Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesafe ilişkiyi bittir mi?

hyde

Öne çıkan mesajlar

pogodi said:
alın şunun garbage moderatörlüünü ya! bugun topicleri yanlış okuyan yarın postlarımızı da yanlış okuyup banlatır bizi

/mortis

Çok geç daha banım yeni kalktı. Saçı kıçına yakın adamdan korkucan abi.

Ve evet bitirir. Sabah beraber uyanamıyorsan yoktur bence eziyet çekmenin manası.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:
pogodi said:
alın şunun garbage moderatörlüünü ya! bugun topicleri yanlış okuyan yarın postlarımızı da yanlış okuyup banlatır bizi

/mortis

Ve evet bitirir. Sabah beraber uyanamıyorsan yoktur bence eziyet çekmenin manası.

ille de her gece diyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

biginjapan said:
Ben böyle bi "long distance" yaşıyorum çok mutluyum zorluklara rağmen herşeye değer diyen yok mu ya?
yok lol eger tamamen long distance ise (yani kız baska yerde erkek baska yerde yasıosa) yalan o iliski.. bi de bi sureli long distance war ciftlerden biri sehir dısına yurt dısına okumak calısmak amaclı belli bir sure icin giderse ozaman dewam edebilme ihtimali war..gene de dusuk
Sosyal ağlarda paylaş

Metakuso said:
xunn said:
pogodi said:

/mortis

ille de her gece diyosun?

Bir aydır sevgilim bende yaşıyor. Sevgilisi kol mesafisnde olmayanlara allah sabır versin diyorum. Yok yani beraber uyuyup uyanmak kadar güzel birşey. Ve yerine koyabileceğin birşey olduğunu sanmıyorum uzun mesafede.

Ps: Gökhan, güneş abiler çok üzgünüm raidlere gelemediğim için kız uyumadan gelemiyorum hap atıcam gazozuna artık item almak için.
Sosyal ağlarda paylaş

nası başladığına bakar ama mesafe varken ilişki başlaması zor olur herhalde. fekat uzun bir ilişkiden sonra makül bir süre mesafe kurtarılabilir.

şimdi insanlar gelip mesafeli ilişkiler hep bitiyor diyecek de, lan bi etrafınıza bakın her gün binlerce insan çıkıp binlerce insan ayrılıyor resmen, mesafesiz ilişkilerin de çoğu bitiyor. Belki çağ ile ilgili bir şeydir, evlilik çağı gelmeden insanlar çok korkmuyor yanlız kalmaktan hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...