Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Boyle Zuma, tavla, okey falan gibi single, basit, ufak oyunlar var mi, annelerin ve anne zihniyetindeki kiz arkadaslarin oynayabilecegi? :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sims var taş gibin :)[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bi mmo var community seysi ilgilenirsen :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bilgisayarda kart ounları fln war benin annem hep onları oynuyo...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 mahjong var. bir sürü versiyonu çıktı, flash ile yapılmışı bile var. windows 3.1'de vardı mesela adı taipei idi. sonra tic tac toe, connect 4 geliyor aklıma bejeweled var, o da istediğin tarz birşey. flash oyunları için ise şuralara bakabilirsin, aradığın tarz birşeyler vardır belki: http://www.addictinggames.com http://www.flasharcade.com http://www.miniclip.com bir de şu var, çok "şirin"dir oyunlar: http://www.ferryhalim.com/orisinal[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Soliter'in binbir çeşidinin olduğu oyunlar var, salotaire antics ultimate bitanesinin adı. Annem baya sardırmış durumda. Basit oyunlar, kafa dağıtmak için çok ideal diyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ultima[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 popcap oyunlarının nerdeyse tamamı anne oyunudur, severek oynarlar, yanlarında parende atarsınız anne bi kalk ya ühü diye:) hele ki zuma...[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: fastreload, 26 Haziran 2005 16:03 tarihinde demiş ki: ultima ultimadan ne anlasınlar yahu. ayrıca taaa kaç sene öncenin oyunu. siyah beyaz ekranda rpg mi oynanırmış...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 worms :horace:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Annem hep bunu oynuyor. Çin bulmacası ama oynayan insanlar sinir yapıp başından kalkamayabilir :)[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 gzlmiş ya bende oynuyorum walla..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bone çicek ağaç filan dikerler :)[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ultimada çiçek ağaç dikme felan var mıydı ya? valla hiç hatırlamıyorum. olsa bile ne işe yarıycak ki? siyah beyaz ekranda zevki olmaz ki :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 aa ultima pff benim sazanlıgım uo gibi düşündüm :([signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 zuma, bejeweled, alchemy vs. popcap games oyunları (zuma gibin) ufak oyun ihtiyacını karşılar büyük oyun için sims..[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 al kanka[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Anneme Worms öğrettim hala oynarım annemle hotseat.Arada yeniyor beni.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Crimsonland abartı mı kaçar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 mynette takılıyo annem diyorum adam akıllı bi yere git diye ama sallamıyor[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 doom2 verin ne güzel oyun... hep çiçek böcekle mi oynayacak kızkardeşler anneler... tabuları yıkın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hoyle Board Games, Hoyle Puzzle Games (hoyle idi değil mi o?) annem bunların başında oldukça uzun vakitler geçirmiştir (:[signature][hline]Cevap 42... birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oba "hoyle board games" efsanedir :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yurtdışında aile serverları var full rp paso npc kesiolar anne ogul kız baba vs.Ayrıca bi cocugun anaı WoW oynuodu hatta forumlarda acaip taşşaga alınmıstı[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Eshevar, 05 Eylül 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Hoyle Board Games, Hoyle Puzzle Games (hoyle idi değil mi o?) annem bunların başında oldukça uzun vakitler geçirmiştir (: evet hele Hoyle Card Games'i teyzem falan felaket oynuyor. Annem oynayamıyor vakti yok hehe:) bilimum p2p programlarında 100mb civarında bulunuyo zaten.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar