Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Eclipse baya babadır ya bende Code Geass R2 var eclipse'den,baya memnunum.O büyük font özellikle hoşuma gidiyor,niye bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Türkçe bekleyen varsa : [TF] Metal Simyager - Kardeşlik - 05 - Keder Yağmuru Bilgi için Türk Fansub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Yetkili biri üstteki linki silebilir ya bununla değiştirebilir mi ? Hatalı dosyayı çekmesin milet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 mangasının 95. bölüm nezaman çıkıcak bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 94 10 nisanda cıktı FMA yı da ayda bir weriyolar 10ununda cıkar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Türkçe bekleyenler için : [TF] Metal Simyager - Kardeşlik - 06 - Umut Yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 manga 95 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 evet güzel bölümdü mangadaki Mangayla ilgili! Mangayla ilgili! Mangayla ilgili! Mangayla ilgili! Mangayla ilgili! 11!1 ama ben olsam durdurmazdım mustang'ı, fullmetal'a da helal olsun, öyle büyük bi nefreti dizginletebildi. ama envy kendini öldürmeseydi de felsefe taşını al kullansaydı alsaydı bedenini, gerçi felsefe taşından bişey kalmadıydı geriye ama olsun envy'nin temel ruhu kullanırdı işte negzel! bi taşla iki kuş olurdu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 son bölüm diye açtım spoiler'ı envy criti yedim off mangayı başka başlıkta konuşsaydık be annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 spo'nun hemen üstünde mangadaki güzel bölümdü yazdığımdan insanlar atlamaz diye düşünmüştüm ama özür dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yok benim suçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 off bende daldım açtım ama baktım mustang'ı görünce kapadım neyseki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bölümleri bulmakta zorluk çeken varsa www.cizgiport.com 'u deneyebilir. ben oradan izliyorum, 51 bölüm de var. Pek de yavaş sayılmaz (büyütünce görüntü kalitesi düşüyor tabi biraz) Konunun tamamını okumadım belki veren falan olmuştur önceden (edit: bu eski seri oluyor sanırım, anime hakkında pek bi bilgim yok yeni başladım ben de. Ama izleyecek yer bulmakta güçlük çektiydim, aynı durumdan mağdur olanlar varsa onlara yarasın bari :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 metal simyager kötü olmuş. tamam güzel bi iş yapıyonuz ama türkce olcak diyede cok abartmayın bence full metal alchemist i de cevirmenize gerek yok bence. bırak bazı seylerde aynı kalsın . öetal simyagerde şeytani tilki gibi bişey olmus. we cewirilerde bunlarada dikkat edin bazen birebir cewiri pek ii olmuyo örnekde goruldugu gibi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 nesi kotu olmus? metal simyager iste, gerce simyager yerine simyaci olabilir mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Demirdöküm Simyacı olması lazımdı isminin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 aykutdmn said: yamta said: metal simyager kötü olmuş. tamam güzel bi iş yapıyonuz ama türkce olcak diyede cok abartmayın bence full metal alchemist i de cevirmenize gerek yok bence. bırak bazı seylerde aynı kalsın . öetal simyagerde şeytani tilki gibi bişey olmus. we cewirilerde bunlarada dikkat edin bazen birebir cewiri pek ii olmuyo örnekde goruldugu gibi^^ Metal Simyager yerine Fullmetal Alchemist niye yazayım ? Bunun Türkçesi bu ise yazarım , hele ki Fullmetal Alchemist orijinali değilken, oldu olacak orijinal kalsın diyorsan Hagane no Renkinjutsushi var. Kyuubi ile ne alakası var çözemedim ? Hiç çeviri ile izlediniz mi acaba ? Hangi japonca terimi çevirmişim (Türkçesi olmayanların) ya da Eclipse gibi sallamışmıyım çeviride hiç baktınız mı ? Demirdöküm saçmalığıda sağolsun Ozuma'dan kalma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Güncelleye diyeceğime alıntı dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 10. bölümde düşündüğüm şey mi olacak ? (ağlayacaz yani 2xhüngür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet 9. bölüm keyifliydi, 10'da görünen o ki tahmin ettiğin olacak. böyle önceden seyretmiş olunca da herşeyi tartışacak, konuşacak birşey kalmıyor maalesef. ama anlaşılan önümüzdeki 5 bölümde ilk serinin kırıldığı noktaya varmış olacağız, neredeyse 10 bölüm kısalttılar gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Kaede said: Demirdöküm Simyacı olması lazımdı isminin sponsored by E.C.A. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 OP un orjinal videosu çıkmış.. buradan indirebilirsiniz.. yazmayı unutmuşum YUİ nin videosu bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yaptığınız çeviriyi güzel ve yerinde buluyorum. Devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 10 (tu) Bu güne kadar yapılmış en harika bölümdü resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 evet kesinlikle, aynı miktarda güzel ve üzücü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar