-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 2. bölüm de güzeldi, henüz yeni çizimlere ve fazla güzel renk tonlarına alışamadım gerçi 1. sezondan sonra ama. 1. sezonda ilk bölümden başlayan Lior şehrinde olanlar bu sefer 3. bölümde falan başlayacak gidişata göre. Bu arada, führer yardırdı gidiyor iki bölümdür. homunculussun iyi hoş da in the blink of an eye hesabı kılıç sallıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 anlaşılan böyle en az 15-20 bölüm gidecek aynı hikaye, neyse artık. gerçi imtihan filan değişmiş ufak tefek şeyler. ein volk, ein anime, ein führer! füüra süper canım, neyse ki onu seslendireni değiştirmediler sandaime hokage gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Bu yeni seri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Dregoth said: Bu yeni seri nedir? Hikayeyi en baştan alarak mangaya uygun şekilde anlatan bir yeniden-yapım. Ancak ilk FMA'nın hikayesi mangasından inanılmaz derecede farklı olduğundan FMA2 de ilkinden çok farklı olacak haliyle. Bunun ilk sinyalleri 2. bölümde geldi zaten. :) spoiler The Truth'u çok güzel yapmışlar ya, çok merak ediyordum nasıl yapacaklar diye, olmuş cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 katılıyorum, truth kısmı çok hoş olmuş. ama keşke şu gate'in dışına konulan eleman biraz daha ciddi olsaydı. ilk sezonda gate ile ilgili herhangi bir şey gösterildiğinde baya ciddileşiyordu her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 2. bölüme 10/10 .Çok mutluyum bu seri döndüğü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Abi vize haftam yapmayın şöyle:/ elim sürekli gidiyor dl fma diye zor tutuyorum:( ps:güzel mi lan cidden:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Raincloud said: Abi vize haftam yapmayın şöyle:/ elim sürekli gidiyor dl fma diye zor tutuyorum:( ps:güzel mi lan cidden:( Güzel ötesi, başyapıt... Pazar günü indirip izliyorum, bütün haftanın stresi, gerginliği, mutsuzluğunu alıyor, böyle Polyanna modunda dolaşıyorum sonra etrafta. (Üzgünüm, vize haftan da, gerçek bu yani, cidden... :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Vizelerin bitince topluca izlersin .Gönül rahatlığı ile diğer animeleri çöpe at bunu izle diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 fma yı izlemiştim de 2 yi izlemeye başlamadım daha ama canım çekiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 birincisini izlemesek de olur mu öyleyse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 İlk sezonu izlemene gerek yok kesinlikle.Hikaye olarak hiçbir şey kaçırmış değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Fly said: birincisini izlemesek de olur mu öyleyse ? Evet, ama ben yakın bir zamanda birinci sezonu bitirmiş ve ikinci sezona başlamış biri olarak söyleyebilirim ki, 1. sezon mutlaka ama mutlaka izlenmelidir, Naruto'nun ilk sezonu gibi FMA'nın da ilk sezonu okullarda ders olarak gösterilmelidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 1&2 yi indirdim yatmadan önce izleyeyim diye de, sanki biraz ortadan dalmış gibi konuya, neyse ikisi de bitsin de. tamam sorun yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ben de yazacaktım 2. bölümü izle diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 FMA Brootherhood-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Oldugu gibi eski bölüm poff ne zamana kadar bole gidicek hikaye =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ayni degildi eskisiyle tamamen. o degilde gerzeklikleri abartiyolar iyice, hic sarmiyo, eskinin havasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bence başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 3 Çok iyi bölüm.Ne olacağını bilsemde gayet mutlu bi şekilde izledim.Bu ayar verilen sahneleri de çok iyi yapıyorlar.2.bölümde Mustangin Hawkeye, Ed hakkında verdiği.Bu bölümde de Edin Rose verdiği ayar sahneleri ödüllük tam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 3 eskisinde bu bölümde daha state alchemist değildi sanırım ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 asd State alchemistti galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 State Alchemist'ti. Lior'dan sonraki bölümlerde flashback yapılıp nasıl State Alchemist olduğunu gösteriyordu ama, o yüzden kafanız karışmış olabilir. Burada Flashback'i baştan verip ondan sonra geçtiler Lior'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 spawn77 said: Bence başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 2. sezondaki lior bölümünün havası ile 1. sezonunki karşılaştırılamaz bile... peh... 2. sezon böyle giderse ratinglerde baya canı acır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar