Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hala mutlu geceler diliyo bi s.git yeter ya bu ilker yasinede varya[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 terimle bişiler konuştular ulan be yapılrımı bize[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 mac bitmeden sen kendine 3 puan koyarsan alirsin kapagi iste[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 mutlu geceler jnms çıkışta görüşürüz...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 acayip sinir oldum zaten çakmağımda kayıp yine gidip basıcam kanal d yi kovsunlar şu adamı parasını vereyim ben !![signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Nerde koluyla aldi goz var nizam var adam resmen omuzuyla aldi topu hakeme fatura kesilmesin fatura Fatih Terim e. HAdi oıyuncular kendileri kapanip cekiliyorlar sen bari çıkın de kapanırsan golu yersin.[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yok abi ben bu yorumcunun anlattığı maçı bi daha izlemem ya. İlker Yasin hadi az uyuz ediyo da yanındaki adama harbiden gıcık oldum ya. ipnaa hakem! ipnaa hakem![signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben böle hakemin ta a.k hakanı resmen ittirdiler herif gıkını çıkartmadı ya yazık ulan 2 puanımız uçtu be[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ya adam maç bitmeden hanesıne 3 puan aldık dedi aldı üç puanı ama içine töbee felaket sinirlendim sevincim kursagımda kaldı ya[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ukrayna 10 maç 24 puan Türkiye 10 maç 17 puan Yunanistan 9 maç 15 puan Danimarka 9 maç 13 puan Hadi başlasın hesaplar.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kendi sahamızda yenemiyoruz daha ya ne hesabı...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yunanistan maç alamıycak hesabı yok işte pff deliricem[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yunanistan yenmezse gideriz ozmn. sorunyok.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 varya terimin sozlerine bayildim yilin teknik direktoru secilmeli bukadar güzel bir konusma duymadim hll olsun berabere kalsakda cok güzel sozler soledi Iste Turklerin farki bu![signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hey allam ya bi doğru konuşmayı öğrensin bazı arkadaşlar neyse faturayı fatih terime nası kestiniz şimdi 93 de yenen golden adamın kenardan ne dediğini nerden bildinde insan şöle yaptırır die fetva veriosun defans adamı öle bırakırsa 93te bu gol yenir penaltıyı o itmeyi görmeyen hakemede ne diim artık[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ukrayna'nın yenilgisi yok muydu yaw?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kalan iki maçımızı kazanır ve Yunanistan'da puan kaybederse 2. oluyoruz. Yunanistan'ın Gürcistan ve Danimarka maçları var. Ancak ikisi de şu anda devre dışı kalmış durumda. Yunanistan bu iki maçında kaç puan alırsa bizim daha fazlasını almamız lazım. Onlar 4 puanda kalırsa, şansımız var.. Ukraynayı yeneriz bence... Gürcistan'da bi sürpriz yaptımı tamamdır. İyimser olalım, boşverin ilker yasini falan.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 git ukraynayı yen şimdi yenebilirsen off ulan off gecemizin içine ettiler vikingler be[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eğer bir daha müneccimlik yaparsam,2nci golümüzü penaltıdan atıcaz dersem,hakem faktörünüde hesaba katacam :| gitti güzelim maç rezil hakem yüzünden bide ilker yasin bıraksın şu olayı, ercan taner yada emre tilev'i istiyoruz![signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bekle İlker geliyoruz diye pankart acıcaksın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 inş ukrayna ile yunanistan berabere kalırlar.. başka bi çare yok gibi yada ukrayna yensin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Abicim çok zorlaştı iş yahu.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 MAlesef Ukrayna'nın Yunasnistanla maçı yok.ç Ben öyle zannettim, hazır Ukrayna berabere kalıp garantileyememişken, yunanistandan puan kpoarır dedim. Ama değilmiş.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 amuhua o adamın sözünü unutmucam ya herif bitime 10 dakka kala oturmuş puan hesaplaması yapıo şom ağızlı :) ama ben 2.1 öndeyken tahmin etmiştim berabere olcaını türkiye yapar böyle şakalar demiştim doğru çıktı kahretsin :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 şom ağızlı herif ya kanal d nin yüz karası 3 puan cebimizdeymiş defol git bırak artık şu işi...[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar