abazz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kurtlar Vadisi Show Tv'deyken eski bölümlerin tamamını netten izleyebiliyorduk. Şimdi ise K.V. yeni dönemde Kanal D'de gösterileceğinden dolayı Show Tv sayfasından K.V. dizi arşivlerini kaldırmış. Sizin bildiğiniz bir yer bir server gibi birşey var mı eski bölümleri netten seyretmek için? ..for my brother..[signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 emule'de bütün eski bölümleri bulabilirsin.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 doğrusu emule nedir bilmiyom açıklarsan iyi olur ama ben Kurtlar Vadisi 'den izleyebiliyorum izlemek isteyenler buradan da izleyebilir. Üyelik gerekiyor (ücretsiz).[signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 emule bir p2p paylaşım programı, internet bölümümüzde birazcık araştırma yaparsan gerekli herşeyi öğrenebilirsin.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu saatte emule'u emanuel diye okudum ve yatma kararı aldım :lol:[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ne zman başlıo bu?[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Korsan Mode Off. Gidin para verin alın.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kurtlar vadisi cok gereksiz bir dizi. bunu izliyo alıyo beline silahı herkes kendini mafya zannediyo.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 vururum seni daniel[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Millet beline alıp adam wurmasını öğrenmiyoki, gerçekleri yansıtan güzel bi dizi bence, bu arada www.kurtlarvadisi.gen.tr adresinde dizinin ne zaman başlıyacağını vermiş sağda geriye doru sayıyo [signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 24 - Frostwhisper [Bu mesaj heso tarafından 31 Ağustos 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yapmayın ınsan tvde ızleyıp mafya olacak kadar seyse soyletmeyın benı sımdı ıkı eglenıyoz ızlerken ellesmeyın kvyi[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Voys, 31 Ağustos 2005 13:23 tarihinde demiş ki: vururum seni daniel :)[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bi hasansemre vardı noldu?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eski bölümler izlenirmi olm ya..baymıyormu?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mantar, 31 Ağustos 2005 20:24 tarihinde demiş ki: bi hasansemre vardı noldu? Benimde aklıma geldi şimdi. Konuyu başlatti gitti adam :)[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ellibin tane Kurtlar Vadisi topiki icinde bir tane daha eklemeye bence gerek yok. Ayrıca Korsana hayır. Bas parayı satın al ve seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 2 tane kıçı kırık bölüm için 15 milyon istemeleri de gayet abes ama. Koysalar 10 tane bölüm dvd yapsalar adam gibi izlenir işte.[signature][hline]hop hop sultani top sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yeni yayın dönemi 13 bölümden oluşucak. Dizide Türkiye Baron u Polat Alemdar Dünya Baron u (Alpacino veya Robert De Niro dan biri mutlaka oynayacak) ile görüşücek söz düellosu yapıcaklar. Baronun yüzüğü bir kapı açıcak. Polat-elif aşkı çok ağlatacak... Al pacino veya Robert De Niro dan biri mutlaka oynayacak ama.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 necati şaşmaz'ın kankası bu black =)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu arada yeni yayınlanacak bölümlerden birinde Al Pacino veya Robert De Niro büyük baronu oynayacakmış[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Tempo işin suyunu çıkarmış: "Al pacino oynasın diyosan a yaz, Robert oynasın diyosan b yaz, Turkcell 3169'a gönder"[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Az önce bende alt yazıda gördüm bence bğuus vils oynasın[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ya arkadaşlar bu filmler hayatı insanlara yanlış tanıtıyour. Hiç bir şey bu kadar kolay değil. Arkanda devlet bile olsa yine de kolay değil. Gerçekten gereksiz ve tehlikelibir dizi. Bu tip işlerde uzun yıllar bulunmuş birisi olarak konuşuyorum. İnanın GEREKSİZ!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: maxkin, 05 Eylül 2005 22:50 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar bu filmler hayatı insanlara yanlış tanıtıyour. Hiç bir şey bu kadar kolay değil. Arkanda devlet bile olsa yine de kolay değil. Gerçekten gereksiz ve tehlikelibir dizi. Bu tip işlerde uzun yıllar bulunmuş birisi olarak konuşuyorum. İnanın GEREKSİZ!!! Hmm uzuuun yıllar... Paticikten bunların arınmasını istiyorum ve oylamaya sunuyorum. Bu gidişe son verelim. IQ barajı falan koyun.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: LathspeLL, 06 Eylül 2005 06:40 tarihinde demiş ki: said: maxkin, 05 Eylül 2005 22:50 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar bu filmler hayatı insanlara yanlış tanıtıyour. Hiç bir şey bu kadar kolay değil. Arkanda devlet bile olsa yine de kolay değil. Gerçekten gereksiz ve tehlikelibir dizi. Bu tip işlerde uzun yıllar bulunmuş birisi olarak konuşuyorum. İnanın GEREKSİZ!!! Hmm uzuuun yıllar... Paticikten bunların arınmasını istiyorum ve oylamaya sunuyorum. Bu gidişe son verelim. IQ barajı falan koyun. uzun zaman geçirdiniz ve buraya gelip yazma gereği görüyorsunuz? O kadar uzun yıllar sizi pişirmedi mi? Neyse sanırım Bakırköyde uzun yıllar geçirdiniz sanırım terapi felan...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar