Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi yılları/yıllarda yaşamak isterdiniz?

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Herkesin bir fikri vardır bu konuda, yada çoğu kişi konuşmuştur arkadaş çevresi arasında. Burada da konuşalım istedim.

Ben 60'lı ve 70'li yılları İngiltere'de yaşamak isterdim. Pop kültürünü, dönemdeki sinema ve TV akımını, hippy akımını falan görmek, yaşamak isterdim.

Sizin yaşamak istediğiniz dönem ve nedeni nedir?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
60'lı veya 70'li yılları bilemem ama biraz geriye dönüp çocukluk yıllarımı yaşamak isterdim. çünkü insanın en temiz,saf olduğu yıllardır. ayrıca fazla bir sorumluluğu olmayan; şeker ve tatlı bir görünüme sahip; okul ve iş güç gibi sorumluluklardan uzak bir dönemdir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

baya bi gerideeee olmak isterdem daha silah yapılmamış teknoloji diye bir şeyden eser olmıycak öle bi yılda işte :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olursa, MÖ 3000 civarı eski mısır.

gelecek olursa, 2200 senesinden soraki bi zaman dilimi japonya veya U.S.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

dönemi bilmem ama böyle cenk sahalarında savaş ortamında büyük orduların savaştığı bir muhaberede olmak isterdim.
düşünsene arkada ceddin dedeeeen diye bağıran osmanlı senfonisi(zuhaha)o müzikle coşmuşsun kopmuşsun bi nevi Allah ne vediyse dalıyosun harika ya.
omüzik eşliğinde neler yapılırdı ya(keze tiestonun - adagio for strings de kopupda duvarlara geçirdiğimi bilirim) lol[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...