Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Red said: mesafe ilişkiyi bitirir.öpüp koklayamadıgım sevgiliyi napayım.mecnun olsan yine biter :) evet katılıyorum bide mesafeye göre değişir mesela izmitteki sevgilimi görmeye istanbuldan kalkıp gidiyorum her hafta 2 saat o da geliyor öyle problem olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeloo Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 zamanla araya sogukluk gırer bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 pogodi said: alın şunun garbage moderatörlüünü ya! bugun topicleri yanlış okuyan yarın postlarımızı da yanlış okuyup banlatır bizi /mortis Çok geç daha banım yeni kalktı. Saçı kıçına yakın adamdan korkucan abi. Ve evet bitirir. Sabah beraber uyanamıyorsan yoktur bence eziyet çekmenin manası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 aynı şehirde olunca beraber mi kalkıosun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Aynı evde kalmak, aynı yatakta yatmak vs. Bu kadar zor olmamalı şu çıkarımı yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biginjapan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hem ilişkiyi hem beni bitiriyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 xunn said: pogodi said: alın şunun garbage moderatörlüünü ya! bugun topicleri yanlış okuyan yarın postlarımızı da yanlış okuyup banlatır bizi /mortis Çok geç daha banım yeni kalktı. Saçı kıçına yakın adamdan korkucan abi. Ve evet bitirir. Sabah beraber uyanamıyorsan yoktur bence eziyet çekmenin manası. ille de her gece diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 neyi düşünmüşüm ben bu topike mesaj yazarken acaba.. ilişkiyi bitirmez ama yeni bir ilişkinin başlamasına fırsat olur diyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 biter istesen de istemesen de biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 biginjapan said: Ben böyle bi "long distance" yaşıyorum çok mutluyum zorluklara rağmen herşeye değer diyen yok mu ya? yok lol eger tamamen long distance ise (yani kız baska yerde erkek baska yerde yasıosa) yalan o iliski.. bi de bi sureli long distance war ciftlerden biri sehir dısına yurt dısına okumak calısmak amaclı belli bir sure icin giderse ozaman dewam edebilme ihtimali war..gene de dusuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Metakuso said: xunn said: pogodi said: alın şunun garbage moderatörlüünü ya! bugun topicleri yanlış okuyan yarın postlarımızı da yanlış okuyup banlatır bizi /mortis Çok geç daha banım yeni kalktı. Saçı kıçına yakın adamdan korkucan abi. Ve evet bitirir. Sabah beraber uyanamıyorsan yoktur bence eziyet çekmenin manası. ille de her gece diyosun? Bir aydır sevgilim bende yaşıyor. Sevgilisi kol mesafisnde olmayanlara allah sabır versin diyorum. Yok yani beraber uyuyup uyanmak kadar güzel birşey. Ve yerine koyabileceğin birşey olduğunu sanmıyorum uzun mesafede. Ps: Gökhan, güneş abiler çok üzgünüm raidlere gelemediğim için kız uyumadan gelemiyorum hap atıcam gazozuna artık item almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 eline koyacağın bişey olabilir. EEÜHEÜHEÜHEÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 how i met your mother sezon 1 bolum 16 ve 17 yi izlemen temennisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ne saçma sorular bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 aha bu gün bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 %100 garanti biter ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 nası başladığına bakar ama mesafe varken ilişki başlaması zor olur herhalde. fekat uzun bir ilişkiden sonra makül bir süre mesafe kurtarılabilir. şimdi insanlar gelip mesafeli ilişkiler hep bitiyor diyecek de, lan bi etrafınıza bakın her gün binlerce insan çıkıp binlerce insan ayrılıyor resmen, mesafesiz ilişkilerin de çoğu bitiyor. Belki çağ ile ilgili bir şeydir, evlilik çağı gelmeden insanlar çok korkmuyor yanlız kalmaktan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kesinlikle bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 peki aşk her şeyi affeder mi? bunu söleyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kesinlikle affeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 affetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 mesleki mesafe bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar