Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöle bi ilaç varmı?

CilekliSut

Öne çıkan mesajlar

öyle bir ilaç yok (onaysız)
muhtemelen bunalım modlarında flnsin, 2 - 3 gün tek başına gez dolaş daha iyi emin ol.
yeşil veya kırmızı reçeteyle alabilirsin o ilaçları, o ilaçları almak içinde gerçekten büyük rahatsızlığın olması lazım, yada doktor tanıdığın olması lazım[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CilekliSut, 08 Eylül 2005 10:37 tarihinde demiş ki:
ya şöyle doktor onaysız
2-3 gün uyutan istiyorum ya
off böyle bi ilaç bulsam süper olur
dünyanın tüm kötülüklerinden 2-3 gün uzak olucaksın

dünyanın kötülükleri seni uykunda da buluyor merak etme[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

içince ebedi uykuya ulaştıracak ilaç var =) edit: şaka bi yana
Ama sana şöyle söyliyim
Anti-Em die bir ilaç var
Mide bulantısı için,
Ondan 3 adet içiyorsun 2,5 gün adım atamıyorsun, hep yatıyorsun, hep uyukluyorsun arada dalıp uyuyabilirsinde.
SÜPER Bİ İLAÇ!
Zararı varmıdır bilmem.
Zaten bebe aspirini kadar bişey
ben bide onu yarıya bölüp içiyordum yola giderken
bütün gün ayakta uyuyodum
adım atacak halim kalmıyordu.
deli bi ilaç ama tırsıyorum tabi birazda =)[signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [part1]
Art Photos [part2]

[Bu mesaj Ferrero tarafından 08 Eylül 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e iyi de şöyle bişey var.
2-3 gün uyutucak bi ilaç buldun diyelim. sen o 2-3 günün geçtiğini anlamayacaksın ki, yine uyuyup, uyanmış olucaksın "dünyanın kötülüklerine", aradaki rahatlığı, boşluğu hissetmiceksin yani. o yüzden bi tatil beldesine falan gitmen daha akıllıca.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

evet var.

uzunca bi yer buluyorsun sonunda duvar oluyor.fıtır fıtır koşuyorsun kafan öne doğru eğik bi şekilde ama
yol bittiğinde artık en az 1 ay uyuman garanti[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

anti-em araba tutması için felan ya...

iki üç gün uyutan ilaç yoktur. ama bazı kırmızı ve yeşil reçete ilaçları seni baya uyutur... ki onları da elini kolunu sallayıp alamazsın. bi eczaneye git... yardımcı olmaya çalışırlar. daha doğru olur hem.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 08 Eylül 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
içince ebedi uykuya ulaştıracak ilaç var =) edit: şaka bi yana
Ama sana şöyle söyliyim
Anti-Em die bir ilaç var
Mide bulantısı için,
Ondan 3 adet içiyorsun 2,5 gün adım atamıyorsun, hep yatıyorsun, hep uyukluyorsun arada dalıp uyuyabilirsinde.
SÜPER Bİ İLAÇ!
Zararı varmıdır bilmem.
Zaten bebe aspirini kadar bişey
ben bide onu yarıya bölüp içiyordum yola giderken
bütün gün ayakta uyuyodum
adım atacak halim kalmıyordu.
deli bi ilaç ama tırsıyorum tabi birazda =)

Araba tutması için ama yan etkisi bu. Herkeste gösteriyor birde, bünyeye göre değişen birşey değil. 8 Saatlik Ankara yolculuğuna giderken aldım. ODTU ye gittik millet gezinirken ben banka yattım sızmışım. Giderken uyandırdılar...[signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [part1]
Art Photos [part2]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 08 Eylül 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
bu uyku haplarının zararı varmı uzun vadede yada kısa vadede?ben doktora gidip almayı düşünüyorumda.atıcan böle akşam sabaha kadar deliksiz uyutacak.

Uyku sorunu çekiyorsan doktora görün . Sana belirli bir dozajda vericektir . Ben daha ağır bi ilaç kullanıyorum da uyku ilacı değil . Kimyasal sonuçta bilip bilmeden alırsan kötü etkileri olur . Şu anda kullandığım ilacın çok daha ağırını kullanmaya başlamıştım , onu da her gün alma durumundaydım . Bünyem kabul etmedi yani gereken reaksyonu göstermedi ama almaya devam ettim . 1. ayın sonunda midem çok kötü oldu durduğu yerde ağrımaya ve deri üstünden çok net belli olacak şekilde kıpır kıpır oynamaya başladı . Bende attım ilacı direk eskisine döndüm . Doktor kontrölü çok önemli de bir kere reçete yazınca kullanabilirsin diye bir şey yok . Benim tavsiyem ilacı kullanmaya başladıktan sonra 1 ay boyunca haftada en az bir kere görün doktora .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...