Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 42 fan vohenhaaaymmu da delikanlı çıktı bu seride, eskisinden çok günahını almışız. ruslar da kuzeyden daldı, güzel ekşın olacak gibi. ve armstrong'lar kavuşuyor, hasret sonlanıyor! olivia pek mutlu değildi ama. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 çok şey istiyorum farkındayım ama şöyle 2bölüm birden yapsalar tadından yenmese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Virus said: Eclipse 42 Link e12'nin bu arada, yanlış vermişsin :P Ben bakmadan çektim bi de 12kb/s'yle çekti sw çekiyordum neyse dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hohenheim'ın sahne iyiydi baya. Bakalım kuzeydeki savaşta nolacak... şöyle bi özel bölüm yapsalar şimdi tadından yenmez aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yok bende aynı linkten çekmiştim alla alla kem küm değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Tokasra said: hohenheim'ın sahne iyiydi baya. Bakalım kuzeydeki savaşta ne olacak... şöyle bi özel bölüm yapsalar şimdi tadından yenmez aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 43 Güzel bi bölümdü yine. Beklenen buluşma gerçekleşti^^ Biraz kısa sürdü gerçi, ama yine de bekleneni verdi. 44 te de beklenen ayrı bi buluşma var gibi, heyecanla bekliyoruz. Envy de feci dayak yedi, yazık oldu. Bu kadar kolay inmesini beklemiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 manga'nin raw'i cikmis iki gun once. bugun yarin scanlation da duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 104 raw NASIL YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 43 hala sublanmamış, uyuyamadım gece zaten, bekliyorum sabırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 104 scanlationı da çıkmış bu arada : http://reader.sugooi.org/?m=Fullmetal+Alchemist&c=104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 43 sublandı var internette. Hatta dün sublanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 eclipse bekliyorlar ama sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Her hafta yaşıyorum şunu yeter Eclipse http://farm3.static.flickr.com/2733/4343687026_926cfa08b7_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Fly said: 104 raw NASIL YA mindfucklar içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 manga 104 ohaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bir ay çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 manga 104, ilerisi için fikir scarın abisinin bulduğu ters denklem ile kurtarabildikleri kadar ruh kurtarıp bedenleri çürümeden geri sokacaklar bence öteki türlü şuraya kadar minimal seviyede tutarsızlık ve deus ex machina ile geldi, ayıp olur şimdi bir şeyler uydurursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Fortuna said: Her hafta yaşıyorum şunu yeter Eclipse http://farm3.static.flickr.com/2733/4343687026_926cfa08b7_o.jpg rofl qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ahah evet eclipse bekliyorum. Gerçi tmd'yi de takip ediyordum da tmd yalan oldu. Artık başka fansub da istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 [Eclipse] Fullmetal Alchemist Brotherhood - 43 (1280x720 h264) [9D513786] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 43 vay be, envy'i dağıttılar. ningen ningen al sana ningen oldu heh. aleksürui şov yapacak ilerde kesin, oliviya da hakkını verecek. şimdi onu bekliyorum artık. :) al ile otoosan buluştu, güzel. biraz hızlı gittiler sanki taa oraya ama olsun. :P yalnız kertenkelek o kadar zaman sonra çıktı, yeni giriido ile nasıl anlaşacak acaba. bir de bradley ara ara insan olma sinyalleri veriyor, onu da merak ediyorum nasıl bağlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bradley fake atıyor da olabilir. Al ile lior'a çoooook hzılı gittiler ülknein nerdeyse diger ucunda degil mi lior? Aranıyor bide bu adamlar. Ed ile Al'ın yolları kesişecek mi acaba central'den baska biryerde? Bide o ruhsuz bedenleri nasıl halledicekler merak ediyorum 1 Hafta 1 bölüm yemiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 44 eclipse'den çikti :D çök güzel bir bölüm :D koşun izleyinde dedikodu yapalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 [Eclipse] Fullmetal Alchemist Brotherhood - 44 (1280x720 h264) [5AB6A293] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar