Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

nereden indirip izliyorsunuz? Ben yeni başladım, torrent ile 28 bölümünü indirip izledim 29'u da animeou dan indirdim izledim, 30'u nerden indirebilir veyahut izleyebilirim?

ve konuyla alakası yok ama, One Piece'i online izleyebileceğim bir yer yada seeder'i olan bir torrent var mı? Cocukluğumda cok sevdiğim bi cizgi filmdi, nasip şimdiyeymiş =p.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

30

hawkeye hikayesi ve ishbal olayları hakkında bilgilendiriciydi, yalnız king bradley o zamanlar öyle sert bir tutumdayken bundan evvel pek bahsedilmemesi ilginç.

Bu benim de dikkatimi çekti, ama tabii savaş hali, karşındaki düşman ve yıldırman gerekiyor; orada bwahhahhah diye gülüp priestin enseye şaplak vursa askerler ne düşünür sonra?
Sosyal ağlarda paylaş

31

kimblee nihayet çıktı deliğinden, scar ile birbirlerini gebertecekler inşallah.

marcoh'un yaşaması ilginç bir sürpriz oldu ama artık şişiyo makoto gibi gezecek herhalde.

selim'den ne çıkacak bakalım, en çok merak ettiğim gizemlerden biri.

Sosyal ağlarda paylaş

homonculuslar hakkında spoiler

Pride bunlarda ilktir, kendisini çok fazla özgüvenli olarak tanımlanır. Kendi başarılarında çok mutlu olur, kendi kusur ve hatalarını kabul edemez. Cehennemde günahlıların cezası tekerlek üstünde parçalanmış olacaktır (bir işkence makinesi)

Envy ikincisidir, başka birinde isteklerine egemen olunarak tanımlanır. Günahı sebebiyle cehennemdeki cezası dondurucu su içinde olacaktır.

Wrath 3. ağır günahlıdır, öfkeli olarak tanımlanır, aceleciliği veya intikamı başlayınca sevgiden daha kuvvetli olur. Cehennemdeki cezası yaşarken parçalanıcak olmasıdır.

Sloth 4. ağır günahlıdır, yapılmış olmaya ne ihtiyaç duyar ya da ne yapılmış olduğu için birini suçlar. Cehennemdeki cezası yılan deliğine heyecanla girecek olmasıdır.

Greed 5. kişidir, o başkasının eşyasını, gücünü gibi şeylerini isteyen biri olarak tanımlanır. Cehennemdeki cezası yağda canlı olarak kaynatılacak olmasıdır.

Gluttony 6. kişidir ve gerektiğinden daha fazlayı tüketen olarak tanımlanır. Cehennemdeki cezası yılanlar, sıçanlar ve kara kurbağalar tarafından yenilecek olmasıdır.

Lust son ve 7. ağır günahlıdır, o birinin bedensel zevki için dürtüsü vardır. Cehennemdeki cezası ateşte boğulacak olmasıdır.

greed ile lust un kiler dogru demekkiiiiiii
Sosyal ağlarda paylaş

32

ahah armstrong'un hiç oralı olmadan kitaplıkları açıp kapaması iyiydi. bıyık damga da öyle lol. kuzeydeki kumandanın da kim olduğunu öğrendik. :)

selim'den nasıl bir hikaye gelişecek bakalım, en ilginç homunculus bradley. hem insanlıktan ayrıldığını düşünüyor hem insan yaşamını devam ettirmeye çalışıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Sarw said:

mangayı takip edenler baksın bir sorum olacakti

mal bir arkadas yuzunden agir spoiler yedim sonra merakimdan size sorayim dedim soylemedi hanzo, pride neden edwarda benziyor?

eööö
sana sözlü olarak mı söyledi yoksa bak bilmemkaçıncı sayı diye gösterdi mi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...