pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 *!tak tak tak.* Cem yılmaz bolca değindi ama[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaşlar, Silahlanmadan silahlanmaya fark var.Tamam bireysel silah belki kuşbakışı iyi gözükmüyor,tabiki bu tür olayların yaşanmasını kimse istemiyor.Ancak belli kitleler yada belli kişiler kullanmak zorundalar(resmi olmayan kuruluşlarda çalışanlardan bahsediyorum).Örnek olarak yanınızda belli sayıda personel çalıştırıyorsunuzdur ve bir iş çıkarma operasyonu yapılır.Sonra?İşten çıkan kişi cinnet geçirip bir gün evimin kapısına dikilirse,gece evime girerse,yada arabamın önüne dikilirse? Milletvekilleri,milletvekilleri diyorsunuzda o insanlar günün her dakikasında kelle koltukta gezen insanlar.Eğer devlet herbirine zırhlı araç,silahlı koruma verirse daha çok vergi öderiz benden söylemesi... Her ne kadar meydana hoş görüntüler çıkmasada bu ülkede çıkarları için menfaatleri için bir gecede kimleri harcıyabilicek saçma sapan bilgilerle ortalıkta adamım diye dolaşan insanlar var.O yüzden bence her türlü faktörü göz önüne alalım. Kabul her önüne gelene tabiki silah verilmesin ancak prosedürlere uyan herkeze silah verilmesi düşüncesindeyim.Sonuç olarak ruhsatlı silahlar baristikten geçiyor.Herhangi bir suçta eve paket teslim olur(anına tespiti yapılır manasında) Ruhsatsız silahlara gelince,devlet öyle bir operasyon başlatmalıdırki trafik kontrollerinde bile araçlardaki kişiler ve araçlar aranmalı.Ev operasyonları yapılır yapılmasına ama Savcılık her ev için arama emri çıkartsa kendisine kalan işlere bakamaz... Bilmem anlatabildimmi..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 olay korunma amacıyla silah taşıma değil. Her aklına estiğinde gaza gelip sevinçle silah sıkan tipler...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Koruma amaçlı silah taşıyana zaten kimse bişi demiyo. Olay milletin hede hödö diyerek magandalaşması.[signature][hline]. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bu maddeyi anayasaya sokan turgut özal a ben cenabül rabbin alemin ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ruhsat olan öldüremiyor zaten bireysel silahlanmaya evet roketatarda alalım tankda alalım yasal olsun bunlar kaçak alınca daha zarar[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ruhsatlı silahlarlada düğünlerde ateş açılır. Bilinçlendirmekde çok önemli.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Chitzkoi, 31 Ağustos 2005 22:23 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 31 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki: ruhsat olan öldüremiyor zaten bireysel silahlanmaya evet roketatarda alalım tankda alalım yasal olsun bunlar kaçak alınca daha zarar yok kaçak daha yarar devlete vergi mergi vermiyon, sigara alkolde öle de silahtada öledir heralde ilerde amerikalı senin sokağını bombalayıp sonra orda yürürken keşke roketatarım tankım olsaydı, ya da şunlardan birini vuracak bi tabancam dersin... bu abartı oldu da ilerde evine hırsız girip ananı öldürürsede aynı şeyleri dersin, bu daha olası... öyle bişey olsa neyse konuşturmayın beni[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tamamda konu alakalı değil ki? Ruhsatlı silahla eğlenme denemeleri yapan hırbolar yok mu? Ne demek bizim değil devletin görevi ayrıca? edit: "ilerde amerikalı senin sokağını bombalayıp sonra orda yürürken keşke roketatarım tankım olsaydı, ya da şunlardan birini vuracak bi tabancam dersin... " İnsanların bu amaçla silah aldıklarına eminim... Savaş durumunda savaşana(askere) silah verilir ayrıca minik bir bilgi. [signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 31 Ağustos 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yine silah war millet hawaya ateş edio silahlar yasaklansa millet kudurur bu seferde satırlar döner bıçakları hattta katana tarzı kılıçlar faln alırlar we sokakda birbirlerini dograrlar:d[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sarsılmaz dan alın cok iyi orasi :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mandoo, 31 Ağustos 2005 20:03 tarihinde demiş ki: savaş için kullanmaktansa..havaya atmak için kullanılması yanlısıyım..düğünlerde silah atmak apayrı bir zevktir..yaşamadan yorum yapmayın.. Abi yuh yav.Bana göre hiç zevk değil.İstemeden birine zarar versen çevrene verdiğin üzüntü ile havaya silah sıkarken aldığın zevki bir karşılaştırsan?Üstelik yüzde yüz atılan merminin kimseye çarpmaması diye bir olay yok ki?-''adam gibi sıkana laf etmeyin'' demişsin-Yüksek bir bina olabilir veya kurşun sekebilir;kısaca birine kuşunun gelme olasılığı her zaman var...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yaa çok zevklidir sonunda birinin ölme ihtimali var sadece.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 silahlanmanın bi zararı yok ama ülkemizde aptal insanların silahlanması böle şeyler doğuruo işte aman çok zevkli çok zevkli deyip havala ateş eden of of nası ateş ettim havaya die böbürlenen tiplemeler varken silahlanmaya hayır daha mantıklı oluo ya da bu kafadakileri adam edeces[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Redeagle, 31 Ağustos 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Yaa çok zevklidir sonunda birinin ölme ihtimali var sadece. Tabi canııım.O birinin ölme ihtimali aslında ne kadar küçük demi?Bana göre hiçbir zaman kutlamalarda silah sıkılmamalı.Onun yerine dinamit falan patlatın daha eğleceli(!).Ciddi diyom denedim çok zevkli yav.Yani tabi ölüm riski var hemde birden çok kişinin; ama deneyin müptelası olursunuz:)Şaka bir yana karadenizde bir yerde -hatırlayamadım- davetiyeler ''silahsız lütfen''diye bi ibare konulacakmış,çok sevindirik oldum...:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ters yazmışım, ''Lütfen Silahsız''mış.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ha hemde aşiret üyesiymişler(hani kalaşnikofla sevinenler:D) Güzel birşey.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Evet ülkemizde ciddi şekilde bilinçsizce silahlanma mevcut bunun önüne geçmek için gerekli önlemler alınmalı ama bu saatten sonra denetlemeler arttırlmassa bile bir çok ruhsatsız silah bulunuyor.Ruhsatlı olanlar dahi geleneklerimiz ugruna bilinçsizce silah kullanmaktan çekinmiyor! Bunun bir savas aleti oldugunu unutup eğlenmek amaçlı kullanıyoruz.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben silahlanma karşıtıyım. çoluk çocuk ve sokaktaki salak magandalarımızın elindeki tabancalar nedeni ile birsürü masum insan canından oluyor yada sakatlanıyor. geçen gün 112 acil diye bir programda denk geldim. sokakta yürürken bir sokak magandasının kurşunu kadının kafasına geliyor. canlı canlı bilinç altı, yaptığı hareketler vs. gibi şeyleri izledim. kadın kurtuldu fakat kısmı felç geçirmişti. gerçekten silahlanmaya hayır![signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bence tamamen yasaklanmali. Okumuslukla falan ilgisi yok. Kimsenin evinde silah olmamali. Hic kimsenin. Hatta polis bile sadece uyusturucu ya da elektrikli shok'u veren silahlarla donatilmali. Asker haric tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 milletimiz seviyo silahı. yasaklansın.(silah satımı vs.)[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yani herkeste silah olduğu için millette korunma maksatli silah aliyor. bu olaylar baya bi gelişmiş anlaşılan ki 9 milyon kişi silah sahibi olmuş. inş. müh'liğinden mezun olursam bende alcam mesela. özellikle tinerci tiplerden, sokak arasinda 3-4 kişi sıkıştıran tiplere karşı kendimi savunmak için.. savunma amaçlı değilde gösteriş amaçlı silah alan tipler zaten ölsün. tükettikleri oksijen ziyan[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ewet ya yasaklansın artık[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: bLackcha0s, 31 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki: bu maddeyi anayasaya sokan turgut özal a ben cenabül rabbin alemin ya Konu siyasiye giriyor tartışılması ne kadar doğru bilemiyorum,özel mesajla tartışabiliriz.Ama bahsetmiş olduğun kişi Bugün Türkiye'nin bu duruma gelmesinde yararı olan büyük insanlardan birisi.Hatta şu anda bu mesajı yazmanı sağlayan elinin altındaki bilgisayarı bile Türkiye'ye ilk getiren insan.[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bireysel silahlanmaya evet diyenler acaba angutun birinin allahın futbol maçından sonra sıktığı bir kurşunla bir yakınını kaybederse(allah korusun) hala aynı düşünceyi savunurmu çok merak ediyorum. Kimsenin silaha ihtiyacı yok. Kimsenin birbirini öldürmeye ihtiyacı yok. Eğitim şart.[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar