Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 eski seride çok daha dramatikti yaw ama genede idare ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bence değildi çok daha fazla hissettirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 şuan 4 üncü bölümü izliyorumda. tucker a sövüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 10. bölüm Elicia'yı bu sefer üzgün görmeyiz belki diyordum ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Başlarda 2. sezon çok hızlı ilerliyor diye sinir olmuştum, ama 10. bölüme bakıp gelinen yeri görünce aslında normal bir hızda ilerlediğini anladım. 20. bölümde falan başlar muhtemelen 1. sezonda manga ile anime'nin ayrıldığı yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 başladı zaten o ayrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 1. seri daha güzeldi bence bundan :) 11 ne zaman çıkıyor bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 her salı falandı sanki, 6 sonrasını tek tek yetiştiremedim de tam bilmiyorum manga 96 çıktı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 11 çıktı, fillerı bile güzel ya hiç sıkılmadan izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 tunca said: 11 çıktı, fillerı bile güzel ya hiç sıkılmadan izliyorum Filler değil ama 11, orada olan olayların tümü mangada var. :) İlk seride farklı işlenmişti, bir nevi ilk serideki o bölüm fillerdı yani. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bölümün bir yerinde herkes Ed'in automailine bakarken arkada şöyle bir ses var : OHAAAAA 03:20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Fly said: her salı falandı sanki, 6 sonrasını tek tek yetiştiremedim de tam bilmiyorum manga 96 çıktı bu arada. manga iyiydi. im just an ordinary housewife (tu) =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 12 http://www.mininova.org/tor/2705396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 elazulruby said: Bölümün bir yerinde herkes Ed'in automailine bakarken arkada şöyle bir ses var : OHAAAAA 03:20 Ahahah evet, şimdi 12. bölümü izlemeden baktım tekrar. Tam olarak 3.22'de falan. Ohaaaa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bu arada, şu ne kadar anlamlı ve dokunaklı bir resimdir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 resme +rep verdim çok iyi yapmışlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Anneye kalkan eller kırılsın,babaya kalkan eller automail olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 13 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 anlaşsaydı ya elemanla sölesinler işte birbirlerine. çok gereksiz white knightlık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Just a passing housewife kısmına bayılıorm ya :D Güzel bölümdü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Birinci sezonda Greed'in ' Who are you ' sorusuna ' Their SENSEI ! 'gibi bir cevap vermişti. Onu bile değiştirmişler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 -Deno- said: Birinci sezonda Greed'in ' Who are you ' sorusuna ' Their SENSEI ! 'gibi bir cevap vermişti. Onu bile değiştirmişler lol. Öhm, olması gereken oydu aslında; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 -_- detaydı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ki housewife hali daha güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 linkleri aldığım torrent siteleri hep gg olmuş neyden indiricez artık ? pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar