biginjapan Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bi çok şeyi ewt, ama herşeyi değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 nasil bir iliski olduguna bagli. ne kadar zamandir suruyor aranizdaki iliski, sevginiz, askiniz, ne kadar uzakta oldugun farketmez ama ne kadar zaman uzakta kalacagina bagli olarak farkeder. 1 ay dayanmak var 1 yil dayanmak var. bende mesela 2 yil toplam ayri kalmis olucam yurtdisinda oldugum icin, sonra da okula baslamak istiyorum onu da ekle 6 yil beklenir mi, yazik iki kisiye de o yuzden evleniyorum getiriyorum onu da HEEYT!! edit: bitirmez belki ama yipratir. gerci erkekler daha kolay dayanir ama kizlar deliriyo bi sure sonra hic gormedigin bi yuzunu goruyosun kizi oha lan noldu buna diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mortis said: peki aşk her şeyi affeder mi? bunu söleyin bana Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeloo Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ne kadar asla affetmem desende edıyosun eger cok sevıyosan onun bı kelımesı bıle herseyı unutturabılıyo sana bu yuzden buyuk konusmamak lazım ama eger yaptıgı gercekten senı kendısınden sogutmussa ztn affetmenın de anlamı kalmaz cunku o davranısı senın ıcınde herseyı bıtırmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bittirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yeloo said: ne kadar asla affetmem desende edıyosun eger cok sevıyosan onun bı kelımesı bıle herseyı unutturabılıyo sana bu yuzden buyuk konusmamak lazım ama eger yaptıgı gercekten senı kendısınden sogutmussa ztn affetmenın de anlamı kalmaz cunku o davranısı senın ıcınde herseyı bıtırmıstır Hani noktalama işaretleri? Ne oldu Türkçe'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 DiadanLocke said: 1 ay dayanmak var 1 yil dayanmak var. bende mesela 2 yil toplam ayri kalmis olucam yurtdisinda oldugum icin, sonra da okula baslamak istiyorum onu da ekle 6 yil beklenir mi, yazik iki kisiye de o yuzden evleniyorum getiriyorum onu da HEEYT!! Bende "bunlarda ayrılmış yazık" moduyla okuyordum, sona gelince sevindim ehe :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 AthleT said: Bi bakıma bitiriyo.[signature][hline] Lavinya -> . . Demişim taa seneler önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 DiadanLocke said: 1 ay dayanmak var 1 yil dayanmak var. bende mesela 2 yil toplam ayri kalmis olucam yurtdisinda oldugum icin, sonra da okula baslamak istiyorum onu da ekle 6 yil beklenir mi, yazik iki kisiye de o yuzden evleniyorum getiriyorum onu da HEEYT!! Mutluluklar o zaman ^_^ 6 yıl beklenmez iyi etmişsin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mortis said: peki aşk her şeyi affeder mi? bunu söleyin bana karşılıksız aşk olmaz dersen aşkı aşk olmaktan çıkaran şeyleri affetmez diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 aşkın ta AKP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 MUMA BİLE KOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 DiadanLocke said: nasil bir iliski olduguna bagli. ne kadar zamandir suruyor aranizdaki iliski, sevginiz, askiniz, ne kadar uzakta oldugun farketmez ama ne kadar zaman uzakta kalacagina bagli olarak farkeder. 1 ay dayanmak var 1 yil dayanmak var. bende mesela 2 yil toplam ayri kalmis olucam yurtdisinda oldugum icin, sonra da okula baslamak istiyorum onu da ekle 6 yil beklenir mi, yazik iki kisiye de o yuzden evleniyorum getiriyorum onu da HEEYT!! edit: bitirmez belki ama yipratir. gerci erkekler daha kolay dayanir ama kizlar deliriyo bi sure sonra hic gormedigin bi yuzunu goruyosun kizi oha lan noldu buna diyosun. kutladım abi hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 xunn said: Mortis said: peki aşk her şeyi affeder mi? bunu söleyin bana Hayır. insanda ego denen bir şey var abi.en saf , yolunacak adamı eşek yerine koyarsan ne oluyoruz der. kızı da erkeği de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sagolun arkadaslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bitiriyor gerçekten. Been there done that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 1 yıl kadar süreyle ben Ankara'da , sevgilim İstanbul'daydı. Hiçbir problemimiz yoktu, gayet de güzel gidiyordu. Çok aşıktık be diyebileceğim dönemlerdi gayet. Oluyor yani, hatta yakın ilişkiden daha bile iyi oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar