-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 puahha fikir çok orijinal ama amcam oturmuş düşünmüş kasmış yani ama resim seçimi çok başarılı olmuş tırstım cidden ahaha bu da 100. mesaj olsun [signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 03 Eylül 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yaf biri beni tesellii etsin çok korktum fake ama olsun kulaklık var dı kulamda sezen aksu calıyor oda kapkaranlık ve bu resmi gördüm bi anda kalbim ducak sandımm[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bu tarz zırvalıklarla uğraşılmaz bence. tamamen uydurmaca. bu tarz şeyleri uyduranlar ne zevk alıyor anlamıyorum[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi öle diyosunda etkileniyo insan şimdi biras daha iiiym ama[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 töbe diin ..töbe Allah fak3 'inden korusun[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bende baya korktum sabahtı bide şimdi olsa mıçardım herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 AHEUAEHUAEA Resmi görünce patladım. Ayrıca asker birden terfi etmiş falan... manyak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: UrZa, 03 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: bunca yildir fotograf cekerim tum teknik ozellikleri bilirim ilk defa bu kadar sikis bir teori duydum... aahuhuhaha +1[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ben gönderdim hemen 13 kişiye. hayalet ben gönderirken saydı kaç kişiye gönderdiğimi. "hah, 13" dedi ve pipimi büyüttü. arkadaşın göndermedi. şu anda poposu yok. ŞAKA DEĞİL GERÇEK!!!!!!!!!!!!! ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ BİR SAYI TUT ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ OK ŞİMDİ O KADAR SAYI İNSANA GÖNDER ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ gönderdiğiniz her kişi başına litvanya'da nezle olan zavallı bir çocuğa bir aspirin gönderilecektir GERÇEK!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 resmi görmeden önce daha korkunçtü hikaye[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 İlginç. [spo1=>>>> >>>> > >]bir iki üç dört (boşluk) beş altı yedi sekiz (boşluk) dokuz (boşluk) on.[/spo] Yani bu topic'in 'original poster'inden başka en az on keriz varmış.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ps2 de bir oyun vardı ismini hatırlamıyorum oyunda bir eve kardeşini aramaya gidiyordun ev eski bi bakirenin evi vs. evde bir sürü hayalet var .. senin elindede fotoğraf makinesi var eski birşey böyle .. Hayaletin resmini çektiinde hayaleti hapsediyordun .. Ona benzemiş =) Oyun güseldi oynamak isterseniz araştırıiim öğreniim =)[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 şunu merak ediyor insan acaba inanan varmı ?[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bide hayalet poz veriyor.. ahh ne beter çıkmışım diye böbürleniyodur[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Anlamadığım nokta resim çekilirken HEPSİ ordaydılar diyo. Adam tek kişi :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 töbeeee ya ne boş beleş mail işleri bunlar[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: SirAnubis, 03 Eylül 2005 07:02 tarihinde demiş ki: ps2 de bir oyun vardı ismini hatırlamıyorum oyunda bir eve kardeşini aramaya gidiyordun ev eski bi bakirenin evi vs. evde bir sürü hayalet var .. senin elindede fotoğraf makinesi var eski birşey böyle .. Hayaletin resmini çektiinde hayaleti hapsediyordun .. Ona benzemiş =) Oyun güseldi oynamak isterseniz araştırıiim öğreniim =) DIII GOOOST BASTIRS! dırırıdırıdırıdrıdım dırmdırmdırmıdm GOOOST BASTIRS! dımrımdırmdırmdırmıdmrım GOOOST BASTIRS! ühüh özledim ya :P Evet oyun ghost busters değil ama GOOOST BASTIRS!<- özledim[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 dolap canavarı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 böcürt mü? (ıyy iğrencim:D)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hepimizin sevgili fedakar yataklarının altı birer canavar yuvası değil mi aslında? geçende michellin'deki dümbük çıktı mesela, yere serdim şemsiye darbeleriyle. bugün de casper çıkıcak hissediyom.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Hmm bu resmi ben bi yerde daha görmüştüm ... sanırım Yahoo da resim ararken görmüştüm :) .. demekki yahooyada 10 tane koymuşlar ve yahooo bu günlere gelmiş .. hmmm[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 cok korkuorum[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Korktum Bakmiyom Resme :PpPpP Olabilir Hersey Walla Nolucagi Bellimi Olur... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar