Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Boyle Zuma, tavla, okey falan gibi single, basit, ufak oyunlar var mi, annelerin ve anne zihniyetindeki kiz arkadaslarin oynayabilecegi? :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sims var taş gibin :)[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bi mmo var community seysi ilgilenirsen :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar.
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bilgisayarda kart ounları fln war benin annem hep onları oynuyo...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 mahjong var. bir sürü versiyonu çıktı, flash ile yapılmışı bile var. windows 3.1'de vardı mesela adı taipei idi. sonra tic tac toe, connect 4 geliyor aklıma bejeweled var, o da istediğin tarz birşey. flash oyunları için ise şuralara bakabilirsin, aradığın tarz birşeyler vardır belki: http://www.addictinggames.com http://www.flasharcade.com http://www.miniclip.com bir de şu var, çok "şirin"dir oyunlar: http://www.ferryhalim.com/orisinal[signature][hline]Beş Hececiler
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Soliter'in binbir çeşidinin olduğu oyunlar var, salotaire antics ultimate bitanesinin adı. Annem baya sardırmış durumda. Basit oyunlar, kafa dağıtmak için çok ideal diyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ultima[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 popcap oyunlarının nerdeyse tamamı anne oyunudur, severek oynarlar, yanlarında parende atarsınız anne bi kalk ya ühü diye:) hele ki zuma...[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: fastreload, 26 Haziran 2005 16:03 tarihinde demiş ki: ultima ultimadan ne anlasınlar yahu. ayrıca taaa kaç sene öncenin oyunu. siyah beyaz ekranda rpg mi oynanırmış...[signature][hline]Beş Hececiler
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 worms :horace:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Annem hep bunu oynuyor. Çin bulmacası ama oynayan insanlar sinir yapıp başından kalkamayabilir :)[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 gzlmiş ya bende oynuyorum walla..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bone çicek ağaç filan dikerler :)[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ultimada çiçek ağaç dikme felan var mıydı ya? valla hiç hatırlamıyorum. olsa bile ne işe yarıycak ki? siyah beyaz ekranda zevki olmaz ki :)[signature][hline]Beş Hececiler
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 aa ultima pff benim sazanlıgım uo gibi düşündüm :([signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 zuma, bejeweled, alchemy vs. popcap games oyunları (zuma gibin) ufak oyun ihtiyacını karşılar büyük oyun için sims..[signature][hline]Embrace the shadow!
-007- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 al kanka[signature][hline]Atam izindeyiz!
zamo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Anneme Worms öğrettim hala oynarım annemle hotseat.Arada yeniyor beni.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
screamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Crimsonland abartı mı kaçar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 mynette takılıyo annem diyorum adam akıllı bi yere git diye ama sallamıyor[signature][hline]... that's me in the corner...
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 doom2 verin ne güzel oyun... hep çiçek böcekle mi oynayacak kızkardeşler anneler... tabuları yıkın!
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hoyle Board Games, Hoyle Puzzle Games (hoyle idi değil mi o?) annem bunların başında oldukça uzun vakitler geçirmiştir (:[signature][hline]Cevap 42... birşeyler..
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oba "hoyle board games" efsanedir :)[signature][hline]Atam izindeyiz!
Syn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yurtdışında aile serverları var full rp paso npc kesiolar anne ogul kız baba vs.Ayrıca bi cocugun anaı WoW oynuodu hatta forumlarda acaip taşşaga alınmıstı[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b]
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Eshevar, 05 Eylül 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Hoyle Board Games, Hoyle Puzzle Games (hoyle idi değil mi o?) annem bunların başında oldukça uzun vakitler geçirmiştir (: evet hele Hoyle Card Games'i teyzem falan felaket oynuyor. Annem oynayamıyor vakti yok hehe:) bilimum p2p programlarında 100mb civarında bulunuyo zaten.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Öne çıkan mesajlar