Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

ed ve al'ı bi kenara bırakın. FMA'nın dünyası gayet hikayeler türetebilinecek geniş bir evren. Ben yeni fma'da ed ve alı görmezsen çokta üzülmem. Onlar tamamlamaları gerekeni tamamladı bence. ama mangaya döneceklerse "biz son 20 bölümde şagga yaptık ehuehue" demeleri gerekiyor (çünkü olaylar hocalarına gittikten sonra değişiyordu sanırsam) ha yok sondan çevireceklerse paso dünya değiştirmeleri saçma olur. Ama içtenlikle diyorum ki FMA evreninde yeni bir anime istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Anime dünyasının en kaliteli 5 serisini seçecek olsak kesin ilk 5'e girer FMA.
Gayet başarılı bir alternatif dünya yaratmışlar. D&D 3.5'ten sıkılınca FMA'da oynayacaktık ama 4th edition çıktı :D
Lakin (spoiler vermemek maksadıyla biraz kırpıyorum buraları) söz konusu alternatif dünya olunca sonu pek tatmin etmedi beni. Kalkıp işin içine gerçeklik katmaları yani. Ama onun haricinde gayet iyiydi.
Üstelik çoğu anime'nin ingilizce seslendirmeleri 'sux' seviyesini geçemezken FMA'nınki gayet şahaneydi.

İzlemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum, ettim.
(Final filmlerini de izleyin bence)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün tatil olması dolayısı ile bitirmiş olduğum animedir.180 bölüm Bleach, 350 küsür bölüm Dragonball Serisi falan izledim ve şunu öğrendim.Hiç siniz Ichigo ve Goku.Bir getsuga demeniz için 3 hafta bekledim.Goku seninde bir kame hame yapman için 45 dakika haaaa demene dayanamadım.Sizden zevk aldım ama Alchemist olayı beni yedi bitirdi.

51 bölümüde hiç yılmadan bıkmadan indirdim.Açıkcası her bölümü güzeldi ve etkileyiciydi.Heleki tucker'ın 2. chimera deneyimi beni mahvetti.

Herkezin izlemesini canı gönülden isterim.51 bölüm zevkle izleyebilirsiniz.Ayrıca şu anda dinlediğim "bratja / brothers
" adlı şarkıyıda herkezin dinlemesini isterim...
" http://www.dailymotion.com/video/x10gn3_bratja_creation "

Ayrıca arkadaşlar Soundtrack albümüne sahip olan varsa bi zahmet Ö.M atarsa ona simya öğretirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...