Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hoşmuş yeni açılış kapanış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 dayanamadim mangaya verdim kendimi, ayda bir cikmasi cok tatsizmis breh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 evet, ama bir anda supriz gibi de oluyo , bi bakmissin manga cikmis, oleey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 çıkmadı mı 39 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Daha değil. Buradan kontrol edebilirsin. http://eclipse.speedsubs.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 çıktı ya. animefreakte izledim ben. http://www.animefreak.tv/watch/fullmetal-alchemist-brotherhood-episode-39-online#English Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 eclipse daha cıkartmadı tmd ve hiyono subladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Virus said: eclipse daha cıkartmadı tmd ve hiyono subladı Hiyono DVD special subladı :) 39. bölümü şuan TMD-Raze subladı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 evet öyleymiş :) ama eclipsin sublamadıgı gerçeğini değiştirmiyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 TMD 3 haftadır falan erken subluyor da eclipse'i mumla arar oldum özellikle 39'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 eclips geç çıkartmaya başladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Eclipse dengesiz. Bi erken, bi geç çıkarıyor. Başka birine mi geçsem diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 seri şu an ne durumda? ilk sezonun ortalarında feci sıkılıp bırakmıştım şimdi hatırlayamadığım başka bir şeyi izledim de bir yandan bunu indirmeye de devam ediyorum arşiv bozulmasın diye. kimileri ilk sezonu geç direk 2. ye başla falan dedi de kafam karıştı ne dersiniz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 İlk sezondan kastın ne bilmiyorum ama 2 tane FMA serisi var, ilki eski yayınlanmış; mangayla farklı konuları işleyen eski FMA, ikincisi mangayla paralel giden yeni FMA Brotherhood. Brotherhood ilk 12 bölümde ilk animeyle paralel gibi, tabii bir çok farklılık var ama 12'den sonra tamamen ayrılıyorlar. Eğer ilk FMA'yı izlediysen ilk 12 bölümü izlemene gerek yok gibi birşey. e12'den sonrası gayet keyifli ve heyecanlı, eğer brotherhood izlediysen 20 bölüm ve sıkıcı bulduysan izlemeye devam etme. Ama ilk animeyi izlediysen ve sıkıldıysan bir de brotherhood'u dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 anladım, ben sezon 1 sezon 2 sanıyordum onları mangayı okumadığımdan kaynaklandı sanırım :), teşekkürler o zaman ben 2. seriden devam edeyim direk ilkini atlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 İlgilenen arkadaşlar için Eclipse 39 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 oh hemen saldırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 artık haftaya 2 bölüm birden izlicem.İndirmiyorum atar yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 herhalde yeni karaokeler yüzünden daha uzun sürmüştür. 39 bölümün yarısı geçen bölümün içinde geçti, neyse önümüzdeki bölüm entrika olacak gibi. bir de bebop ile rocksteady çok çabuk imana geldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bu arada mini OVA ların 2. si çıkmış Simple People diye. Pek bişey anlatmıyo gerçi. Aman aman birşey de değil zaten ama bilgi olsun diye söyledim. Bi tek Winry nin kulağı neden delik deşik olmuş onu anlatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bu bölüm yazarları tokatlamak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 40. Bölüm çıktı TMD olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 İlginç bir şekilde Eclipse'de çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 40 Güzel bölümdü. Olayların aslı filan. Yalnız homunculuslar konusunda kafam karıştı. O şişedeki homunculus, Hohenheim a benzeyen yaşlı amca tamam, ama aynı zamanda Selim gibi de. Ayrıca Envy de ben Xerxes teki katliamda yaratıldım dememişmiydi? Eğer böyleyse amcanın Gluttony yi tekrardan yarattığı gibi diğerlerini de yarattığını düşünürsek homunculusların hepsinin aynı kişi olması lazım aslında, ama karakterleri filan farklı. Anlayamadım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 40 Homunculus kısımı biraz karıştı. Şuana kadar izlenenlerden o amca ilk homunculus'muş gibi gözüküyor ama pride da ilk benim dedi. İlerki bölümlede açıklanır umarım. Bölüm güzeldi ama bir takım şeylerin havada kalamsı pek hoş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar