Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce dünyanın en iyi ülkesi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz acmak gerekirse en iyi en güçlü en teknolojik en demokratik vs vs vs

Örneğin güç acısından Rusya yı tek geçerim herkeze gider yapıyor :lol:
Suan silahlarının bir kısmının olduğu bir siteye bakıyorum adamlar cıldırmıs insanı bile bir savas mekanızması yapmıslar :D[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
İtalya en güzel ülkelerden biridir. Hem akdeniz insanı havası, hemde avrupai kısımları var ve çok derin tarihle sentezlenmiş haldeler. Teknoloji falan beni ilgilendirmez.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
Silahların olduğu siteyi linkleyebilirmisin . Merak ettim .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
www.aviapress.com burası olması lazım olması rusian diye google-grafikte arattır cıkan sonucta 7. sayfada olması lazım[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
said:
vinc_cavanagh, 05 Eylül 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
ben yaşam standarları bakımından dünyada bir numara olarak Norveç die biliyorum

yannış biliosun maalesef.dünyada en iyi ülke ekonomisine sahip ülkelerden biri norveç doğru.ama yaşam standartları bakımından çok da iyi değil.[signature][hline]couple of dreams...
Mesaj tarihi:
benim ülkem en güzeli bence..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
said:
theCio, 05 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
ekonomık olarak ısvıcre heralde ( ısvecmı dı yoksa hım neyse )

Ekonomik olarak lüksemburg biliyorum. Kişi başına düşen milli gelir 60.000 euro civarındaydı yanılmıyosam. Türkiye'nin 2500 dolar civarı olduğu hesap edilirse... :)

Dünya2nın en yaşanılır ülkeside Kanada ve en yaşanılır şehride yine Kanada'nın bir şehri olan Toronto'dur..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
Revenge, 05 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Türkiye

Katılıyorum.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
abi norveç,kıcını yırtsın tamam zengın olabılır(bı kaynaga gore eger herkes calısmayı bıraksa 63 yıl kendılerıne yetıcek kadar para veya rezervlerı warmıs) yanı o ulkede yasanılabılırlık ne akdar olabılırkı soguk heryer karr ... bööö
adamların ehlıyet sınafında buzda dıreksıon dersı war bıde pöh
Mesaj tarihi:
şu an bencede isviçre gibi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hollanda-amsterdam
güney afrika-cape town

yaşanası yerler allah için[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
  • Yeni Oluştur...