deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 30 çıktı, yine bir dünya flashback ama mangayı okumayanlar için güzel bir süpriz (bunu da böyle yazınca garip oldu) var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 o süpriz mangayı okuyana da var, mangada sadece yazıdan ibaretti, görünce aa ne güzel dedim şahsen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ova çıkmış sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 30 hawkeye hikayesi ve ishbal olayları hakkında bilgilendiriciydi, yalnız king bradley o zamanlar öyle sert bir tutumdayken bundan evvel pek bahsedilmemesi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 nereden indirip izliyorsunuz? Ben yeni başladım, torrent ile 28 bölümünü indirip izledim 29'u da animeou dan indirdim izledim, 30'u nerden indirebilir veyahut izleyebilirim? ve konuyla alakası yok ama, One Piece'i online izleyebileceğim bir yer yada seeder'i olan bir torrent var mı? Cocukluğumda cok sevdiğim bi cizgi filmdi, nasip şimdiyeymiş =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 eclipse productions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Sam said: 30 hawkeye hikayesi ve ishbal olayları hakkında bilgilendiriciydi, yalnız king bradley o zamanlar öyle sert bir tutumdayken bundan evvel pek bahsedilmemesi ilginç. Bu benim de dikkatimi çekti, ama tabii savaş hali, karşındaki düşman ve yıldırman gerekiyor; orada bwahhahhah diye gülüp priestin enseye şaplak vursa askerler ne düşünür sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 24-30 arasını birazdan seyredicem ama, gerek eskisi olsun gerek yeni seri, izlediğim tüm anime serilerinde ki hatrı sayılır sayıda izledim, kızmasını en çok sevdiğim ve güldüğüm karakter ed heralde. Sürekli o halde dolaşsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 31 kimblee nihayet çıktı deliğinden, scar ile birbirlerini gebertecekler inşallah. marcoh'un yaşaması ilginç bir sürpriz oldu ama artık şişiyo makoto gibi gezecek herhalde. selim'den ne çıkacak bakalım, en çok merak ettiğim gizemlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Oha bugün perşembe daha ne FMA'sı diye düşündüm ciddi ciddi 5dk spoileri açıp açmamayı düşünerek. Bilgisayar kötü şey vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 selim kikikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 31 Daha önceki bölümlere göre çok yavan bir bölümdü bence. Tek iyi yanı yeni karakterlerin ve olayları başlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras11 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 homonculuslar hakkında spoiler Pride bunlarda ilktir, kendisini çok fazla özgüvenli olarak tanımlanır. Kendi başarılarında çok mutlu olur, kendi kusur ve hatalarını kabul edemez. Cehennemde günahlıların cezası tekerlek üstünde parçalanmış olacaktır (bir işkence makinesi) Envy ikincisidir, başka birinde isteklerine egemen olunarak tanımlanır. Günahı sebebiyle cehennemdeki cezası dondurucu su içinde olacaktır. Wrath 3. ağır günahlıdır, öfkeli olarak tanımlanır, aceleciliği veya intikamı başlayınca sevgiden daha kuvvetli olur. Cehennemdeki cezası yaşarken parçalanıcak olmasıdır. Sloth 4. ağır günahlıdır, yapılmış olmaya ne ihtiyaç duyar ya da ne yapılmış olduğu için birini suçlar. Cehennemdeki cezası yılan deliğine heyecanla girecek olmasıdır. Greed 5. kişidir, o başkasının eşyasını, gücünü gibi şeylerini isteyen biri olarak tanımlanır. Cehennemdeki cezası yağda canlı olarak kaynatılacak olmasıdır. Gluttony 6. kişidir ve gerektiğinden daha fazlayı tüketen olarak tanımlanır. Cehennemdeki cezası yılanlar, sıçanlar ve kara kurbağalar tarafından yenilecek olmasıdır. Lust son ve 7. ağır günahlıdır, o birinin bedensel zevki için dürtüsü vardır. Cehennemdeki cezası ateşte boğulacak olmasıdır. greed ile lust un kiler dogru demekkiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 öff öff manga felaket gidiyo...3 volume dür malum kişinin dövüş sahneleri mest üstüne mest yaşattı manga bradley'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 manga cliffhanger manyağı oldu, korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 manga 101 çıktı. gerildim ulan bradley ölsün gitsin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bradley cok gereksiz op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Výras Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 wrath in tahmini olumu parcalanarak olmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 32 ahah armstrong'un hiç oralı olmadan kitaplıkları açıp kapaması iyiydi. bıyık damga da öyle lol. kuzeydeki kumandanın da kim olduğunu öğrendik. :) selim'den nasıl bir hikaye gelişecek bakalım, en ilginç homunculus bradley. hem insanlıktan ayrıldığını düşünüyor hem insan yaşamını devam ettirmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 of karizmaya bakar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarw Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 mangayı takip edenler baksın bir sorum olacakti mal bir arkadas yuzunden agir spoiler yedim sonra merakimdan size sorayim dedim soylemedi hanzo, pride neden edwarda benziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Sarw said: mangayı takip edenler baksın bir sorum olacakti mal bir arkadas yuzunden agir spoiler yedim sonra merakimdan size sorayim dedim soylemedi hanzo, pride neden edwarda benziyor? eööö sana sözlü olarak mı söyledi yoksa bak bilmemkaçıncı sayı diye gösterdi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yok oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarw Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 2-3 devinart cizimiyle kandirmis vezevenk. gaza gelip inandim bir an. neyse olay su sanirim. http://sheryl.imouto.org/sample/60d25adfa5e2f440e010c7ff6d9857e8/moe%2092532%20sample.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evet. bu arada animeden takip edenler sakın açmasın üsttekini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar