Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

seri şu an ne durumda?
ilk sezonun ortalarında feci sıkılıp bırakmıştım şimdi hatırlayamadığım başka bir şeyi izledim de bir yandan bunu indirmeye de devam ediyorum arşiv bozulmasın diye.

kimileri ilk sezonu geç direk 2. ye başla falan dedi de kafam karıştı ne dersiniz :S
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sezondan kastın ne bilmiyorum ama 2 tane FMA serisi var, ilki eski yayınlanmış; mangayla farklı konuları işleyen eski FMA, ikincisi mangayla paralel giden yeni FMA Brotherhood. Brotherhood ilk 12 bölümde ilk animeyle paralel gibi, tabii bir çok farklılık var ama 12'den sonra tamamen ayrılıyorlar.

Eğer ilk FMA'yı izlediysen ilk 12 bölümü izlemene gerek yok gibi birşey. e12'den sonrası gayet keyifli ve heyecanlı, eğer brotherhood izlediysen 20 bölüm ve sıkıcı bulduysan izlemeye devam etme. Ama ilk animeyi izlediysen ve sıkıldıysan bir de brotherhood'u dene.
Sosyal ağlarda paylaş

40

Güzel bölümdü. Olayların aslı filan.
Yalnız homunculuslar konusunda kafam karıştı. O şişedeki homunculus, Hohenheim a benzeyen yaşlı amca tamam, ama aynı zamanda Selim gibi de. Ayrıca Envy de ben Xerxes teki katliamda yaratıldım dememişmiydi?
Eğer böyleyse amcanın Gluttony yi tekrardan yarattığı gibi diğerlerini de yarattığını düşünürsek homunculusların hepsinin aynı kişi olması lazım aslında, ama karakterleri filan farklı. Anlayamadım olayı.

Sosyal ağlarda paylaş

40

Homunculus kısımı biraz karıştı. Şuana kadar izlenenlerden o amca ilk homunculus'muş gibi gözüküyor ama pride da ilk benim dedi. İlerki bölümlede açıklanır umarım. Bölüm güzeldi ama bir takım şeylerin havada kalamsı pek hoş olmuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...