Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugüne kadar sizi en cok etkileyen oyunda gecen bir söz replik veya dialog...

babayigit

Öne çıkan mesajlar

said:
Viktor, 11 Ağustos 2005 07:42 tarihinde demiş ki:
eheh sımdı bıtane dah geldı

jedı academy de

Luke- I sense a disturbence in the force

Kyle Katarn- You always sense a distubence in the force so what now??

eheh cok gulmustum buna

bide en efsanesı

Battlecruiser Operational !

+1 ben de baya gülmüştüm buna :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

" You Cannot Change Your Fate . No Man Can " bide Digital Devil Saga nın trailer ındaki bi olay süperdir uzaylı kozası gibi bişey açılır herkes canavar dönüşür gözlüktede heryer karıncalanmış gibi görünür sonra düzelir ve kill them all ! yazar orasına bayılmıştır soora gözlük yere düşer ve gözlüğün sahibi canavar olarak gözlüğü patlatır[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Sosyal ağlarda paylaş

my life for auier (SC protoss)
shields up weapons online (SC battle cruiser) ve sc deki marinelerin birçok sözü..

why don't you drive (Red alert 2 deki demolation truck)

daha çok war ama aklıma gelenler şimdilik bu kadar...[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma gelenler
Duke: I am an ass kicker , not a rock singer :D
Lara : Aha (hastaydık herkes bu sese ah nası özledim o tomb raider 3ü ne güzel müzikleri ne güzel sesleri atmosferi vardı..)
RE3: StARSSSSSS
Diablo2 : I cant use this yet ( Azmı duyduk bu sesı)
C&C1 : Commando , I got a present for yA ![signature][hline]No matter what situation I am in ...
Resistance will not fall till I die !
Sosyal ağlarda paylaş

Parasite Eve 2 : "You gonna kill me? Your mitochondria will have last laugh! This is your life , little girl!"

Resident Evil : "This is my last escape"

MGS : Gray Fox'un ( "I have no name" ) ve Sniper Wolf'ün ( "I am Kurd" ) tüm replikleri , Snake'in işkence sonrası Naomi ile olan pişmanlık konuşması (arka planda The Best Is Yet To Come çalmakta usul usul) ve oyunun son creditleri de akıp gittiğinde sonradan Solidus olduğunu öğreneceğimiz kişi ile Revolver Ocelot arasında geçen telefon görüşmesi...

Unreal Tournament : Nerdeyse tüm taunt'lar ( " Burn Baby! " )

Half-Life : "Time of choose , Mr Freeman"

Max Payne ve FF 8 : Tüm diyaloglar
Sosyal ağlarda paylaş

"Incomiiing!!" , "Kamikazeee" Worms

"Yes milord" W3

"Luke: I feel a disturbance in the force
Kyle : You always feel something" Jedi Knight Jedi Outcast

"Vuttududuuv" Icy tower

Bir de AoM'de yunanların köylüleri çok güzel konuşur.Tam olarak bilmiyorum ama oynayan bilir =)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Priestess
Sosyal ağlarda paylaş

"The Price of Freedom is eternal vigilance.", Wing Commander 4
"This cat scratches free.", Wing Commander 4
"Chalk up another for the Maniac.", Wing Commander 5
"Watch and learn from Maestro himself.", Wing Commander 5

Freelancer'da patlamadan kurtulduğumuz için bedava içki veren barmenin "For your good fortune, sir" lafına cevap "Well It can't get any worse."

PS2 oyununda varmıydı tam hatırlamıorum ama Star Wars Revenge of the Sith'de Obi-wan'ın Anakin'i kestikten sonra "You were the chosen one! It was said that you were to destroy the sith, not to join them! Bring balance to the force, not leave it in darkness!" demesi.
Obi-wan rules.

Starcraft'ta firebat lerin "You need a piece of me?" ve "Burn, burn, burn" deyişleri. Protoss'da temple da yapılan heriflerin adları neydi unuttum, işte onların Tassadar'ın anısına, "En Taro Tassadar!" demeleri.

Red Alert'de piyadelerin rus şivesi ile "Affirmative" demesi.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Mafia adlı ulvi oyunda derin bir nefes aldığımız anda arabadan inip bize o efsanevi repliği söylediklerinde bittim ben: "Mr. Salieri saygılarını sunar."

Kaldı ki o oyundaki tüm diyaloglar muhteşemdir. O oyun harikadır. Oynamayan varsa muhakkak oynamalıdır. Oynayanlar bir kez daha oynamalıdır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Starcrafttaki Zealotların repliği:
-En Taro Adun,For Aduun,Gorgonath falan
Ghost kadar karizma konuşan tip yok Starcraftta bence
-Finally..I'm here..There was no one here..
Warcraftta ise
-Goblinler tabikide :)
-Morrtaaaaaaaarrr Combaaaaatttt Mortar Team
-Dead Man Walking-Lich
Counterın Klasikleşmiş repliği
-Go Go Go!!
Fallout 2 deki Witch doctor vardı hane Healing Powder Arroyoda o herif acaip manalı konusuo aslında

Ya bi sürü var aslındada aklıma gelenler bu kadarı
Sosyal ağlarda paylaş

Yine monkey island'dan alıntılar:

guybrush: how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck chuck wood?

carpenter: a woodchuck could chuck no wood since a woodchuck cant chuck wood.

guybrush : but if a woodchuck could chuck wood and if a woodchuck would chuck wood what amount of wood would a woodchuck chuck?

carpenter: if a woodchuck could chuck wood and if a woodchuck would chuck wood should a woodchuck chuck wood?

guybrush: a woodchuck should chuck wood as long as a woodchuck could chuck wood and as long as a woodchuck would chuck wood.

carpenter: ok, shut up![signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 46 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...