Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden İstanbul'u Seveyim Ki!

Llama

Öne çıkan mesajlar

istanbulu seviyorum çünkü;
dünyanın başkenti,
kaliteli bir muhitte kaliteli insanlar ile yaşıyorum,
hayatımın en güzel anlarını geçirdim,
gezmekle bitirilecek biyer değil,
ibadetimi gerçekleştirmem için sayısız kilise var,
gece hayatı için bir çok alternatif var (reina'dan sortie'ye/cambaz'dan ventoya kadar, herkese - her cebe).
herşeyi bulabilirsiniz,
herşey önce istanbul'a gelir...
bu gider daha...

istanbulu sevmiyorum çünkü;
çok pis semtleri var,
o semtlerin çok pis insanları var,
kap-kaç çok fazla var,
gaspçıda öyle.

Sevmeme nedenlerim türkiyenin heryerinde var,
sevme nedenlerim ise sadece istanbulda...

Zaten çok yakında Türkiye'den ayrılcam, ama en büyük üzüntüm istanbuldan ayrılmak olacak...

Ha bu arada, Ankara'da doğdum büyüdüm, izmir'de de çok yaşadım Karşıyakayı avcumun içi gibi bilirim.
sanmayın ki hayatım istanbulda geçti...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

kumru yeme ile gevrek olayına katılırım ( anne tarafından izmirliyim, ege kanı taşıyorum kesinlikle ruhumda), ama istanbuldan vazgeçemem kesinlikle=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakında biraz cıvığı cıksın sehirin bunca seyin üzerine oynandığı asırlarca üzerine konusulmus bir sehirin vardır elbet bir sırrı kerameti :D[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

yazilanlari okumadim belki tartismanin içine dalmisimdir pardon:)dunyadaki hiçbir sehri tercih etmem istanbula hiç oyle cok guzel anilarim vs. olmadi trafik sorununu en cok yasayan insanlardan birisiyim taaa en ucunda oturuyorum ama bu sehri hiçbir sehre degismem ki galiba dunyada uzerine en cok sarki yazilmis sehir olmali istanbul...[signature][hline]şeytan aldı götürdü satamadan getirdi
Sosyal ağlarda paylaş

göztepede okuyorum beylıkduzunden goztepeye gıttım bı yıl boyunca sabah 5.30da kaltım, gunde 5 saat yol gıttım aksam trafıgınden bezdım ama yagmurlu ve bulutlu bır gun GRİ tonlu bı bogaz manzarası gorunce hepsını unuttum ve tabıkı ISTIKLAL.ıstıklal benımle gelmedıgı surece bu sehrı asla terk edemem gıbı gelıo.[signature][hline]Eru - CATASTROPHE
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bu yıl istanbula -göztepe- taşınıyorum ....
izmiri çok seviyorum aslında foça için çeşme için kızlarağası için kemeraltı için kıbrıs şehitleri için sahildeki çimleri için ilkokulum için lisem için sakızlı dondurma için bizim sokak için sokağın köşesi için çocukken oynadığım eski sokağımız için çooook üzülücem : (

ama izmir çok küçük 14 yaşına kadar oyalayabiliyor sonra çok sıkıcı & yavaş & durgun gelmeye başladı belki yaşlanınca geri dönerim ; )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

Pis bi şehir, her tarafı şehirden daha pis krolarla dolu, potansiyel gaspçı,kapkaççı, katil dolu, son derece yozlaşmış bir şehir, sağdan soldan taşı toprağı altın diyip geliyolar o yüzden yapılaşma çok kötü yani belli yerleşim yerlerinin dışına çıktığın anda gecekondularla dolu ve bu inanılmaz derecede rahatsız ediyo.Her yerinde saçmasapan tipler, herbişiyi iğrenç

Ama yinede seviorum yaaa...
Ama;
said:
_black_angel_, 29 Ağustos 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
istanbuldan "al sana milaydolarlık teklif ediyorum git başka yerde yaşa karşılıksız" deseler bile ayrılmam... istanbulum benim canımın içidir...=)

(Milaydolar ne bilmiorum ama milyardolar yada milyondolardan bahsediyosan ben gözüm kapalı kabul ederim=))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 28 Ağustos 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
Bir senedir İstanbulda askerlik görevini yapıyorum herşeye alıştım ama şu İstanbulun büyüklüğüne,yobazlığına,kalabalığına bir türlü alışamadım bir off çekipte İzmiri hatırlamam elde değil...
Nedir gerçekten bu İstanbulda insanları bulduğu şey neden bu kadar büyümüş ki taşı toprağı altın diyip gelenler ne hale getirmiş bu şehri ya.Bu ğün sınavım vardı sordum araştırdım okula bir saatten önce gidemezmişim nedir bu yaa uçakla ben burdan çıksam bir saat sonra yatağımda yatıyor olurdum hele birde trafiğe takılırsam korkusu valla sabah yedide yollara çıktım Kadiköyden Sultanbeyliğine gelicem diye akıl alcak iş değil İzmirde olsam en uzak mesafem benim trafik oldumu 45 dk da giderim istediğim yere...Şu askerlik bittimi bir daha dönmemek üzere gidecem bu şehirden 107 gün daha çekicem ceremesini.Bu İstanbulda da gerçekten yaşanmaz ...

sana sunu soliim türkiyen1n %80 inini gezdim bide yurtdisina c1kt1m ama h1c b1r yerde istanbulda ki kdr rahat,kendimi ewimde hissedemed1m[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Istanbul cırkınlıgı ve guzellıgı ıcerısınde barındırıp bunları dengeleyebılen bı sehır. Hem guzel yanları var hemde cok guzel mukemmel
Hemde igrenc yanları var.

İzmir'de ise guzellikler daha ustun. Cirkinlik yok demıyorum ama daha fazla guzellık var. Modernligidir, nufusunun azlıdıgıdr, insanların daha uygar olusudur vs vs.

15 yıldır izmirde yaşayan biri ve istanbula senede 2-3 sefer gidip toplamda 1 aydan fazla kalan biri olarak diyebilirim ki :
İzmir yaşanacak yer, İstanbul gezilecek yer.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 29 Ağustos 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...