NoOb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 evet dostlarım metal müziğe nasıl başladınız? sizi metal müziğe çeken neydi? metalci arkadaşlardan cevaplar bekliorum.[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 küçükken yataktan düşüp kafamı yere çarpmışım o günden beri istemsiz sallanıyor millet beni metalci yaptı otomatik sallanan kafa olunca[signature][hline]Viva La SémiH
NoOb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sen o kafayı ii çarpamamışsın 3-5 kez daha çarp. hatta biraz daha kas level fln atla.[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ben doğarken hastanede Cradle of Filth çalıyormuş. Dışarı çıkar çıkmaz duydum ve etkilendim. O yaşta sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ataricide tanışmıştım abimin grubunun basscısı ve gitarcısıyla onlar dinletti metallica sonra manowar pantera sepultra derken sdfsdf Kestaneyi çizdikj ehuehu... Yıl 96 97 :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
NoOb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 tamam ya ben duyucaamı duydum kimsede metal ruhu denen birşey yok. herkes ya kafasını çarparak metalci olmuş yada doğuştan gelen birşey.[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: NoOb, 05 Eylül 2005 00:14 tarihinde demiş ki: sen o kafayı ii çarpamamışsın 3-5 kez daha çarp. hatta biraz daha kas level fln atla. lvl 31 oldum yeter mi? black metal dinniorum ve çalıorum istersen gapışalım her türlü ensturamnda adın gibi olmana gerek yok canm noobzan noobluunu bil :)[signature][hline]Viva La SémiH
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Nasıl bilmiyorum ama Metallica'yla başladım. Nası bilmiyorum valla.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Manowar.. Çok küçüktüm müziğin tipi sınıfı falan yoktu bizim zamanımızda.. Lisede bıraktım arada dinlerim bir iki ama eskisi kadar değil..[signature][hline]MONO(b)LOG
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 metalci olunmaz, metalci doğulur :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955)
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mıknatıs.[signature][hline]gecesiz gece lambası
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ortaokulda metallica ile[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 anneme 3 yaşındayken sormuştum anne bu ne diye oda bana metal kaşık demişti ve metale başladım hehiehieiheiheiheihiehie[signature][hline]
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 HAzırlıktan çıktım arkadaşla eve dönmeden evvel Beşiktaş'a gidelim dedik... Pena'ya girdik Cenk'le tanıştık (Pentagram'ın davulcusu)... O çekti ilk Doro (Angels Never Die) ve Sepultra (Arise) albümlerimi... Seversin dedi, öyle de oldu netekim... Sonradan Enigma oldu, Pink Floyd oldu, Dave Weckl oldu ki o ayrı konu =)[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ilkokulda arkadaşımın deli bi abisi vardı erhan diye. adam bütün yerli / yabancı metal gruplarını filan bilirdi , öyle bi adam. alın genşler dinleyin dedi , uzattı Ride The Lightning. dinledik.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 şurda anlatmıştım zaten bişiler bişiler: http://forum.paticik.com/view.php?id=139401 said: Black-ice, 05 Eylül 2005 01:36 tarihinde demiş ki: Mıknatıs. kafasına saksı düşecise...
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkadaş sayesinde ilk metalimi, blind guardianımı sevip aşık oldum... öle geldi bu zamanlara (: bg nin ayrı bir yeri vardır bu yüzden...
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Abim ben ilkokuldayken dinlerdi.. Her odasına girdiimde uzun saçlı bi tip kafa sallıo olurdu bende bön bön bakardım bu napıo die.. Soora saolsun btn posterleri kasetleri hede hödöleri bnm odama geçince bir başladım dinlemeye ozmndan beri bıkmadan dinliorum.. Ama abimi sorarsanız şimdi techno fln dinlio tikkynin allahı oldu =)[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 6. sınıf, Blind Guardian[signature][hline]Can you put a price on PEACE? I WANNA GET FREE!!!!
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Metalicayla falan işte, evde kasetleri karıştırıyodum o sırada buldum, benim ana baba dinliyomuş meğerse.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bi arkadaşım bi tane uzattı al dedi yok abi dedim ben kullanmıorum al al bi taneden bişi olmaz öle başladık işte.... şaka bi yana ben doğduğumdan beri dinliorum bilinçsizce abim dinnerdi ben de dinnerdim öle yani :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 5 sene evvel arkadaşım yabancı pop müzik cd si almıştım baktım orda metallica fade to black bide nothing else matters vardı.dinledim hosuma gitti lan sunların full albumunu alayım dedim o gunden beri ne hip hop ne pop ne rap hiç bişi dinlemiyorum metal müzikten başka.tabi şimdi metallica da dinlemiyorum :) Up the Ironssssss!!![signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Küçükken Metallica kasedi bulmuştum. Sonra baktım güzel dinledim.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 orta1de seek and destroy ile[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 orta okulda carsıda dedemle gezerken bı cd almıstım 2 cd arasında kalmıstım bı tanesı aptal aptal olan bı mp3 dıerıde metallıca konserdı ısmını cok duymustum ama dınlememıstım herneyse metallıcayı alıp eve gıttım ızledım ve basladım[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Öne çıkan mesajlar