Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

2. bölüm de güzeldi, henüz yeni çizimlere ve fazla güzel renk tonlarına alışamadım gerçi 1. sezondan sonra ama. 1. sezonda ilk bölümden başlayan Lior şehrinde olanlar bu sefer 3. bölümde falan başlayacak gidişata göre. Bu arada,

führer yardırdı gidiyor iki bölümdür. homunculussun iyi hoş da in the blink of an eye hesabı kılıç sallıyor adam.

Sosyal ağlarda paylaş

anlaşılan böyle en az 15-20 bölüm gidecek aynı hikaye, neyse artık. gerçi imtihan filan değişmiş ufak tefek şeyler.

ein volk, ein anime, ein führer!

füüra süper canım, neyse ki onu seslendireni değiştirmediler sandaime hokage gene.

Sosyal ağlarda paylaş

Dregoth said:
Bu yeni seri nedir?

Hikayeyi en baştan alarak mangaya uygun şekilde anlatan bir yeniden-yapım. Ancak ilk FMA'nın hikayesi mangasından inanılmaz derecede farklı olduğundan FMA2 de ilkinden çok farklı olacak haliyle. Bunun ilk sinyalleri 2. bölümde geldi zaten. :)

spoiler

The Truth'u çok güzel yapmışlar ya, çok merak ediyordum nasıl yapacaklar diye, olmuş cidden :)

Sosyal ağlarda paylaş

Raincloud said:
Abi vize haftam yapmayın şöyle:/ elim sürekli gidiyor dl fma diye zor tutuyorum:(

ps:güzel mi lan cidden:(

Güzel ötesi, başyapıt... Pazar günü indirip izliyorum, bütün haftanın stresi, gerginliği, mutsuzluğunu alıyor, böyle Polyanna modunda dolaşıyorum sonra etrafta.

(Üzgünüm, vize haftan da, gerçek bu yani, cidden... :D)
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
birincisini izlemesek de olur mu öyleyse ?

Evet, ama ben yakın bir zamanda birinci sezonu bitirmiş ve ikinci sezona başlamış biri olarak söyleyebilirim ki, 1. sezon mutlaka ama mutlaka izlenmelidir, Naruto'nun ilk sezonu gibi FMA'nın da ilk sezonu okullarda ders olarak gösterilmelidir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...