Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın

Zephyros

Öne çıkan mesajlar

Sabah 8.30 itibariyle gidiyorum bu paticiğe belkide son postum olcak.Hepiniz kendinize iyi bakın tanıştıgım sure içersinde cok cok iyi arkadaslar edindim burda.Msnleri kapalı olupta vedalasamadığım arkadaslar kusura bakmayın.Hepinizi çok seviyorum.Umarım hayatınızda başarılı olursunuz.

P.S. Bu arada Elaidi salla fakelerle ugrasmaya değmes banla gitsin.

Fallen Angel[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Sosyal ağlarda paylaş

ne yani gidiyorsunda bi daha gelmiyormusun.. sanki öyleymiş gibi yazmışsın..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!

[Bu mesaj Loli-pop tarafından 05 Eylül 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu gece son biras sonra bu kapıdan son kez cıkıp yine kendimi vuracağım yollara kim bilir kaç kere ıslanacak yüzüm elimi tut düşman olma ne olur parça parça olmasın içimiz mutlu ol iyi bak kendine ne olur gözün arkada kalmasın uzun uzun seneler var önünde gün gelir acıya alışırsın[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com
]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

Balıkesir İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi iktisat bolumu

ha bide sıcak sıcak fıstık atan bi ark var senide seviyorum LoL nese ben yatar sabah direksiyon basında olcam[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Sosyal ağlarda paylaş

Hepimiz seviyoruz elöydüyü . Mutlu oluyor o da . Jnm bnm .

Oldu oldu . Ayıp olmasın özel .
[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...

[Bu mesaj Xaenin tarafından 05 Eylül 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...