seyleri savununda guzel bi tartısma olsun ben shaman la paladin e oluyorum veya herhangi bi ally oyuncusuna ilk ben daldıgım halde oluyorum desem burda g.. uyle guler millet..simdi oyunda genelde sole bi durum var priest mage i oldurur mage warrior u oldurur warrior rogue u oldurur(%80 ihtimal diyelim bunlara)ama shaman i bi class %80 ihtimalle oldurebilir diye bi kural var mı?rogue shaman i oldurur diyenlere hade ordan demek istiyorum :)sadece karambolde olebiliyo (warrior MS atar hamstring atar mage counterspell atar falan vs)shield denilen olay cok sinir bozuyo paladinler deli heal yapıyolar gruba cok manyak yardım edebiliyo ama sen kasmıssın 60 paladin ve ya mage priest vs..bi shaman gelip 2 sn de seni oldurunce DAYTT der millet..shaman in talent tree sine kotu diyen gitsin disari cikip hava alsın tekrar dusunsun ister shield+1h silah ve resto gidip olumsuz gibi dolasırsın istersen ench elemental gidip deli dmg verirsin2 olanak saglıyo sana 2 si de birbirinden guzel..

bu arada asıl konuyla ilgili de bisi soleyecem ben bole berbat bi spell gormedim allah akıl fikir versin bliz e :)
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun basindan beri horde oynuyorum. shaman in group PvP sinde zerre kadar yararını gormedim. Herseyi karsida shaman varken degerlendirmenizde ayrı bir garip zaten. Peki degerlendirdiniz diyelim. Madem group tan bahsediyoruz shaman i cok rahat engelleyecek class lar var. Warrior shaman ın dibine girdimi o sizin overpowered dediginiz shaman 3 vurusta olur karsisında iyi bir warrior varken. Yokmu sizin rogue unuz yada priest iniz aoe fear atacak vs. Milyon tane cozum var shaman a karsi. Bunları gerceklestiremiyorsanız bosuna aglamayın derim bende ozaman. lvl60 horde char ınız olsun gelin burda diyin shaman soyle boyle group ta cok etkili ozaman dikkate alirim ama bana gelipte bir paladin shaman soyle shaman boyle shaman sukadar guclu bir earthshock attı dunyalarım yıkıldı dize aglamasin.
Sosyal ağlarda paylaş

senin gormemis olman shaman i grup pvp sinde gucsuz yapmaz ki? evet cogu shaman giriyo WSG a AV e ona shock buna shock manasını 0 lıyo ve cogu shaman i sadece saldırı amac lı kullanyıo basarılı da oluyolar verdikler dmg sayesinde ama sen hic gordun mu WSG e bi horde guild inin girdigini shaman in baskasını healledigini? paladin den 10 kat ii heal ediyo horde warrior lar ölmüyo falan? shaman i bile oynayamıyan n00b denilen kisiler var yazık gercekten..

allylarin tek istedigi shaman i öldürebilecek bi class bence.. nasi warrior rogue u olduruyo priest cok az zorlanarak mage i olduruyo rogue priest i olduruyo vs..bi class shaman i oldurebilse teke tekte emin olun 100 lerce nerf shaman topic i acılmaz..ve elinizde bi koz olur NERF SHAMAN! topic i acıldıgında atıyorum paladin olduruyo ya daha ne istiyosunuz dersiniz ama su an icin bole bi durum yok ve yapılan savunmalar komik..

[Bu mesaj Way tarafından 09 Eylül 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin için ağlama duvarı topici yapıcam sonunda alliancede shamani öldürecek karakter lazim felan
Sam demek shocklardan heal atamyiorsun bak sana ögretiyim nasil heal atacağini
Şamana karşi heal basmanin15 kolay yolu
1. Heal a bas yürü yada iptal et herkez bilir en kolay yoldur bunu yapamayacak kadar kadar zor dumdaysan
2. flash hl arkasi normal hl
3. Hammer of justice bandaj
4. iron granade bandaj
5. Honored viking helm (30 sec diso yapiyor) otur su ve ekmekle kendini healle engineerin yoksa bile kullanirsin iki uldaman yapta
6. Netomatic range + heal
7. rocket helm + su + ekmek
8. balon +bandaj
9. mc cap + bandaj sonlarda ekmek su
10. repen + heal yada bandaj
11. heal a bas shock u ye gene heale bas
12. nature prto poti ah den ortalama 15 s ye albilirsin
13. onlari yapamadinmi çek major heal i
14.lay on hands
15. bunlarin hiç birini beceremiyorsan sana balon hs yakışır
vs vs
Şaman bunlarin herhangibirini engelleyebilirmi hayır engelleyemez o zaman ne ağlıyorsunuz heal atamiyorum diye yok söyle oldu hüveee şu böyle hüvee bu böyle hüveee
Helek palada dps yok diye ağlayan bi kisim var onlar süfer muhtemelen ellerinde light featherle geziyor arkadaşlar...
Arkadaşlar şu oldu bu oldu böyle oldu ben şurada oynadim burada oynadim şu söyle güçlü bu overpower diyip durmayın heleki şamani yüceltip paladini yerden yere vurmaniz amma komik gözüküyor kasmadiğiniz karakterler hakkinda yorum yapmayin eğer kasmişsaniz zaten neyin ne oldugunu biliyorsunuzdur gelip burada ağlamazsiniz.

It's fine just learn 2 play[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

Shamanlarin tum talent tree lerindeki ozelliklerin tek bir charda oldugu gibi gosterenlerden biktim usandim.. instant heal+%100 spell crit gibi seyler olmuo yani anliyacaginiz gibi.. talentlerde bir master talent sectiginizde baska talent treenin orta master talentini alamioyorsunuz diger classlardada oldugu gibi... bence shamanlarin talentleri cok dengede yanlis elemental talentin sonlarinda ve restonun tumunde gereksiz cok fazla talent war..
SAM ---> şaman healları daha kısa, daha kuvvetli ve delay yemiyor talent verilirse ki vermeyen şaman da pvp yapmasın..

bi kere shaman healleri daha kisa fln deil sureleri ayni hatta palanin Holy Light i shamaninkinde 0.5 sec daha kisa... paladinin kucuk heali biraz ezik ama ona gore de mana cost u az.. ztn her class in butun ozellikleri ayni olcak die bisi olsa nie class die bisi olsun.. vede shamanin heali delay yemio gibi bi sacmalik yazmisin.. bilmedigin class hakkinda yorum yapma diorum sana.. o talent delayi sifirlamio melee ile healin interupt olma sansini azaltio ki diger intterupt buyuleri icin gecerli degil bu.. ve ele/ench giden shamanlarda resto telent treesi 0..
Ayrica su 2000+ instant sacmaligini her yere yazmiolarmi deli oluom
Healing Wave (Rank 9)
615 Mana 40 yd range
3 sec cast
Heals a friendly target for 1367 to 1561.
Critlemesi durumunda snn dedigin dogru ama healin critleme sansinin ne kdr az oldugunu soylememe gerek yok..

bu arada her yerde world cooldowndan bahsetmisinde warriora acilisi purge le yapcan demissin.. warriora purge yapcagima o arada frostshock+earthbind atarim daha ii.. karsimda paladin warsa durum farkli tabi..

Asil oyunda tartisilmasi gereken bisi warsa oda paladinin hicbir mantiga siğmayan shieldidiri, immu to herşey for 12 secs ne demek ya.. walla bu shielde damage siniri koyulmasi durumunda bunun 5k fln olmasina bile raziyim bole god mode bi protection kimde war.. hadi tmm herseye immu ol ama bari o arada sen dalma kendini arkilerini healleme aoe yapma vs vs yapma.. ve 5min cooldown u olmasi demek her combatta kullanabilio olman demek BG lari saymazsak.

Baska bi arakadasta --> shield shield shield. keşke hiç olmasaydı. 12sn immunity nelere kadir. 12 sn de paladinin yapcaibleckeleri iterrupt sız 4 tane healdır. ki daha önce de söledim 2.5 sn lik heal ile birini kurtarmak nerdeyse mucize.
Yani bunun ustune ne solim paladin support class die istersen allah katinda durup millete heal bassin.. 4 tane heal ne demek ya.. hemide buyugunden.. ve 2.5 de kimseyi kurtaramiosan o snn beceriksizligindir yada adama 4-5 kisi girisiodurki o durumda manani bosuna heale harcama derim ben priest fln deilsen...

hammer of wrath a gelince.. 500-600 damage kimi oldurur diyenler cooldownun 6 sn oldugunu gormedi galiba.. wede critleme durumunda buna da gerek kalmicak.. ama bence en sacmasi range i olmus 30 yard in ne kdr yaptigini bilen warmi acaba.. ha anlarim kestigin adami oldururmek icin adam kaciosa at oldur hakkindir tamamda 6 sn cooldown ne demek bu resmen git %20 healthi kalanlara bunu spamle demek.. yoksa bir kisiyi kestikten sonra 6 sn icinde nie bi daha execute a ihtiyacin olsunki...

Ha bu arada bende paladinler gibi beles epic kodo istiom... :P
Sosyal ağlarda paylaş

yemin billah dışarıda biri suratıma gelip learn 2 play desin düşünmeden kafa atacam...

saydığıklarının çoğu engineering ki her palada yok ayrıca engineering kullanmak zorunda değiliz

ayrıca yazdığın şeyler ancak ve ancak 1vs1 de işe yarar. ki zaten 1vs1 de sorunumuz heal değil milletin kaçması.

grp pvp de flash of light ile kimseyi kurtaramazsın!!!
fake heal 1vs1 de yarar kalabalıkta cidden birileri heal a ihtiyaç duyar herzaman.

oyunda en önemli şey hızdır ve paladin kesinlikle hızlı değil. shaman ise tam tersine bir çok büyüsünü hızlı veya insta atmakta. eee? nerde eşitlik?

ben shamanın shocklarla koyduğu dmg da değişilim ki çok da güzel dmg koyuyorlar. extradan bir de bilimim efektleri var.

siz galiba 6sn cd li ranged spell interrupt üzerine de dmg koymanın öneminin anlayamadınız. Hemen hemen her klassın spell interrupt ebiltysi var. paladinde 1dk cooldown lu stun ve gene 1 dk cooldown lu 31 prot talent i alınan repentance var. eeee ne için kullancaz bu 1 dk cooldown lu şeyleri?
learn 2 play! learn 2 play diye tutturuyorsunuz hadi söleyin.

shamanın herkeze ve hereşye bir numarası var. (atılan ilk büyüyü absorb eden totem mi dersin, earthbnd totem mi dersin, purge mü dersin vs...) bir tek üzerinden magic effect kaldıramıyor. ki paladinin de tek işe yarayan özelliği o.

sakın bana totemin 5-10 hp si var geyiği yapmayın. oyunda global cooldown diye bir şey de var. ayrıca shaman aynı totemi bir daha çok rahat dikiyor. grp pvp de kalablaıkta çoğu kişinin bir de totem e saldıracak zamanı yok. totem i yok etmeye çalıştığımız her süre horde tarafının işine yarıyor.

sam daha önce söyledi gene tekrar edeyim

en basidinden earthbind totem. area snare ve kırılsa bile son efekti süresi bitene kadar cleanselenmeden kalmıyor.

diyelim 5 vs 5 combat ve herkez hareket halinde shaman bunu dikti ve biri hemen kırdı efectini yedik. bütün allylar yavaşlıyor ve paladin en az 5 sn de bütün allylerı tekrar eski hızına döndürebiliyor. (ki bunlar en iyimser sayılar lag gibi şeyler i saymıyorum) ynaılmıyorsam sahamanın eb totem dikmesi çok uzun sürmüyor. ama paladinin herkezden effect kaldırması yeterince uzun sürüyor. ki eğer allylar da dot varsa cleanse önce en son eklenen eb effectinin kaldırdığı için dot devam ediyor bu sırada da paladini yapabileceği en iyi şey soc upurge yemediyse non stop cleanse yaparken outo attack yapmak.

diğer klassları saymadım çünkü shaman ile pala 2 faction un support klassları. tabi support oranlarında farklılıklar bu sonuçları ortaya çıkarıyor.

ağlıyor diyorsunuz. inanın yerimde olsanız klavyeyi kırarsınız bazen. çünkü bütün herşeyi yapsanız bile karşıda işini bilen bir shaman varsa sizi hep durdurur ama siz onu durduramıyorsunuz.

son olarak 12 sn lik tanrı modumda attaklarımın 50% yavaşladığını biliyor musunuz?

ayrıca 2.5 sn heal ile ancak warrior kurtarılabiliyor bir de ayıya dönüşmüş druid diğer hiç bir klassın o kadar dayanabildiğini göremedim. healthinin düştüğünü gördüğüm an heal a başlasam bile büyü bitene kadar çoğunukta "your target is dead" diyor. eee? tanrı modunun ne anlamı kaldı?
neymiş her önüne gelene learn 2 play denmezmiş...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

[Bu mesaj Jaan tarafından 09 Eylül 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nerf Shaman da, baslikla ilgili sunu söylemek istiyorum.

Bu büyü cok sacma. Yoldan gecen 15% hp ile kosan adami tek büyüyle alabilecek yani pala? Manali execute sacmalik baska birsey degil. Warriorin execute vurmasi icin rage olusturmasi gerekiyor bu da süre aliyor, adamin yanina gidip vurmasi veya bloodrage acip 5 sn beklemesi fln gerekiyor. O da en düsü kexecute hasarini veriyor.

Fakat pala yolda yürüyor, yanindan 20% asagisinda adam gecerse instant kill. Is mi abi bu?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

penth zaten büyünün paladinin diğer abiltyleri ile alakası yok. resmen tombaladan çıkmış bir büyü. (büyü ama fiziksel gibi critliyor vede +spell dmg şeylerden bonus alıyor bravo blizzard)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 09 Eylül 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
yemin billah dışarıda biri suratıma gelip learn 2 play desin düşünmeden kafa atacam...

saydığıklarının çoğu engineering ki her palada yok ayrıca engineering kullanmak zorunda değiliz

ayrıca yazdığın şeyler ancak ve ancak 1vs1 de işe yarar. ki zaten 1vs1 de sorunumuz heal değil milletin kaçması.

grp pvp de flash of light ile kimseyi kurtaramazsın!!!
fake heal 1vs1 de yarar kalabalıkta cidden birileri heal a ihtiyaç duyar herzaman.

oyunda en önemli şey hızdır ve paladin kesinlikle hızlı değil. shaman ise tam tersine bir çok büyüsünü hızlı veya insta atmakta. eee? nerde eşitlik?

ben shamanın shocklarla koyduğu dmg da değişilim ki çok da güzel dmg koyuyorlar. extradan bir de bilimim efektleri var.

siz galiba 6sn cd li ranged spell interrupt üzerine de dmg koymanın öneminin anlayamadınız. Hemen hemen her klassın spell interrupt ebiltysi var. paladinde 1dk cooldown lu stun ve gene 1 dk cooldown lu 31 prot talent i alınan repentance var. eeee ne için kullancaz bu 1 dk cooldown lu şeyleri?
learn 2 play! learn 2 play diye tutturuyorsunuz hadi söleyin.

shamanın herkeze ve hereşye bir numarası var. (atılan ilk büyüyü absorb eden totem mi dersin, earthbnd totem mi dersin, purge mü dersin vs...) bir tek üzerinden magic effect kaldıramıyor. ki paladinin de tek işe yarayan özelliği o.

sakın bana totemin 5-10 hp si var geyiği yapmayın. oyunda global cooldown diye bir şey de var. ayrıca shaman aynı totemi bir daha çok rahat dikiyor. grp pvp de kalablaıkta çoğu kişinin bir de totem e saldıracak zamanı yok. totem i yok etmeye çalıştığımız her süre horde tarafının işine yarıyor.

sam daha önce söyledi gene tekrar edeyim

en basidinden earthbind totem. area snare ve kırılsa bile son efekti süresi bitene kadar cleanselenmeden kalmıyor.

diyelim 5 vs 5 combat ve herkez hareket halinde shaman bunu dikti ve biri hemen kırdı efectini yedik. bütün allylar yavaşlıyor ve paladin en az 5 sn de bütün allylerı tekrar eski hızına döndürebiliyor. (ki bunlar en iyimser sayılar lag gibi şeyler i saymıyorum) ynaılmıyorsam sahamanın eb totem dikmesi çok uzun sürmüyor. ama paladinin herkezden effect kaldırması yeterince uzun sürüyor. ki eğer allylar da dot varsa cleanse önce en son eklenen eb effectinin kaldırdığı için dot devam ediyor bu sırada da paladini yapabileceği en iyi şey soc upurge yemediyse non stop cleanse yaparken outo attack yapmak.

diğer klassları saymadım çünkü shaman ile pala 2 faction un support klassları. tabi support oranlarında farklılıklar bu sonuçları ortaya çıkarıyor.

ağlıyor diyorsunuz. inanın yerimde olsanız klavyeyi kırarsınız bazen. çünkü bütün herşeyi yapsanız bile karşıda işini bilen bir shaman varsa sizi hep durdurur ama siz onu durduramıyorsunuz.

son olarak 12 sn lik tanrı modumda attaklarımın 50% yavaşladığını biliyor musunuz?

ayrıca 2.5 sn heal ile ancak warrior kurtarılabiliyor bir de ayıya dönüşmüş druid diğer hiç bir klassın o kadar dayanabildiğini göremedim. healthinin düştüğünü gördüğüm an heal a başlasam bile büyü bitene kadar çoğunukta "your target is dead" diyor. eee? tanrı modunun ne anlamı kaldı?
neymiş her önüne gelene learn 2 play denmezmiş...

its fine, learn 2 play[signature][hline]nerf shamanz
Sosyal ağlarda paylaş

Söle uzun uzun açmadan söliyim 15/4 ü nasil bi mantıkla saydiklarinin çoğu dedin alayamadim ?

Shamanin earth bind totemini kirarsan 15 sny icinde tekrar atamaz totem kirilinca 5 sny de zaten kalkiyor efecti bütün gurubu kaldirmak felan nasil iş o
ha demek bunlar 1 e birdeki şeyler kuzum sen gurup icinde nasıl heal aticaksin senin atamadiğin heali şamanda atamaz ama nedir açarsin balonu atarsin heali etrafa ?
Her classin spell inmterrputlari classin diğer özellikleriyle özdeş mage de 6 anyde bir büyü bozan bişi oldugunu düşünsene priestte ?
mage bir counter spelle düzgün kulanirsa rakibini yükzek ihtimal yere serer (paladinler hariç onlarin balonu var)
Priest çakar susunu dot koyar mb atar üstüne mf çakar hatta ud ise bide temizinden devouring palague yapiştir
rogue desen kidney gouge cheapshot kick blind
warrior desen 2 adet hadi sheild olmasa bile tek seferlik dahi olsa yetiyor yetmiyormu patlatmak icin

demek grp pvp de flashla kimseyi kurtarmazsin evek ama balon u açıp herkezi kurtabilirsin

Yorumlarını yetersiz ve mantıksız buldum tabi yinede
its fine, learn 2 play[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 09 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Sizin için ağlama duvarı topici yapıcam sonunda alliancede shamani öldürecek karakter lazim felan
Sam demek shocklardan heal atamyiorsun bak sana ögretiyim nasil heal atacağini
Şamana karşi heal basmanin15 kolay yolu
1. Heal a bas yürü yada iptal et herkez bilir en kolay yoldur bunu yapamayacak kadar kadar zor dumdaysan

duel yapmıyoruz burada, kime feyk çekiyorsun?

said:
2. flash hl arkasi normal hl

1.5sn içinde iyileşecek 360hp'yi aynen dmg olarak yersin. epl'de zombi dövmüyorsun..

said:
3. Hammer of justice bandaj

duel değil bu yarabbiiiiiiiiii

said:
4. iron granade bandaj

allahım yarabbi adam 3sn gouge efekti için bandaj diyor ya, 1sn'si de cd ile geçiyor

said:
5. Honored viking helm (30 sec diso yapiyor) otur su ve ekmekle kendini healle engineerin yoksa bile kullanirsin iki uldaman yapta

evet abi çıkarayım field marshal/judgement plate başlığı, uldaman'dan alacağım helmi giyeyim.. duel anlatıyor halen yarabbiiiiiiiiiii

said:
6. Netomatic range + heal

evet adam şok atamıyor tabii

said:
7. rocket helm + su + ekmek

halen duelde..

said:
8. balon +bandaj

evet shieldin cooldown'ı yok zaten, prep, cold snap filan yok yok zaten talentlarımızda..

said:
9. mc cap + bandaj sonlarda ekmek su

aheln duelde

said:
10. repen + heal yada bandaj

ver sen bana 31 talent, kabul bu..

said:
11. heal a bas shock u ye gene heale bas

işte burada iş bitiyor. test serverında paladin açıp deniyorsun bu iş oluyor mu olmuyor mu. kaç sayfadır bunun yapılamadığını anlatmaya çalışıyoruz..

said:
12. nature prto poti ah den ortalama 15 s ye albilirsin

ok abi varsa yoksa pot içeriz ne de olsa miğfer dibi savaşı artık olsun bu kadar, wsg maçı değil..

said:
13. onlari yapamadinmi çek major heal i

buna taktik mi diyorsun?

said:
14.lay on hands

evet 10sn cd'li nasılsa..

said:
15. bunlarin hiç birini beceremiyorsan sana balon hs yakışır
vs vs
Şaman bunlarin herhangibirini engelleyebilirmi hayır engelleyemez o zaman ne ağlıyorsunuz heal atamiyorum diye yok söyle oldu hüveee şu böyle hüvee bu böyle hüveee
Helek palada dps yok diye ağlayan bi kisim var onlar süfer muhtemelen ellerinde light featherle geziyor arkadaşlar...
Arkadaşlar şu oldu bu oldu böyle oldu ben şurada oynadim burada oynadim şu söyle güçlü bu overpower diyip durmayın heleki şamani yüceltip paladini yerden yere vurmaniz amma komik gözüküyor kasmadiğiniz karakterler hakkinda yorum yapmayin eğer kasmişsaniz zaten neyin ne oldugunu biliyorsunuzdur gelip burada ağlamazsiniz.

It's fine just learn 2 play

bir kere duele yönelikmiş gibi taktikler yazman bir kenara, (eskisi gibi, eski tartışmalarda da aynı şeyleri anlatıyordun grup pvp konuşulduğu halde) yazdıklarının çoğu engineering gerektiren olaylar. ben de gittim engineering aldım ve 242'ye getirdim hani bu kadar tantana yapılıyor neymiş göreyim diye. hiç de öyle uçuk kaçık sonuçlar alamadım anlatıldığı gibi. net-o-matic ve mc cap güzel ama öyle uçuk şeyler değiller. kaldı ki bu enginarlık da paladine özel bir prof değil, bakıyorum şaman mc'liyor healerı ya da warlock bomba atıp aoe fear basıyor. sonuçta bakıyorum da rocket boots takacağım diye gidip plate bootsu ya da net-o-matic trinket takacağım diye blackhand's breadth'i çıkarır mıyım? sen çıkarır mısın? combat içinde de değiştirilemediğine göre..

işin ilginci şamanları şamandan başka savunan yok gibi birşey..

neyse, sonuç olarak hammer of wrath hem saçma hem de gereksiz bana göre, judgement of justice rakibin hızını %10 bile düşürseydi bunun yerine kat kat iyi olurdu..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 09 Eylül 2005 04:53 tarihinde demiş ki:
nasıl heal aticaksin senin atamadiğin heali şamanda atamaz

atar, şamanları 5-6 sn'de bir şoklayan paladinler yok çünkü..

said:
mage bir counter spelle düzgün kulanirsa rakibini yükzek ihtimal yere serer (paladinler hariç onlarin balonu var

paladinin auralar dahil bütün spelleri holy spell grubuna ait olduğundan shield açamaz cs'in etkisi geçmeden..

learn your opponent noob[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Ne shaman ne paladin oynadım ama hem horde hemde alliance tarafında 60 charlarım oldugu için şöyle bi gözlemde bulunayım. Paladin instancelarda mükemmel işe yarıyor. Horde tarafında zorlandıgımız yerleri paladinlerin bufflarıyla auralarıyla çok kolay hallettik. Shamanın bu kadar etkisi olmamıştı. Ama iş pvp'ye gelince durumun çok farklı oldugunu gördüm. Ud priestimle oynarken yaptıgım duellerde, izlediğim pvp'lerde iyi oynayan bir shamanı kimsenin alamayacağını gördüm. Tek istisnası shamanı arkadan yakalayan rogue olabilir.

Toplu pvp'lerde heal olarak düşünmüyorum ben dengeyi. Sonuçta sanıyorumki 2 tarafında eşit. Önemli olan yaptıgın heal kadar verdiğin hasarda, kullandığın debufflarda. Shamanlar maşallah magelerden daha fazla dmg veriyorlar daha zor ölüyorlar. Earthbind totemleriyle zilyon kişiyi maymuna döndürüyorlar. Hele frost shockları yokmu adamı delirtiyor. Evet palalar kolay kolay ölmüyor ama ne faydası var. Put gibi duran birisini bulabilirlerse 1-2 tane vurmaya çalışıyor garibanlar. Palanın haricindekileri temizleyip son olarak palayı hallediyorlar. işkenceli bi ölüm sadece.

Sonuç olarak bence paladin pve, shaman ise pvp'ye yönelik tasarlanmış klaslar.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL
Lucielee - human rogue - Sylvanas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...