Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce dünyanın en iyi ülkesi ?

KaMoNJuK

Öne çıkan mesajlar

Biraz acmak gerekirse en iyi en güçlü en teknolojik en demokratik vs vs vs

Örneğin güç acısından Rusya yı tek geçerim herkeze gider yapıyor :lol:
Suan silahlarının bir kısmının olduğu bir siteye bakıyorum adamlar cıldırmıs insanı bile bir savas mekanızması yapmıslar :D[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vinc_cavanagh, 05 Eylül 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
ben yaşam standarları bakımından dünyada bir numara olarak Norveç die biliyorum

yannış biliosun maalesef.dünyada en iyi ülke ekonomisine sahip ülkelerden biri norveç doğru.ama yaşam standartları bakımından çok da iyi değil.[signature][hline]couple of dreams...
Sosyal ağlarda paylaş

benim ülkem en güzeli bence..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theCio, 05 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
ekonomık olarak ısvıcre heralde ( ısvecmı dı yoksa hım neyse )

Ekonomik olarak lüksemburg biliyorum. Kişi başına düşen milli gelir 60.000 euro civarındaydı yanılmıyosam. Türkiye'nin 2500 dolar civarı olduğu hesap edilirse... :)

Dünya2nın en yaşanılır ülkeside Kanada ve en yaşanılır şehride yine Kanada'nın bir şehri olan Toronto'dur..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revenge, 05 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Türkiye

Katılıyorum.[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

abi norveç,kıcını yırtsın tamam zengın olabılır(bı kaynaga gore eger herkes calısmayı bıraksa 63 yıl kendılerıne yetıcek kadar para veya rezervlerı warmıs) yanı o ulkede yasanılabılırlık ne akdar olabılırkı soguk heryer karr ... bööö
adamların ehlıyet sınafında buzda dıreksıon dersı war bıde pöh
Sosyal ağlarda paylaş

şu an bencede isviçre gibi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA
CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA CAPONYA CAPON YA[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...