Nereid Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ya her yerde de böyle mi? küçük bir ağaçımsı düştü arka bahçede zaten gürültüye uyandım hala titriyorum. Rock n coke a gitmem için sorun çıkarmış herkese bir anda minnettar kaldım, ordakilere yazık oldu baya. Az yağmur yağıyor ama gök gürlemesi falan ..off.. .[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 valla taksimde bi bastırdı allahhh dedim iyiki gitmeişim coke ye kendi kendime bide motorla gidicektik çok pis patlardı ...[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 antalyada dün akşam acayip bi rüzgar vardı bu gün normal ama. kötü hava geliyo saklanacak yer bulun...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 böyle bi havada ben konsere falan gitmem valla..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi bende maça gidecektim böhööö[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ist/bahçelievlerde saatte 0.0001 cm hızla esen fırtına çimlerin kıpraşmasına yol açıyor. nerde var mış fırtına valla bende ist deyim ne fırtınalar gördük, bugun sadece sabah eve gelirken ahmak ıslatana yakalandım okadar bişi yoktu avcılar-topkapı arası sorun yok hiçbiyerde ps: böyle topiclerde istanbulda fırtına, kahramanmaraşda fırtına vs diye bilgi vermeniz gerek yoksa nerden bilelim biz demi?, birde heryerde böylemi diye sormuşsunda türkiye 5 dönüm arazi üzerine kurulu değil imkan var mı heryerde havanın öyle olmasına? :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 03 Eylül 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 var burda bişi.kadıköydeyim ben. ya gürültüden olsa gerek cesaret edemedim balkona çıkmaya =p uyku sersemiyim zaten. puhf.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bizim burda da bir ağaç tarumar oldu sanırım.. ya o değil de davetiye bulduk rock'n'coke için, şu ilahi adalete bak.. şimdi gitmek caiz midir onu düşünüyorum. donumuza kadar ıslanıcaz.. Ek: "bir musibet, bin nasihattan evladır" derler ya.. yalan.. aynı şey h2000'de de olmuştu. yine gidiyorum. haydin bakalım.. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 03 Eylül 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 niye izmirde boyle seyler olmuyor ya sıcaktan geberiyorum hala..[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 havada bişi yok bu tarafta kapalı falan ama yani okadar çok giden var ki konsere gidilir ayrı bi zevk olur ne olucak alırsın yanına yagmurlugunu şemsiye fln ugrasılmaz veya ufak semsiye gibi bişi olabilir hasta, yorgun, halsiz vb deilsen direk gidiceksin kaçmaz yani[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eet ya kendimi kotu hissettim hava bana okullar gelecek onu hatirlatio böhühühüh[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bende kadıköy civarında oturuyorum ama fırtına falan yok burda? Biraz gök gürüldedi, hafif yağmur yağdı şimdi de dindi zaten...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 eet ole slat bende kadikoy civari[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 burdada gök gürlüyodu sabah[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 İst/Gaziosmanpaşa bardaktan bosalırcasına yağdı simdi dindi az az yağıyor hava kapalı[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ist/fatih deli yağmur yağıyo burda[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 demin bir yağğmur yağdı pakkaldan geliyordum kafam acıdı lan ne biçim yağmur o[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 coke dakiler çamur olmuştur..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 rock'n coke rock'n bok oldu[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 köpeğim ya ben sabah sabah thunderstorma fırtına demişim. off çok pis uyunur bu havada.. tıkırtıkır etsin, çatır çutur etmesin, sorun yok.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Dün gece Erzurum'da dehşet bir gürültüyle yağdı yağmur. :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 dogru[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Anelor, 03 Eylül 2005 11:42 tarihinde demiş ki: eet ya kendimi kotu hissettim hava bana okullar gelecek onu hatirlatio böhühühüh acaba herkese mi aynı seyi hatrlatıo diye dsundum bi an.. havada bi karamsarlık varya ordan cagrısım yapıo hralde okullar falan:([signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 valla antalyada hava iki gundur supeer ..gunes 1 2 gibi yok oluo..surekli ılık ılık ruzgar esio...arada bi hızlanıo ama olsun..yasasın sonbahar gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 rock'n coke'a iyiki bilet bulamadım...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar