KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Takımıyla ilgili ufak bir espriyi kaldıramayanlar tıklamasın [spo1=Tık]Bakanliklar Caddesinde mutevazi bir berber dukkani... Mutevazi ama unlu bir berber dukkani... Fikret usta yillardir musterilerini ayni mekanda tras etmekte.. Gunun birinde kapi acilir... Iceri giren musteri Aziz YILDIRIM'dir... - Acelem var...! der... - Saclarimi soyle bir duzeltir, sakal trasimi yenilermisin ? Onemli bir randevum var, gec kaldim... Fikret usta meslegine ozgu maharetini sergiler, bir cirpida sac-sakal trasini bitiriverir... - Eline saglik usta...Borcum ne kadar? ?? diye sorar gayet memnun bir bicimde Aziz YILDIRIM... -Aaaa, olur mu? der Fikret Usta... Siz koskoca Fenerbahce baskanisiniz... Sizden para almam soz konusu olamaz... Dukkanimi sereflendirmeniz yeter bana... Kesinlikle almam... Israr falan....nafile..... Tekrar tekrar tesekkur eder, ve dukkandan ayrilir Aziz YILDIRIM...! Fikret usta ertesi sabah dukkanini acmaya geldiginde, kepengin hemen onunde koca bir paket ve pakete ilistirilmis bir zarf bulur.... Pakette 15 adet imzalı sari-lacivert forma, zarfta ise 15 adet 100 Dolarlik bankonot vardir... Mutlu mutlu kafasini iki yana sallar Fikret usta,ne geregi vardi der.... Aradan bir kac gun gecmistir, dukkaninin kapisi acilir... Iceri giren musteri Suleyman SEBA dir... -Seyyy..der...Acelem var...! Saclarimi soyle bir duzeltir,sakal trasimi yeniler misin ? Ama Biyiklarima dokunma .. Onemli bir randevum var ,gec kaldim...?? Fikret usta meslegine ozgu maharetini sergiler, bir Cirpida sac-sakal trasini bitiriverir... -Eline saglik usta...Borcum ne kadar? diye sorar gayet memnun bir Bicimde Suleyman SEBA... -Aaaa, olur mu? Siz BESIKTASlilarin onursal baskanisiniz...Turk sporuna hizmet etmis cok degerli bir insansiniz..Sizden para almam soz konusu olamaz... Dukkanimi sereflendirmeniz yeter bana... Kesinlikle almam.. Israr falan....nafile..... Tekrar tekrar tesekkur eder, dukkandan ayrilir Suleyman SEBA.... Fikret usta ertesi sabah dukkanini acmaya geldiginde, kepengin hemen onunde kucuk bir paket ve pakede ilistirilmis bir zarf bulur.... Pakette 15 adet BJK rozeti, zarfta ise 15 adet birer milyonluk Turk Lirasindan toplam 15 Milyon TL vardir... Mutlu mutlu kafasini iki yana sallar Fikret usta. -Ne geregi vardi....Hem de emekli maasindan...!!! Tesaduf bu ya....aradan bir kac gun daha gecmistir, dukkanin kapisi aralanir... Iceri giren musteri Ozhan Canaydindir... -Cok acelem var...! der... Saclarimi soyle bir duzeltir, sakal trasimi yeniler misin? Onemli bir randevum var , gec kaldim.. Fikret usta hemen ise koyulur, meslegine ozgu maharetini sergiler, bir cirpida sac-sakal trasini bitiriverir... -Bravo sana usta...Dedikleri kadar hizliymissin... Borcum ne kadar? Diye sorar gayet memnun bir bicimde Ozhan Canaydin... -Aaaa, olur mu? der Fikret Usta... Siz koskoca UEFA sampiyonu Galatasaray'in baskanisiniz... Sizden para almam soz konusu olamaz... Dukkanimi sereflendirmeniz yeter bana... Kesinlikle almam.... Peki usta...Nasil istersen der... Ve teşekkür ederek aceleyle berber dukkanindan ayrilir Özhan Canaydin.... Veee Fikret usta ertesi sabah dukkanini acmaya geldiginde, kepengin hemen onunde 15 adet Galatasaray yoneticisinin traş olmak için sıra beklediğini gorur...[/spo][signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Heheheh bunu duymuştum ben arkadaşlardan. Genelde derbi sonraları pek sesleri çıkmıyor onlarında:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Tamam anladım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once [Bu mesaj Masteis tarafından 27 Ağustos 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Aahaha güzelmiş. Gerçi içler acısı halimize gülüyorum ama olsun [signature][hline]Face your fears live your dreams Tahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 güzel deil bende ama saol[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hehehe güselmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 :D uhauah cok güzelmiş[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 haha süper abi ya çok gülünç cidden :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 güsel fakat eski[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ehueuh güzel ama çarpıtılmış.Orjinali imam,papaz,haham üzerineydi galiba[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: B0nzi, 27 Ağustos 2005 14:35 tarihinde demiş ki: Aahaha güzelmiş. Gerçi içler acısı halimize gülüyorum ama olsun aynen bende ağlancak halimiz[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 go özhan go[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 AEHUAHEUAEHA süper ya :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 klasik başından , sonunda ne olacağını anlayabileceğin fıkralardan biri.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Süper ama yaa koptum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 heheh komik koptum okurken düşündüm haNGİ BAŞKANA PATLAYACAK OLAY MUAHHAHA[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Kadili hikaye var bir de, bulamadim bastan yazicam iki saat usenmeyip :p Ufak bir takilma var, gs'liler kaldiramayacaklarsa okumayabilirler. [spo1=Kadi ve kardesler.]Varlikli bir adam son gunlerini yasarken 3 ogluna vasiyet etmis, miras icin sakin kavga etmeyin, kadiya gidin o halleder, demis. Gun gelmis adam olmus, ogullar kadiya dogru yola cikmis. Bu sirada adamin biri de devesini kaybetmis, ararken 3 kardese rastlamis. Devemi gordunuz mu, demis. Kardeslerden buyugu "kuyrugu kopuk muydu", ortancasi "bir gozu kor muydu", kucugu "bir ayagi topal miydi" diye sormus. Adam hepsine evet demis. Kardesler yok biz senin deveni gormedik diyince adam sinirlenmis, butun ozelliklerini bildiniz gormedik diyorsunuz, ben de sizle kadiya geliyorum, demis. Kadiya gitmisler, adam kardeslerden sikayetci oldugunu anlatmis. Kardesler sirayla savunmus kendini. Buyugu "efendim yolda deve diskilari gorduk, toplanip degil daginik dusmuslerdi, oradan anladim kuyrugu kopuk" demis. Ortancasi "yolda otlar hep bir taraftan yenmisti, diger tarafa dokunulmamisti, oradan anladim kor oldugunu" demis. Kucuk de "ayak izlerinin ucu net, biri silikti, oradan anladim topal oldugunu" demis. Kadi bunlarin gercekten gormedigine karar verip adami yollamis. Icinden de "ulan bunlar benden zeki, ben nasil miras bolusturecegim bunlara.. en iyisi yemege davet edip iceriden gizli gizli aralarinda konusmalarini dinliyim" demis. Aksam kadinin evinde yemek yerken kadi izin isteyip biraz iceri gitmis, bunlari dinlemeye baslamis. Buyuk kardes "koyunun eti iyiymis guzelmis de keske kopek emmeseymis" demis. Ortancasi "sarap da cok guzel de keske mezar topragindan olmasaymis" demis. Kucuk de "kadi da iyi adam ama keske ibne olmasaydi" demis. Kadi hemen arastirmaya gitmis. Koyunun sahibine gitmis, adam "koyunun annesi olmustu ben de kopekten emzirttim" demis. Sarapciya gitmis, adam "buralarda en guzel toprak mezarlikta vardi, ben de orada yetistirdim" demis. En sonunda annesine gitmis (:p), "oglum sen hatirlamazsin ama kucukken sana ormanda tecavuz etmislerdi" demis. Kadi sasirip eve gitmis, Kardeslere sormaya baslamis. Buyuge "koyunun kopek emdigini nerden bildin" demis, buyuk kardes "bak butunun bu tarafinda yag var, kopek emmese bu olmazdi" demis. Ortancaya "sarabin mezar topragindan oldugunu nerden bildin" demis, ortanca kardes "nereden olacak, ictikce keyif yerine huzun veriyor" demis. En sonunda kucuk kardese "ulan peki sen benim ibne oldugumu nerden bildin" diye sormus. Kucuk kardes "nereden olacak, ibne olmasan girise o galatasaray bayragini asmazdin" demis. :p[/spo][signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 çok komik diil ama hoş :) (ben hiç bi fıkraya gülmem ama hoş demem bile ii yani ;) )[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tamam horrible abladan da onayı aldık olay bitmiştir...[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Baggio nun yazdığı mükemmel yaa süpermiş:D *kopar* Son cümleyi okuyun yeter zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahaha 2 side süper =)) ps : fbli degilim ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 auhauh süper ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hehe harika yaw..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hehehehe valla 2.si daha güzel olmakla birlikte her ikisi de güzel[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ne diğecemi bilemiyorum FENERBAHÇENİN buyukulğu işte[signature][hline]est sularus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar