LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Herkesin bir fikri vardır bu konuda, yada çoğu kişi konuşmuştur arkadaş çevresi arasında. Burada da konuşalım istedim. Ben 60'lı ve 70'li yılları İngiltere'de yaşamak isterdim. Pop kültürünü, dönemdeki sinema ve TV akımını, hippy akımını falan görmek, yaşamak isterdim. Sizin yaşamak istediğiniz dönem ve nedeni nedir?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bende 80 li yıllarda yaşamak isterdem ABD de ghetto da hemde ama zenci olmak ta isterdim ...[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 orta çağ kesinlikle. hayata tutunamadığında alıp başını gitmek. başka bir yerde sıfırdan başlamak fln. güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 60'lı veya 70'li yılları bilemem ama biraz geriye dönüp çocukluk yıllarımı yaşamak isterdim. çünkü insanın en temiz,saf olduğu yıllardır. ayrıca fazla bir sorumluluğu olmayan; şeker ve tatlı bir görünüme sahip; okul ve iş güç gibi sorumluluklardan uzak bir dönemdir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 80 li yıllarda olmak isterdim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 baya bi gerideeee olmak isterdem daha silah yapılmamış teknoloji diye bir şeyden eser olmıycak öle bi yılda işte :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Moğolistan'ın Timur zamanında olmak isterdim hem de çok...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bende baya eski biz zamadna yaşamk siterdim. tekneloji olmicak hiç, oku sallıcan bayıra tepeye.. Frp ye yine çok daldım bu aralar...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 m.ö. 2500 kesinlikle çok isterdim.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 herkes şimdi qi akLıyLa eskiyi yasamak ister sanırım.. Bende bu haLimLe orta okuLda oLmak isterdm ama o zmn orta okuL die bi yer kaLmazdı sanırım :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ateşli silahların olmadığı bir zamanda[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 orta cag da bende yasamak isterdim hatta osmanli ordusunda yeniceri falan olmak :D[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 1980leri tekrar yaşamak isterdim.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 80 lerde ne yaşadınki bone tekrar yaşamak istiyorsun :) 5 yaşında ne yaptıgını hatırlıyor musun ki?[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 1700ler..iskoçya..yeşillikler..sakin bir çiftçi hyatı..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 geçmiş olursa, MÖ 3000 civarı eski mısır. gelecek olursa, 2200 senesinden soraki bi zaman dilimi japonya veya U.S.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben 1400 lü yıllarda yaşayıp Osmanlı'nın gelişmesini izlemek ve o zamanki siyasal durumu gözlemek isterdim.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Eski çağlarda sosaria da olmak isterdim veya 2000 sene önce filan mısırda yaşamak veya orta asya tarzı böyle hayatla mücadele tarzı bi yaşam isterdim belki bir kılıç ustası filan. *!Sinemalardan animelerden özenir*[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kral veya soylu oldukça, orta çağ döneminde yaşamak isterdim veya m.ö. 2000 yılında falan mısırda firavun falan olmak hoj olurdu[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 15. yy. İtalya'sında yaşamak isterdim...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 1930-40 bir zamanlar amerika. pardesum fotur sapkam yoldaki mazgallardan cıkan dumanlar tomygun. ve tabiki kırmızı giyinen sarışın.[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 1910-1970. Gerçekten yaşamak isterdim.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yanımda ben, seven bi güzel bi kadın olsun her çağda yaşarım :D[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!''Chogh bhis faul yaparam!Chogh bhis bloh koyaram! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 dönemi bilmem ama böyle cenk sahalarında savaş ortamında büyük orduların savaştığı bir muhaberede olmak isterdim. düşünsene arkada ceddin dedeeeen diye bağıran osmanlı senfonisi(zuhaha)o müzikle coşmuşsun kopmuşsun bi nevi Allah ne vediyse dalıyosun harika ya. omüzik eşliğinde neler yapılırdı ya(keze tiestonun - adagio for strings de kopupda duvarlara geçirdiğimi bilirim) lol[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 1400-1500 lerde osmanlıda yaşamak isterdim[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar