CilekliSut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 içince 2-3 gün aralıksız uyutaan bi ilaç varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yok.ama uyuma problemi olanlar için doktor onaylı alınabilen ilaçlar var.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CilekliSut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya şöyle doktor onaysız 2-3 gün uyutan istiyorum ya off böyle bi ilaç bulsam süper olur dünyanın tüm kötülüklerinden 2-3 gün uzak olucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 öyle bir ilaç yok (onaysız) muhtemelen bunalım modlarında flnsin, 2 - 3 gün tek başına gez dolaş daha iyi emin ol. yeşil veya kırmızı reçeteyle alabilirsin o ilaçları, o ilaçları almak içinde gerçekten büyük rahatsızlığın olması lazım, yada doktor tanıdığın olması lazım[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 CilekliSüt diyo bu nickle pek bunalıma girme ihtimali gözükmüyo nick itibariyle şahsen ben çok sewerim :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: CilekliSut, 08 Eylül 2005 10:37 tarihinde demiş ki: ya şöyle doktor onaysız 2-3 gün uyutan istiyorum ya off böyle bi ilaç bulsam süper olur dünyanın tüm kötülüklerinden 2-3 gün uzak olucaksın dünyanın kötülükleri seni uykunda da buluyor merak etme[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ooo RP Rulz diosun[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 uyutmak istedigin birimi var bi ilac duymustum tam hatırlamıyom gecenlerde gamze özcelikede verm,islerdiyolarda yasadıgın hic bir seyide hatırlamıyomussun ama 2-3 gün kadar uyutmuyo :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Adını verin de herkes nuri alço olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 2. Gamze vakası mı yaşatıcan türk milletine :-b[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 içince ebedi uykuya ulaştıracak ilaç var =) edit: şaka bi yana Ama sana şöyle söyliyim Anti-Em die bir ilaç var Mide bulantısı için, Ondan 3 adet içiyorsun 2,5 gün adım atamıyorsun, hep yatıyorsun, hep uyukluyorsun arada dalıp uyuyabilirsinde. SÜPER Bİ İLAÇ! Zararı varmıdır bilmem. Zaten bebe aspirini kadar bişey ben bide onu yarıya bölüp içiyordum yola giderken bütün gün ayakta uyuyodum adım atacak halim kalmıyordu. deli bi ilaç ama tırsıyorum tabi birazda =)[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] [Bu mesaj Ferrero tarafından 08 Eylül 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 e iyi de şöyle bişey var. 2-3 gün uyutucak bi ilaç buldun diyelim. sen o 2-3 günün geçtiğini anlamayacaksın ki, yine uyuyup, uyanmış olucaksın "dünyanın kötülüklerine", aradaki rahatlığı, boşluğu hissetmiceksin yani. o yüzden bi tatil beldesine falan gitmen daha akıllıca.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 evet var. uzunca bi yer buluyorsun sonunda duvar oluyor.fıtır fıtır koşuyorsun kafan öne doğru eğik bi şekilde ama yol bittiğinde artık en az 1 ay uyuman garanti[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Fıtır fıtır koşuyosun.. Ehuheuehueh :D[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 abi bu ne herkez bi ilaçlar soruyo =)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gençlik kayıp ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Anti-Em dedim, iç dedim. ama bişi olursa karışmam. Acayip halsiz hissediyorsun kendini.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] [Bu mesaj Ferrero tarafından 08 Eylül 2005 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 anti-em araba tutması için felan ya... iki üç gün uyutan ilaç yoktur. ama bazı kırmızı ve yeşil reçete ilaçları seni baya uyutur... ki onları da elini kolunu sallayıp alamazsın. bi eczaneye git... yardımcı olmaya çalışırlar. daha doğru olur hem.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Ferrero, 08 Eylül 2005 13:02 tarihinde demiş ki: içince ebedi uykuya ulaştıracak ilaç var =) edit: şaka bi yana Ama sana şöyle söyliyim Anti-Em die bir ilaç var Mide bulantısı için, Ondan 3 adet içiyorsun 2,5 gün adım atamıyorsun, hep yatıyorsun, hep uyukluyorsun arada dalıp uyuyabilirsinde. SÜPER Bİ İLAÇ! Zararı varmıdır bilmem. Zaten bebe aspirini kadar bişey ben bide onu yarıya bölüp içiyordum yola giderken bütün gün ayakta uyuyodum adım atacak halim kalmıyordu. deli bi ilaç ama tırsıyorum tabi birazda =) Araba tutması için ama yan etkisi bu. Herkeste gösteriyor birde, bünyeye göre değişen birşey değil. 8 Saatlik Ankara yolculuğuna giderken aldım. ODTU ye gittik millet gezinirken ben banka yattım sızmışım. Giderken uyandırdılar...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bizim yazlikda bi adam var oyle uyuyo ama ilaç filan yok yaptigi sey su ot mot içiyo ucurucu madde sonra bide 8-9 sise rakı filan içip alkol komasina giriyo adam 3-4 gun ortalikdan yok oluyo :D[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ne güzel ... Doktor kontrolu olmadan sen 2-3 gün uyutan ilaç al sonra zaten otomatikman doktor kontrolüne girersin mecburen . Melankoli kasmayın bi .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu uyku haplarının zararı varmı uzun vadede yada kısa vadede?ben doktora gidip almayı düşünüyorumda.atıcan böle akşam sabaha kadar deliksiz uyutacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 1 kutu uyku hapı iç. Bidaha uyanmazsın. Rahat rahat uyu. İyi uykular şimdiden :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: EagleEye, 08 Eylül 2005 15:55 tarihinde demiş ki: bu uyku haplarının zararı varmı uzun vadede yada kısa vadede?ben doktora gidip almayı düşünüyorumda.atıcan böle akşam sabaha kadar deliksiz uyutacak. Uyku sorunu çekiyorsan doktora görün . Sana belirli bir dozajda vericektir . Ben daha ağır bi ilaç kullanıyorum da uyku ilacı değil . Kimyasal sonuçta bilip bilmeden alırsan kötü etkileri olur . Şu anda kullandığım ilacın çok daha ağırını kullanmaya başlamıştım , onu da her gün alma durumundaydım . Bünyem kabul etmedi yani gereken reaksyonu göstermedi ama almaya devam ettim . 1. ayın sonunda midem çok kötü oldu durduğu yerde ağrımaya ve deri üstünden çok net belli olacak şekilde kıpır kıpır oynamaya başladı . Bende attım ilacı direk eskisine döndüm . Doktor kontrölü çok önemli de bir kere reçete yazınca kullanabilirsin diye bir şey yok . Benim tavsiyem ilacı kullanmaya başladıktan sonra 1 ay boyunca haftada en az bir kere görün doktora .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben de 2-3 gün uyumuş kadar dinlendirici etki yapan bi ilaç istiyorum. hatta uyumamak istiyorum. çok saçma lan.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar