Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ŞEREFSİZler yine başladılar 2 hafta sora darbe olmazsa şerefsizim..[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yaf darbe yapacağınıza şu adamları haklasalar daa iyi olacak.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 olmaz olmaz polisle olmaz bu iş tankla gelicek asker ezip geçicek ki anlaşılsın bu ülkede böle şeylere izin verilmedigine ..[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya bi durun ne darbesi?gereken müdahale yapılıyodur elbet, darbeyle neyi hallediceksiniz? bu ülke bi darbeyi daha kaldırmaz, yer yerinden oynar. [signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. [Bu mesaj sir tarafından 06 Eylül 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 darbe ile herşey su yüzüne çıkar .. vatanın ayağı bi düze basar bak görürsünüz.. yer yerinden oynasın .. oynasın ki bizim ne halde oldugumuz ortaya çıksın ..[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. [Bu mesaj Fransua tarafından 06 Eylül 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ters düz olmasında... 2100 de artık belimizi doğrulturuz, o da diğer devletler tarafından parçalanmassak darbeden sonra..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet şahane oldu öbür darbeler "düze" çıktık.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Oturmaya başlayan dünya diplomasinin içine edilmesine gerek yok bence.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 amerikada askerlere yağmacılara ateş edebilme hakkı tanınıyormuş,biz ise vatanı bölmek isteyenleri izliyoruz[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Darbe diil de sıkıyönetim veya onun türevi bişi olabilir.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bakın televizyonda flash da war şu anda neyın ne oldugu apaçık ortada.[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ne darbesi yaa... iice göçer türkiye darbe fln olursa[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 darbe manyağı olmuş halk. Yahu siz hangi ülkeye darbe yapıyorsunuz ? Sanki darbe yapınca 3 günlük ara veriyorsunuz. Borsa Tarihinin zirvesinde 32 puanda darbe yapın 5 puana insin Yatırımcı gelmesin İşssizlik 30milyona çıksın Daha aklınıza gelebilecek tüm kötü senaryoları darbe sonrası yaşayabilirsiniz.O yüzden darbe size geniş bir imkan sunuyor. Gidersin Diyarbakır a batmana siirte hatay a sıkıyönetim ilan edersin şehirlere sokarsın birlikleri panzerleri. Dahada sonrası yürek ister.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 suç olmasa şu şerefsizleri öldürmek, ilk bulduğum silahla tek tek sıkıcam, 10 tanesini öldürsem ben ölsem üzülmem[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 işte milleti bu dusunce yuzunden bılınclendırıyolar .. sen vurursan sana katil derler ama askerler onu ordan alırsa fln konustururlar donuna kadar öğrenirler ..[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Fransua, 06 Eylül 2005 00:13 tarihinde demiş ki: bakın televizyonda flash da war şu anda neyın ne oldugu apaçık ortada. hangi kanal desem??[signature][hline]cik, cik, cik pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Greeny iyi halden az ceza yersin ciddiyim.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Saçmalamayın ya. Nereye dalıyorsunuz silahla. Saçmalamayın. Yaşayan akıllı birşeyleri değiştirebilecek adam, ölü bir berserkten daha yararlıdır.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @aadvark bitti flash yazmısım bak oraya black işte bu yüzden diyorum ya .. heryerde örgüt bunlar her yerde şimdi biri çıkar bana paranoyak lan bu ehuaehuae mala bak fln çeker ama bu gerçektir bunların hepsi orgenerallerın mit in müsteşarlarının kitaplarında yazıyo bunlar .. okuyan bilir.[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Demokrasi, demokrasi dediler. Demokrasi tiranları doğurur demişler nedense bu önerme hep doğru çıktı. İlla her şeyi düşünen birileri olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 düşünenleri de manyak ilan ederler böle bu işler[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Gidiceksin yüksek biyerden ilk önce hepsinin üzerine benzin yağdırıacaksın. Hepsi benzinlenene kadar döküceksin. Tazikli su fışkırtan hortumlarla yapmak lazım. Önce anlamayacaklar. Sonra bitanesinin üstüne kibrit atacaksın. Forrrrr diye hepsi meksika dalgası gibi tutuşacak[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 "Kime karşı savaşmamız lazım ?" once bu sorunun cevabını bulun sonra darbenızı yapar terorıstlerı kursuna dızersınız[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 TSK nın gövde gösterisi yapması lazım. Otoritesini bence kaybetti.Demokrasi sınırları oldukça demokrasidir. Artık sınır aşıldı.Demokrasilik birşey yok ortada.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Böylesini de görmemiştim. Hadi Diyarbakır'ı geçtim, orası adamların kalesi. Ama Bursa'da PKK lehine gösteri yapmaya kalkışmak, bu çok büyük bi olay. En güçlü zamanlarında bile bunu yapmaya cesaret edemezdi PKK. Demek ki dışarıdan birileri bunlara öyle bir destek verdi ki, bu adamlar bu cesareti bulup Bursa'ya otobüs kaldırabiliyor. Türkiye ya artık kendi vatandaşını vurmaya başlayacak ya da oturup bunlarla federal devleti veya bölünmeyi konuşacak. Anayasanın değişmez maddelerine göre 2.si de asla olmayacağına göre, bizi çatışma dolu günlerin beklediğini görmemiz gerek.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar