Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

abazz

Öne çıkan mesajlar

Kurtlar Vadisi Show Tv'deyken eski bölümlerin tamamını netten izleyebiliyorduk. Şimdi ise K.V. yeni dönemde Kanal D'de gösterileceğinden dolayı Show Tv sayfasından K.V. dizi arşivlerini kaldırmış. Sizin bildiğiniz bir yer bir server gibi birşey var mı eski bölümleri netten seyretmek için?
..for my brother..[signature][hline] Make a difference in your future..
Sosyal ağlarda paylaş

bu saatte emule'u emanuel diye okudum ve yatma kararı aldım :lol:[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
vururum seni daniel[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Millet beline alıp adam wurmasını öğrenmiyoki, gerçekleri yansıtan güzel bi dizi bence, bu arada www.kurtlarvadisi.gen.tr adresinde dizinin ne zaman başlıyacağını vermiş sağda geriye doru sayıyo [signature][hline]Liv Tyler
Rhekhar - Human Mage Lvl 24 - Frostwhisper

[Bu mesaj heso tarafından 31 Ağustos 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni yayın dönemi 13 bölümden oluşucak.

Dizide Türkiye Baron u Polat Alemdar Dünya Baron u (Alpacino veya Robert De Niro dan biri mutlaka oynayacak) ile görüşücek söz düellosu yapıcaklar.
Baronun yüzüğü bir kapı açıcak.
Polat-elif aşkı çok ağlatacak...

Al pacino veya Robert De Niro dan biri mutlaka oynayacak ama.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar bu filmler hayatı insanlara yanlış tanıtıyour. Hiç bir şey bu kadar kolay değil. Arkanda devlet bile olsa yine de kolay değil. Gerçekten gereksiz ve tehlikelibir dizi. Bu tip işlerde uzun yıllar bulunmuş birisi olarak konuşuyorum. İnanın GEREKSİZ!!![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
maxkin, 05 Eylül 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar bu filmler hayatı insanlara yanlış tanıtıyour. Hiç bir şey bu kadar kolay değil. Arkanda devlet bile olsa yine de kolay değil. Gerçekten gereksiz ve tehlikelibir dizi. Bu tip işlerde uzun yıllar bulunmuş birisi olarak konuşuyorum. İnanın GEREKSİZ!!!

Hmm uzuuun yıllar...

Paticikten bunların arınmasını istiyorum ve oylamaya sunuyorum. Bu gidişe son verelim. IQ barajı falan koyun.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 06 Eylül 2005 06:40 tarihinde demiş ki:
said:
maxkin, 05 Eylül 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar bu filmler hayatı insanlara yanlış tanıtıyour. Hiç bir şey bu kadar kolay değil. Arkanda devlet bile olsa yine de kolay değil. Gerçekten gereksiz ve tehlikelibir dizi. Bu tip işlerde uzun yıllar bulunmuş birisi olarak konuşuyorum. İnanın GEREKSİZ!!!

Hmm uzuuun yıllar...

Paticikten bunların arınmasını istiyorum ve oylamaya sunuyorum. Bu gidişe son verelim. IQ barajı falan koyun.

uzun zaman geçirdiniz ve buraya gelip yazma gereği görüyorsunuz? O kadar uzun yıllar sizi pişirmedi mi?

Neyse sanırım Bakırköyde uzun yıllar geçirdiniz sanırım terapi felan...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...