Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Lvl 25 için bulamadım ama lvl 32 için buradan yakın Ring [Bu mesaj Wispy tarafından 22 Ağustos 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 oyun sonunda adam gibi dmg yapmak istersen mage ile +dmg gear ları giyersen hp 2k küsürlerde kalır bu nedir? bir rogue un 2 kere bir warrior ın bir kere critlemesi? Hal anlamadığınız her patch ile dengelerin ufak ufak değiştiği wow da mage uzun süreden beri terazinin azalan kısmında yer alıyor. Bu inişi yavaşça yapıyorlar ama mage'in bulunduğu küfe aşağıya doğru inmekte. En azından mageleri pass geçeceklerine bir iki ikonu daha değiştirselerdi bari en azından o zaman neyse bizi düşündüler en azından gibi anlardık... Bakın yineliyorum. Ben bu thread de mage en düşük class diye ağlamadım yaptığım mage ile ilgilenilmediği idi. yani bir takım şeylerin elden geçmesidir. Eu mage forumlarında bugün bir warlock magelerle dalga geçmiş gidin onu okuyun en azından.... DMG dealer class asıl işi curse atmak olan bir class kadar dmg veremiyor ne kadar ilginç değil mi? Mageler oyunda elemental dmg veren bir su ve yemek üretim aracı olarak yer alıyor. Ah tabii arada birde koyun yapabiliyorlar? O da şanslıysan bir süre koyun olarak tutarda rahat iş yaparsın.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 abi bu engineering yine. yani benim burda kimseye yalan borcum yok ben gordugumu soledim. senin onu gorememis olman belki arkadasin ah den onu almis olmasi olabilir :) :) pyo dogru soyluyosun bir yerde. cok abarti yazilarda var. yani ben mageden gayet memnunum. cok uzun senelerdir mage oynarim online oyunlarda. mage`i iyi oynamayi bildikten sonra yensende yenilsende zevki alirsin. ama bazi durumlar vardir cileden cikarir. ben mesela eskiden hunter kesemezdim. bi taktik yakaladim artik cok zorlamiyorlar. tabi hunterdan huntera degisir o. yani her classin zayif noktasini buldugunda onu kendi avantajina cevirirsen cok zevkli olur oyun. fakat karsi tarafin senin buyulerini resist etmenin - yanini nasil bulucaksin zaten - bir sey karsinin seni resist etmesi. yahu tabiki resist edicek. ama 0 resisting ile degil. ben mesela su an icin resist gear yapmiyorum. her resist 5 frostum 25. resist ettigim buyulere bakiyorum adam beni 2 kere kesicek aslinda ama resist.[ben mage im tekrar soyliyeyim yanlis anlasilmasin] yani durum icler acisi. bu eskiden olan bir sey degildi. eskiden resistingi yuksek olan dmg absorbda yapiyordu resistte yapiyordu basim ustune. ama resist kasmak ve buyulerin resist olmasi cok kolay oldu artik[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 http://www.thottbot.com/?i=25985 buyrun bir leather 25 fire resist veriyor. ve bracelet bu. bunu ngibi plate mail her sey var. edit : hatta oyle sacma seyler var ki. fire dmg veren silahlar fire resist veriyor kullaniciya. sen karsiya alevle saldirirken kendini nasi koruyosun ondan anlamadim :D [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 22 Ağustos 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Aslında ~1000 damage Fire Build olarak ama sadece +Dmg olduğundan, Balanced olanı söylemiştim size (biraz +dmg kısıp, yerine +int ve +sta almak) Eye of Flame + Libram of Focus Choker of the Firelord Mantle of the Blackwing Cabal Mageflame Cloak Robe of the Archmage Dryad's Wrist Bindings Gloves of the Hypnotic Flame Firemaw's Clutch Flarecore Leggings + Libram of Focus Snowblind Shoes Ring of Spell Power x2 Talisman of Ephemeral Power Zandalarian Hero Charm Azuresong Mageblade + Spell Power Tome of Fiery Arcana Lunar Wand of Fiery Wrath (c) Skullo ;)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Mirage, 22 Ağustos 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Oyun sonu mage item'larının nerdeyse hepsinin "Equip: Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to 16." gibi özellikleri var. Yüzüklerinden tutun, tier 1 epic setine kadar her parça bunları veriyor. Tabi var da 2800 hp ortalama 5-5.5k hp ile o dmg addlar kurtayiormu seni :) 3.5k dan az hp sorun yaratiyor deneyimli oyuncuya karşi demiyorum artik herkez ögrendi oyunu dimi.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Pirvan arkadaşım zırvalamışsın gene okumadan. Hunter aynı anda 2 kişiyi trapleyebilir dedim. Bunun hunter kasmaklada bi ilgisi yok. WSG dan örnek veriym ; tunnelda trap koyup kostun, 30 sn sonra biri geçti yakalandı, sende bu zamanda base girdin, warrior gördün. FD trap . Al sana 2 tane. ayrıca holy shield / ice block bozuyo sheep i nedemişssin anlamadım pek. ayrıca sorun CC değil ne alaka Herkes resistten yakınırken olayı sidik yarısına neden cevirdin anlamadım. MC lootla falan alakası yok olayın. hergün binlerce ornek yasıyorum warrior onumde kacıyo. rank1 FB resist Blink poly, resist. kovala blink Poly resist Rank1 fb 45 dmg artık yakala ama yanlıslıkla CS at onada resist, sonrasında sheep yapmayı basar ve 1 kere daha resist etsin , ama öldür. Mage oyundaki en fragile/hassas karakter Hunter/Warrior/Rogue missleriyle karıştırmayın warrior da aşırı missliyordu insanlar yakındı, düzeldi Magelerin aşırı resistlemesi bir GERÇEK, buda düzelicek heralde. Onun haricinde bi OP lık söz konusu derseniz tartışalım baska threadda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bi dakka bi dakka simdi darklight'in bir onceki yazisini okuduktan sonra siz bunun dengesizlik oldugunu mu soyluyosunuz?!?!?!? bi karar verin artik. ya ubersinizdir ya diilsinizdir. mesajin bastan asagi onu alirim bunu keserim hede hodo diye gidiyo da, sonunda resist olmasa daha normal olacakla bitiyo. hadi canim ordan, sacmalamayin. pardon bu sacmalamak diil, tutarsizlik. once ne istediginize karar verin siz. ya dengedesinizdir, yeri geldiginde digerlerini oldurursunuz, ya da diilsinizdir, bi seylerin duzeltilmesi gerekiyodur. o "duzeltilme" lafi cok moda oldu bu aralar. duzelsin diye "god mode" yarattiracaksiniz.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 23 Ağustos 2005 05:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Aşırı resistlemenin düzeltilmesi neden god mode olsun? Ayrıca classların birer birer nasıl kuvvetlendiğini görmezden mi geliyoruz? Su an oturmuş class sayısı artıyo, Shaman/rogue/warlock/warrior/ yakında hunter/druid/paladin gibi. Priest-Mageler geride kaldı. sahsen mage in agaçları da güzel sadece priestlerin holy tree leri boktan. Stunlock rogue dan.. ambush fix le canavar olan roguelar. Miss cılgını olan warriorlardan dps cılgını warriorlara... süklüm püklüm druidler su an pvp(solo/bg) azmanı durumda. Özetle gerek buglar gerekse düzügn dizilmemiş talent agaçları dönem dönem sıkıntı yaratıyor. Ve eger godmode sa ; yukarıda bahsettiğim 3 class bi anda eski hallerine göre godmode a geçmedimi? pff zorum ne benim bu saatte manyak gibi yazıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 o soyledigin siniflar ya zorlaniyorken, ya cok gucluyken ayar yapildi. once de soyledigim gibi, "duzeltme" lafina siginip kafa karistiriyosunuz. Darklight onceki sayfada demiski said: sunu soylemeden bitirmek istemiyorum konusmayi. mage bence bu oyunun en guclu classi. eger manayi healer classlara karsi iyi harcarsa. cs yi duzgun yerde atarsa. kisacasi oynamayibiliyorsa mage bu oyunun yuh dedirten kismidir. said: rogue guclu guclu demisler. acin bi yeni karakter human. bi kobold questini yapin 5 tane glowing stick wax versin. bag of marble falan alin. bakin nasil agliyor rogue simdi bu laflardan sonra bana biz kotu durumdayiz, resist'leri "duzeltin" demeniz tutarsizliktir arkadasim. ya kotusunuzdur, iyi olmak istiyosunuzdur, ya iyisinizdir nerf diye baarirlar. ha su an mage'lere kimse nerf diye baarmiyosa, siz de quote'ladigim gibi konusabiliyosaniz, o zaman dengedesinizdir ki zaten 1.7 patch notes'ta da gorulecegi gibi mage bolumu yok. "resist system works as intended." eger dediginiz gibi resist'ler sorun olsaydi, ve istediginiz sekilde ayar yapilsaydi, o zaman catir cutur dmg verecektiniz ki ben buna normal diyemem. degisiklik karakteri "normal" yapmiyorsa, o zaman buna duzeltme diyemezsiniz. instance'larda mage'lerin dmg'lari gayet iyi. bg'de dmg'lariniz gayet iyi ki size yakin bi yek rogue var, o da normaldir. warrior'larin normalin ustunde gozukmesi rogue'lara ve hunter'lara karsi AR ustunlugudur. onun disinda gayet de duzgunsunuz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: riglous, 23 Ağustos 2005 15:40 tarihinde demiş ki: "resist system works as intended." eger dediginiz gibi resist'ler sorun olsaydi, ve istediginiz sekilde ayar yapilsaydi, o zaman catir cutur dmg verecektiniz ki ben buna normal diyemem. degisiklik karakteri "normal" yapmiyorsa, o zaman buna duzeltme diyemezsiniz. efendim ? çatur çutur damage vermemiz bizi normal yapmıyor mu ? roguelar onlar bunlar çatur çutur damage verirken iyi ... adamların %9034530 ihtimalle critlemesi de iyi.. bizim çatur çutur damage vermemiz anormal. senden 3-4 lvl adamın 3 sn de cast ettiğin büyüyü resist etmesi nası bi duygu biliyor musun ? bi gün şu rogue ların ambush u miss olursa veya ben dodge yaparsam susacam.[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion [Bu mesaj Deacon tarafından 23 Ağustos 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yahu ben mageimden 321434234 kisiyi öldürmesini istemiyorum. zamanında açtığımda karakterin ana özelliği olan primary range dmg dealer olmak istiyorum. su ve yemek otomati olmak değil. yahu remove curse u olmasa ve yeterli sayıda warlock olsa mageler mc ye alınmaz. blizzarda fln gerek kalmaz firelordlar daha summonlayamadan ölürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 siz zaten dmg veriyosunuz... dmg meter'larda daima ust siradasiniz. daha ne istiyosunuz bunu cozemedim... peki buyu dmg'lariniz dussun, asagi ceksinler hepsini, size de %3213214 crit sansi gelsin. ayrica ambush gayet de miss oluyo... sadece arkadan saldiri oldugu icin parry edilemiyo. ayrica bi kac mesaj once yazilmisti, priest'lerin onlerinde olmayana buyu atmalari sadece instant buyulerde. digerlerinde onunde tutmak zorunda adami. instantlar da resist ediliyo tabi... hatta ister inanin ister inanmayin priest'lerin karsilastiklari resist, mage'lerinkinden cok daha fazla (benim 3 aydir gozlemledigim bu).[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 23 Ağustos 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 degiliz iste sorun o. warlock rogue hunter hatta dps warriorlar bile gecio aynı kalitedeki itemlarla. magein üstlerde oldugu zamanlar sadece aoe zamanları bunlardan rogueun gecmesini anlarım da digerlerinin gecmemesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaşlar mage oynamayanlar yorum yapmayın artık bunuda kapatın gitsin. O rogue un nasıl miss yaptığını söyleyen arkadaşlar açsın bir mage 3 saniye cast etsinler bir büyüyü ve 2 sefer belki 3 sefer üstüste resist etsinler ozaman anlarım ben sizi. NE olursa olsun şunu anlayın mage belli süre içinde değil belli süre sonra dmg veren bir classtır ve resist etmesi 0 dmg demektir. Resist olayı en azından % hesabı olark çalışmalı 0 dmg harcanan mana 1k küsür ve adama verilen dmg 0 ????? Ki bu benimle aynı level ve üzeri bir adam içinde geçerli değil. benden 10 level alttaki adam bile büyülerimi resist edebiliyor? bu sefer ben rangeddan vaz geçip warriorın dibine girip aoe yaparak mı öldürecem???? bunları düşünün ranged bir karakterin dps dediğiniz kısımda meelee derecesinde yakında olması saçmadır. Açın oynayın ondan sonra burada çok güçlüsünüz hedesiniz size yağmurlu havada su yok filan diyin.... Bence artık bu konuda daha fazla yorum yapılmamalı. Siz bir class'a kaybediyorsanız o karşınızdaki nin uber olduğunu göstermez. Sizin karşınızdaki adamı öldürecek alet edevat ya da stratejhiden yoksun olduğunuzu gösterir. (bu dediğim olaya bende dahilim. hala bir rogue a karşı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hunterları neredeyse şansa alıyorum).[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: DeMiRMaSKe, 23 Ağustos 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar mage oynamayanlar yorum yapmayın artık bunuda kapatın gitsin. O rogue un nasıl miss yaptığını söyleyen arkadaşlar açsın bir mage 3 saniye cast etsinler bir büyüyü ve 2 sefer belki 3 sefer üstüste resist etsinler ozaman anlarım ben sizi. NE olursa olsun şunu anlayın mage belli süre içinde değil belli süre sonra dmg veren bir classtır ve resist etmesi 0 dmg demektir. Resist olayı en azından % hesabı olark çalışmalı 0 dmg harcanan mana 1k küsür ve adama verilen dmg 0 ????? Ki bu benimle aynı level ve üzeri bir adam içinde geçerli değil. benden 10 level alttaki adam bile büyülerimi resist edebiliyor? bu sefer ben rangeddan vaz geçip warriorın dibine girip aoe yaparak mı öldürecem???? bunları düşünün ranged bir karakterin dps dediğiniz kısımda meelee derecesinde yakında olması saçmadır. Açın oynayın ondan sonra burada çok güçlüsünüz hedesiniz size yağmurlu havada su yok filan diyin.... Bence artık bu konuda daha fazla yorum yapılmamalı. Siz bir class'a kaybediyorsanız o karşınızdaki nin uber olduğunu göstermez. Sizin karşınızdaki adamı öldürecek alet edevat ya da stratejhiden yoksun olduğunuzu gösterir. (bu dediğim olaya bende dahilim. hala bir rogue a karşı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hunterları neredeyse şansa alıyorum). bu olayin icinden siyrilma amacli bi yazi olmus biraz. yani bilmeden konusuyosunuz demen sacma, 3 aydir oynuyorum ve gayet de memnunum. item'larim oyle ahim sahim da diil... ya sizin oynadiginiz mage'lerde bi terslik var, ya benim mage'ime peskes cekiliyo... rogue'la da warrior'la da en az mage kadar miss aliyorum. priest'le attigim buyuler de resist oluyo... dediginiz gibi dusuk level karakterlerin bile resist ettigi oluyo. 0 resist olmasina ragmen resist edebiliyolar. ama burda bakmaniz gereken sizin oyunu oynayabiliyo olmaniz. yani bi sekilde denge saglanmasi gerekiyo ki nasil miss rate varsa buyulerin miss edemeyecegini dusunursek, caster'lara karsi da resist olmasi gerek. bilmiyorum...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 23 Ağustos 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 neden sıyrılmak istiyeyim? Bir kere şu var bakın mage için ezik ya da güçsüz diye birşey diyor muyum? Hayır. Sadece diyorum ki Resist denen geri zekalı olayın değiştirilmesi lazım. 0 rsistli bir insan senin attığın büyüyü nasıl resist eder onu anlamış değilim. Hade 1000 dmg ik büyün adama 300 dmg vuru anlarım ama 0 yapıyor ve bunu yapmak için harcanan mana ve zaman cabası sen o kadar bekliyorsun 3 saniye zırt resist. fırsatını buluyorsun yapıyorsun zırt resist. bu durunda ne yapmak lazım iae gibi instant büyüler kullanabilirsin bunun için adamın 10 yard yakınında olman lazım. Blizzard'ın söylediği şey olan uzaktan çatır öutur dmg veren class olayı burada patlıyor. Mage'in durumunda bir şekilde bir şeyler yapılacağına inanıyorum zaten. Olmazsada oyuna poly trinketi koyarlar bir tane class ı kaldırırlar o olur.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Magelerin çok avantajı var ama blizz son yamalar ile gizli nerf yaptı eğer damage meter gibi şeylere bakarsanız critic oranlarınızda bi azalma olmuştur bu aynı item, aynı talent yamadan önce yamadan sorna fark ve resist olayı çok fazla artımıştır warrior paladinin aurasından daha çok resit atıyor genelde birde magelerin poly süresi pvpde hiç bi zaman 55 saniye görmedim hatta 30a bile çıktığını sansmıyorum her yapışta süre azalıyor bunla lafım yok ama ilk yapıştı bile, uzaklaşım bi büyü yapasıya kadar gidiyor eğer üzerimde herhangi bir slow etkisi varsa poly recast ve in combat özellikleri mageye 2 kişiyle savaşma olanağı veriyo. Oyun solo değil grup oyunu onun için sololara çok dikkat etmeyin solo açıcaksanız zevkinize göre karakter vardır gank için rog, ölmemek için paladin priest, yada her charın 50% gücünün birletşimi druid ..... Takım olayı olduğunu hatırlarsak yakın olan adamlara saniyede 1500 dps ile aoe yada nova yapabilirsen coc ile frost mage isen %50+ critic sansın var kişi başı 1k damge 5 saniye için birbirine yakın olan 5 kişiye novalandıklarını varsayarsak 5000+ (750x3) 7.500 gibi bi hasar çıkıyor ve bu gerçekten inanılmaz bişi 1500 dps ae kullanırsanız blizz den daha çok hasar verirsiniz Şimdilik bu kadar yazıyorum yeni takılmaya başladım paticiğe[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Invadoria ( İstenirse Silver Dawn) Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] [Bu mesaj Darktr tarafından 23 Ağustos 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 darktr baba dokturuon solemesek sana paticikten haberin olmicak.. süper yazmısın :D balonunla hosgeldın ( konu dısı oldu ozur idlerim arklar ) :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Pain Train Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: DeMiRMaSKe, 23 Ağustos 2005 20:53 tarihinde demiş ki: neden sıyrılmak istiyeyim? Bir kere şu var bakın mage için ezik ya da güçsüz diye birşey diyor muyum? Hayır. Sadece diyorum ki Resist denen geri zekalı olayın değiştirilmesi lazım. 0 rsistli bir insan senin attığın büyüyü nasıl resist eder onu anlamış değilim. Hade 1000 dmg ik büyün adama 300 dmg vuru anlarım ama 0 yapıyor ve bunu yapmak için harcanan mana ve zaman cabası sen o kadar bekliyorsun 3 saniye zırt resist. fırsatını buluyorsun yapıyorsun zırt resist. bu durunda ne yapmak lazım iae gibi instant büyüler kullanabilirsin bunun için adamın 10 yard yakınında olman lazım. Blizzard'ın söylediği şey olan uzaktan çatır öutur dmg veren class olayı burada patlıyor. Mage'in durumunda bir şekilde bir şeyler yapılacağına inanıyorum zaten. Olmazsada oyuna poly trinketi koyarlar bir tane class ı kaldırırlar o olur. su mesajin hemen ustundeki mesajda dedim ki, bazi seyleri oynanabilir kilmak icin ayar yapilmasi gerek. oyuna dikkat unsurunu koyup sana spell'in sonunda dikkatin bozuldu demek yerine resist edildi diyor. bu ayni melee'lerin miss olmasi gibi. ha melee'lerin parry'si miss'i block'u var, bizde hepsi resist olarak geciyo. bunun olmasi gerek cunku senin her spell'inin vurmasi haksizlik olur, bi tarafta rogue'un miss'i varken. bunlarin oranlari da birbirine esit degil haliyle. dedigin gibi ne eziksiniz ne over powered'siniz. ama istediginiz sey normalden daha guclu olmak. NOT: instant buyuler de resist oluyo.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 24 Ağustos 2005 05:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Resist sorunu artık warlocklardada var merak etmeyin benimle aynı lvl adama 3 kere üst üste ilk sefer olmasına rağmen resist verdiğini bilirim ama en çok resist curselerde oluyor artık[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mage ile alakasi olmayip karşilaştirma yapan bazı Rogue arkadaşlar icin kısaca aciklicam söle bir olay oluyor misal benim olayima denk. adam duel atiyor başliyorsunuz. amush miss gouge parry kidney block blind dodge cheap shot miss sinister parry ambush miss gouge miss blind parry şimdi bu posizyondan sonra "X" e basip gg yazarmisin yazmazmisin ? Misal