Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yönetmen olarak Irie Yasuhiro düşünülüyordu zaten. Mizsuhima ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ed ve al'ı bi kenara bırakın. FMA'nın dünyası gayet hikayeler türetebilinecek geniş bir evren. Ben yeni fma'da ed ve alı görmezsen çokta üzülmem. Onlar tamamlamaları gerekeni tamamladı bence. ama mangaya döneceklerse "biz son 20 bölümde şagga yaptık ehuehue" demeleri gerekiyor (çünkü olaylar hocalarına gittikten sonra değişiyordu sanırsam) ha yok sondan çevireceklerse paso dünya değiştirmeleri saçma olur. Ama içtenlikle diyorum ki FMA evreninde yeni bir anime istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 zaten fma nın son 20 bölümünde hikaye tamamiyle değişiyor o yüzden yeniden mangaya dönmeleri biraz zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyla biraz alakasız ama şu anda 9 gb fma full indirmeyi düşünüyorum çok şey mi istemiş olurum hiç başlamasam mı? Tek tek indirebileceğim bi site warsa aslında pek güzel olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 çek çek bi kaptırırsan tek tek çekmeyi bekleyemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ilkini izlemiştim 2.yi çekiyorum şimdi. Yok bayadır muhabbetini yapıyolar canım yeterince çekti ztn ama 8 gb nedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 "You wanted it,you got it!A new TV anime is in production" manganın son sayısının kapağında fmanın devamı falan mı acaba yoksa başka bi proje mi? typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Dedim zaten daha önce. FMA 2 gelicek ama konusu, karakterleri, retcon yapıcakmı vs gibi hiçbir soru henüz cevaplanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 6. bölümü izledim şimdi animede Bi göz bandı takan alchemist war sınav gözetmeni gibi sandaime hokage yi seslendiren adama benzettim onun sesini=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ta kendisi, çok beğeniyorum onun seslendirmelerini şahsen, king bradley'in favori karakterlerimden biri olması kısmen onun sebebiyle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 07 bitti ama bende bittim resmen sinirlerim bozuldu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Anime dünyasının en kaliteli 5 serisini seçecek olsak kesin ilk 5'e girer FMA. Gayet başarılı bir alternatif dünya yaratmışlar. D&D 3.5'ten sıkılınca FMA'da oynayacaktık ama 4th edition çıktı :D Lakin (spoiler vermemek maksadıyla biraz kırpıyorum buraları) söz konusu alternatif dünya olunca sonu pek tatmin etmedi beni. Kalkıp işin içine gerçeklik katmaları yani. Ama onun haricinde gayet iyiydi. Üstelik çoğu anime'nin ingilizce seslendirmeleri 'sux' seviyesini geçemezken FMA'nınki gayet şahaneydi. İzlemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum, ettim. (Final filmlerini de izleyin bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fma, animeyle alakasız bir insanı bile animeye başlatmak için en güzel seri. kaymak gibi lokum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Hastalık oldu 1 bolum 2.5 saatte fln iniyor internetimin şekerliğinden ama yine de hömbür hömbür izliyorum 19. bolume geldim su anda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bende 12'deyim.Açıkcası çok olgun fikirlere sahip.Heleki kimera olayından sonra rüyama girdi.Öyle böyle deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Gerçekten harika ben başından kalkamıyorum bölüm 42 oldu.Bugün tracker baya iyiydi bütün gün başındaydım bağımlılık yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Eheh bleachteki abarai renjiyi seslendiren adam da rol almıs bi iskelet kafaıyı seslendirmiş hoş olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Bence overrated bir anime. Ki ben kolay kolay bir animeye overrated demem. Yine de kötü anime değil tabiki. Güzel anime fakat millet biraz abartıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 evet güzel ama overrated, armstrong hatırına olsun ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Şimdi benim 2 sorum var 1.Mangası animeyle filmin sonuna kadar aynı mı? 2.Mangası bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mangası bitmedi, devam ediyor ve filim ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Yani 51.den itibaren devam ediyor mangası? Ama gene de okumayım çünkü Nisan 2009'da Yeniden başlıyormuş FMA aynı ad ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 51 degil, su anda en son 86. bolum cıktı (daha da cıkmıs olabilir eheh)... bi tek filmden farklı degil, normal seri boyunca da bayagı fark var hikayenin akısında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ok anladım manga 86.vol de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bu gün tatil olması dolayısı ile bitirmiş olduğum animedir.180 bölüm Bleach, 350 küsür bölüm Dragonball Serisi falan izledim ve şunu öğrendim.Hiç siniz Ichigo ve Goku.Bir getsuga demeniz için 3 hafta bekledim.Goku seninde bir kame hame yapman için 45 dakika haaaa demene dayanamadım.Sizden zevk aldım ama Alchemist olayı beni yedi bitirdi. 51 bölümüde hiç yılmadan bıkmadan indirdim.Açıkcası her bölümü güzeldi ve etkileyiciydi.Heleki tucker'ın 2. chimera deneyimi beni mahvetti. Herkezin izlemesini canı gönülden isterim.51 bölüm zevkle izleyebilirsiniz.Ayrıca şu anda dinlediğim "bratja / brothers " adlı şarkıyıda herkezin dinlemesini isterim... " http://www.dailymotion.com/video/x10gn3_bratja_creation " Ayrıca arkadaşlar Soundtrack albümüne sahip olan varsa bi zahmet Ö.M atarsa ona simya öğretirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar