Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fırtına

Nereid

Öne çıkan mesajlar

Ya her yerde de böyle mi? küçük bir ağaçımsı düştü arka bahçede zaten gürültüye uyandım hala titriyorum. Rock n coke a gitmem için sorun çıkarmış herkese bir anda minnettar kaldım, ordakilere yazık oldu baya. Az yağmur yağıyor ama gök gürlemesi falan ..off.. .[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
you should've let me know.
you could've let me know.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Sosyal ağlarda paylaş

valla taksimde bi bastırdı allahhh dedim iyiki gitmeişim coke ye kendi kendime bide motorla gidicektik çok pis patlardı ...[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ist/bahçelievlerde saatte 0.0001 cm hızla esen fırtına çimlerin kıpraşmasına yol açıyor.

nerde var mış fırtına valla bende ist deyim
ne fırtınalar gördük, bugun sadece sabah eve gelirken ahmak ıslatana yakalandım okadar bişi yoktu
avcılar-topkapı arası sorun yok hiçbiyerde

ps: böyle topiclerde istanbulda fırtına, kahramanmaraşda fırtına vs diye bilgi vermeniz gerek yoksa nerden bilelim biz demi?, birde heryerde böylemi diye sormuşsunda türkiye 5 dönüm arazi üzerine kurulu değil imkan var mı heryerde havanın öyle olmasına? :)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem

[Bu mesaj DynamicK tarafından 03 Eylül 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

var burda bişi.kadıköydeyim ben. ya gürültüden olsa gerek cesaret edemedim balkona çıkmaya =p uyku sersemiyim zaten. puhf.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burda da bir ağaç tarumar oldu sanırım..

ya o değil de davetiye bulduk rock'n'coke için, şu ilahi adalete bak.. şimdi gitmek caiz midir onu düşünüyorum. donumuza kadar ıslanıcaz..

Ek: "bir musibet, bin nasihattan evladır" derler ya.. yalan.. aynı şey h2000'de de olmuştu. yine gidiyorum. haydin bakalım.. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
BandRoLL

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 03 Eylül 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
havada bişi yok bu tarafta
kapalı falan ama yani okadar çok giden var ki konsere
gidilir ayrı bi zevk olur ne olucak
alırsın yanına yagmurlugunu
şemsiye fln ugrasılmaz
veya ufak semsiye gibi bişi olabilir
hasta, yorgun, halsiz vb deilsen direk gidiceksin kaçmaz yani[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

köpeğim ya ben sabah sabah thunderstorma fırtına demişim. off çok pis uyunur bu havada.. tıkırtıkır etsin, çatır çutur etmesin, sorun yok.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 03 Eylül 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
eet ya kendimi kotu hissettim hava bana okullar gelecek onu hatirlatio böhühühüh

acaba herkese mi aynı seyi hatrlatıo diye dsundum bi an.. havada bi karamsarlık varya ordan cagrısım yapıo hralde okullar falan:([signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...