benim olayimda 10 büyü atiyorum adamin tepesinde eşşek gibi resist spamliyor ne yapilir agir bi küfür ? makinaya yumruk? delete char "delete" ? yada misal 4-5 combo topluyorsun var sayalim evis basinca misslersen felan combolar gitsin o kadar kastin topladin comboyu cotanank diye miss yazip topladigin combolari eline almak hoş bir etki yaparmiydi ? Bu oyunda hiç bi classda şu var bu var onda bu var buda öle olsun bunda şu var buda böyle olsun dememeliyiz benim görüşüm bu Magenin dmg dealerliği kalmadi bi mc yapiorsun warrior birinci rogue locklar ikinci enhance + unstop shamanlar 3.4. gelior misal bi barona kadar sonrasinda az bucuk toplarlanin 4.lugu aliorsun hatta shamanlar golemagg ve majorhomodansonra yakalayabiliyor gene 3.5 sny ve min 400 mana harcayip attiğim şeyden tamamiyle etkilenmemek üstelik resistsizken büyük saçmalik öle 100 resist var bende iyidir iyi moduna da girmemek lazim 100 resist hiçbişi değil.. Tarzan teh mage vs xxx teh warrior You casting polymorph on xxx Your polymorph resisted by xxx Youre effected by an intercept stun You gain blink You casting polymorph on xxx Your polymorph resisted by xxx you casting frost nova your frost nova resited by xxx You gain presence of mind You casting polymorh on xxx mesafe alinir (bandaj basilamaz cünkü eşşek kafasi resistler timeri kisaltmiştir ) You start to casting fireball Your fire ball resisted by xxx ^&^+&!@ denir X e basilir gg yazılır xxx mortal strike crits you 2013 youre effected by a mortal strike xxx gained whirlwind atack xxx crit you 1086 xxx crit you 1175 You are effected by a mace stun xxx execute crit you 4912 xxx : eheh i pwned u :> What is your resists anyway nope just 7 fire resist mmm nice o.O[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 e benimde başıma geliyo bunlar ne olucakki, You charge hede hede resist your charge stun you miss hede you miss hamstring you gain berserker stance you miss pummel hede cast polymorph on you(bölemiydi ben okumuyorum duzgun combat logları) trinket hede cast polymorph on you hede's pyro hits you for 1156 You gain bloodrage you gain 10 rage hede resists your intercept stun You miss hede ... .. . böle uzar gider bu ha zaten intercept cd de hamstring atıcak rage yok Başıma cok geliyo bunlarda benim ha stun olsun interceptle blinkleniyo ne olucakki. Emin ol miss resist kadar fazla oluyo bende sayıyorum yaptığım resistleri en azından senın mana bitmiyo hayatın kaymıyo olmadı Fb basıp koşuyosun uzağa bişey yapıyosun resist edince ben missliyince sıfır rage'le etrafta koşuşturuyorum sadece.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dokunmasınlar mage imize [spo1=Mageimiz][/spo][signature][hline]++++-Ubuuntu * Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 WArrior arkadaş o kadar miss yazmış Kafasından salladığı belli eğer sallamıyosa gerçek log getirrsin görelim (Skill pek etkiler mi bilmiyorum) Mesela polearm skilli 0 sa bu kadar miss olabilir ama resist kadar miss olmaz Ayrıca sizde cast time yok şimdi diceksiniz bizim weaponda 2,5 sec falan var .... Peki adam size geçirirken bu süre değişiyo mu hayır magelerde gittikçe uzar, biz ranged classız hunter gibi eline kılıç alıp geçirmeye başlayamayız biz kılıç alsak attack powerımız Mage Strength-10 Warrior Character Level*3+Strength*2-20 Paladin Character Level*3+Strength*2-20 Rogue Character Level*2+Strength+Agility-20 Hunter Character Level*2+Strength+Agility-20 poly,frost nova fire da değil, frost veya arcane resist item toplayan adamda görmedim lvl 60 adam bunları topluyosa ne diyim yani Sadece bilmediğiniz classlar hakkında yorum yapmayın çok fazla resist bir çok mageyi oyundan soğuttu. Ama ilerki patchlerle yaptıkları hatayı düzelticekler blizz herşeyi gizli yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar