Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odamızın duvarlarını ne süslüyor

2pac

Öne çıkan mesajlar

benim 1 dart var
bir tane hala anlamını vermediğim bir tablo özetle iki sevgili böle denize doğru gün batımında bakıyor kabartmalı bişey o kadar

sizin neleriniz var ?[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

Bir dart, yanında montlarımı asmak için askılık :)
Karşı duvar da F-40 ve F-50 resimleri.(Ferrari)
Yan tarafın da annemin 4 sene önce hediye ettiği "Bu oda fanatik galatasaraylıya aittir, girerken dikkat edin" yazısı...
Bulunuyor :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

Angelina Jolie , Liv Tylor, Latetia Casta, Milla Jovovich, Gri Gandalf Posterleri... ve geri kalanı da D&D resimlerinden güzel bulduğum büyücüler ve angel veya fallen angel larla dolu

Bir de en önemlisi New Model ARmy 'nin solisti Justin Sullivan ın imzaladığı bir posteri var.
[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 06 Eylül 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ortanca çocuk oldğm için hiç odam olmadı:( :) O yüzden öyle kişisel bi duvarım yok ama olsaydı Ejderha resimleriyle kaplardım her yeri...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Sosyal ağlarda paylaş

Eheh Sutopu madalyası,büyük boy fener bayrağı,dartlardan klalan delik izleri,bebelik fotom[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]

[Bu mesaj Syn tarafından 06 Eylül 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saten boya susluyo benim duvarları[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç poster bi takvim (penguin takviimi :) ) bi de pano var,ders notlarının,resimlerimin fln asılı olduu.O kdr :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Sosyal ağlarda paylaş

bütün ders kitaplarımın olduğu bi kitaplık, laptopum ve hoparlöler ve baya eski bi stereo set var işte kitaplıkta.

Yatağımın hemen üstünde Atatürk'ün portres. Yanında Ferrari F-40 posteri, onun yanında yakında Star Trek gemilerinin posteriyle değişecek olan bir "cennet"'in resmedilmiş posteri..

Onun yanında klima ve eski desktop bilgisayarım, onun yanında dolaplar başlıo, dolapların üzerlerinde Star Trek, Red Alert, Emperor Battle for Dune, Ultima Online, NASA resimleri asılı.

Ayrıca bi gazeteden kesilmiş "Türk Pilotları Dünya'da 1 Numara" başlıklı bi kupür.

Dolapların yanında kapı var ve kapının üstünde Carmen Electra'nın imzalı posteri, ve onun üstünde Atatürk Olimpiyat Stadyum'unu Galatasaray'ın kullandığı dönemlere ait, bütün stadyumun 80.000 Galatasaraylı'yla dolmuş başka bi posteri.

Tavanda GAlatasaray takımının 97/98 posteri var.. Nostalji :) Bayadır orda..

Kapının öbür yanında ise bi Galatasaray bayrağı var.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

benim duvarimda death,pentagram,dimmuborgir,metallica(5),anathema,ytu bagragi,chidren of bodom,megadeth,kurban,konser afisleri,f1 arabalari posterleri(2),lotr,
bluejean dergisinden kesip duvarima astigim birbirinden sacma yazilar ki bunlari her kalktigimda okurum,moralim duzeliyo,manganin gitaristinin mal gibi cıktıgı bi posterden kesilmis kafasi ve uzerine yazilmis bazi hakaretler ve daha niceleri....
Sosyal ağlarda paylaş

walla bende bi oda bilem yok..:(:( salonda takılıom btn gun..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...