Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Duke Nukem: "I'm here to kick ass and chew bubblegum. And I'm all out of gum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ...dont worry, just do your job... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Duke Nukem'den bir kısa ve öz söz daha: "Let's rock!" edit: En kralını unutmuşum: "[i]What are you waitin' for, christmas?" [Bu mesaj Mirage tarafından 12 Ağustos 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Birde "Maybe we are outnumbered but not outgunned!" vardı ama kim demişti unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Viktor, 11 Ağustos 2005 07:42 tarihinde demiş ki: eheh sımdı bıtane dah geldı jedı academy de Luke- I sense a disturbence in the force Kyle Katarn- You always sense a distubence in the force so what now?? eheh cok gulmustum buna bide en efsanesı Battlecruiser Operational ! +1 ben de baya gülmüştüm buna :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 " You Cannot Change Your Fate . No Man Can " bide Digital Devil Saga nın trailer ındaki bi olay süperdir uzaylı kozası gibi bişey açılır herkes canavar dönüşür gözlüktede heryer karıncalanmış gibi görünür sonra düzelir ve kill them all ! yazar orasına bayılmıştır soora gözlük yere düşer ve gözlüğün sahibi canavar olarak gözlüğü patlatır[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 my life for auier (SC protoss) shields up weapons online (SC battle cruiser) ve sc deki marinelerin birçok sözü.. why don't you drive (Red alert 2 deki demolation truck) daha çok war ama aklıma gelenler şimdilik bu kadar...[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 aklıma gelenler Duke: I am an ass kicker , not a rock singer :D Lara : Aha (hastaydık herkes bu sese ah nası özledim o tomb raider 3ü ne güzel müzikleri ne güzel sesleri atmosferi vardı..) RE3: StARSSSSSS Diablo2 : I cant use this yet ( Azmı duyduk bu sesı) C&C1 : Commando , I got a present for yA ![signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall till I die ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 MetaL Gear Solid 1 de - Snake can u hear me ? SNAKEEEE SNAKEEEEE !!!? he bide Otocan la Snake in Sniper Wolf öldükten sonra konuşması vardır ki orda resmen aglamıştım ps in başında[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Ağustos 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Outlaws You Must Die!!![signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 to late to be born.. /hatırlamıyorum hangi oyun..belkide ben uydurmuşumdur..[signature][hline]I won't cry, I won't give up, I can't go back now Show me the shadow where true meaning lies.. So much more is made in empty eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Parasite Eve 2 : "You gonna kill me? Your mitochondria will have last laugh! This is your life , little girl!" Resident Evil : "This is my last escape" MGS : Gray Fox'un ( "I have no name" ) ve Sniper Wolf'ün ( "I am Kurd" ) tüm replikleri , Snake'in işkence sonrası Naomi ile olan pişmanlık konuşması (arka planda The Best Is Yet To Come çalmakta usul usul) ve oyunun son creditleri de akıp gittiğinde sonradan Solidus olduğunu öğreneceğimiz kişi ile Revolver Ocelot arasında geçen telefon görüşmesi... Unreal Tournament : Nerdeyse tüm taunt'lar ( " Burn Baby! " ) Half-Life : "Time of choose , Mr Freeman" Max Payne ve FF 8 : Tüm diyaloglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 OFF off yine okudum mgs olaylarını şu oyun yemin ediyorum bir kült.Harbiden dünyanın en iyi ilk 5 oyununa cok rahat koyabilirim Metal Gear Solid i[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Mirage, 12 Ağustos 2005 04:57 tarihinde demiş ki: "Ahoy there, I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate." ROFL[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 "Incomiiing!!" , "Kamikazeee" Worms "Yes milord" W3 "Luke: I feel a disturbance in the force Kyle : You always feel something" Jedi Knight Jedi Outcast "Vuttududuuv" Icy tower Bir de AoM'de yunanların köylüleri çok güzel konuşur.Tam olarak bilmiyorum ama oynayan bilir =)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Monkey Island serisindeki bütündiyalogları yazamam heralde... ehe... MI1deki köpekle olan diyalog güzeldir.. Köpek: Hrrr Woof woof lechuck Guybrush: wof wof huuuu bark bark elaine. . . . Sonsuza kadar sürer.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 'You want a piece of me, boy?', 'Rock'n Roll!'- Marine 'Let's Burn!', 'Need a light?'- Firebat 'I can't build there!'- SCV 'I'm here!'- Ghost (en çok etkilendiğim replik):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 "The Price of Freedom is eternal vigilance.", Wing Commander 4 "This cat scratches free.", Wing Commander 4 "Chalk up another for the Maniac.", Wing Commander 5 "Watch and learn from Maestro himself.", Wing Commander 5 Freelancer'da patlamadan kurtulduğumuz için bedava içki veren barmenin "For your good fortune, sir" lafına cevap "Well It can't get any worse." PS2 oyununda varmıydı tam hatırlamıorum ama Star Wars Revenge of the Sith'de Obi-wan'ın Anakin'i kestikten sonra "You were the chosen one! It was said that you were to destroy the sith, not to join them! Bring balance to the force, not leave it in darkness!" demesi. Obi-wan rules. Starcraft'ta firebat lerin "You need a piece of me?" ve "Burn, burn, burn" deyişleri. Protoss'da temple da yapılan heriflerin adları neydi unuttum, işte onların Tassadar'ın anısına, "En Taro Tassadar!" demeleri. Red Alert'de piyadelerin rus şivesi ile "Affirmative" demesi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mafia adlı ulvi oyunda derin bir nefes aldığımız anda arabadan inip bize o efsanevi repliği söylediklerinde bittim ben: "Mr. Salieri saygılarını sunar." Kaldı ki o oyundaki tüm diyaloglar muhteşemdir. O oyun harikadır. Oynamayan varsa muhakkak oynamalıdır. Oynayanlar bir kez daha oynamalıdır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Farewell to my life,farewell to my home. RÊ3[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bende warcraft 3 te arthas tı galiba bi heronun her saldıracağı zaman ''For my people'' demesini çok severim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 pariah'ın ilk açılışında çıkıp noluyo lan dediğimiz ve bitişinde izleyip "ahaaa" dediğimiz kısa video'daki bazı dialoglar. şuan aklıma gelmiyo sözler ama çok hoştu bence.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Starcrafttaki Zealotların repliği: -En Taro Adun,For Aduun,Gorgonath falan Ghost kadar karizma konuşan tip yok Starcraftta bence -Finally..I'm here..There was no one here.. Warcraftta ise -Goblinler tabikide :) -Morrtaaaaaaaarrr Combaaaaatttt Mortar Team -Dead Man Walking-Lich Counterın Klasikleşmiş repliği -Go Go Go!! Fallout 2 deki Witch doctor vardı hane Healing Powder Arroyoda o herif acaip manalı konusuo aslında Ya bi sürü var aslındada aklıma gelenler bu kadarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yine monkey island'dan alıntılar: guybrush: how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck chuck wood? carpenter: a woodchuck could chuck no wood since a woodchuck cant chuck wood. guybrush : but if a woodchuck could chuck wood and if a woodchuck would chuck wood what amount of wood would a woodchuck chuck? carpenter: if a woodchuck could chuck wood and if a woodchuck would chuck wood should a woodchuck chuck wood? guybrush: a woodchuck should chuck wood as long as a woodchuck could chuck wood and as long as a woodchuck would chuck wood. carpenter: ok, shut up![signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 46 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Resident Evil : "This is my last escape" "anybody alive?" wining elewen : " ooo noo mas " neyse artık, gol kaçırınca sölüyo ya =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar