PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ne egzotik bişey bu hani soluk soluğa okudum :D geç linuxa sonra msni aç hareket çek vsvs :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Dela, 26 Ağustos 2005 00:08 tarihinde demiş ki: aman tanriiiiiiiiiiiiiiiiiim! aynı tepkiyi verdim. hepimiz tehlike altındayız.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Xaenin, 25 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki: Ya uzayda tek kalmış bir marine gibi yazmışsın soluksuz okudum yemin ederim . Alien sanki karşındaki . Tyrande her gün gidiyorum threadi açmakta ve thread'leri gerektikleri yere açmamakta çok ısrarcısın . adam doğru düzgün topicler açıyor siz her topicinde "amanda yanlış yer amanda aram amanda hede hödö biz çok kralız sen eziksin" davranışlarında bulunuyorsunuz..ayıp..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: PrudenT, 26 Ağustos 2005 04:04 tarihinde demiş ki: geç linuxa sonra msni aç hareket çek vsvs :D uhAUhuHuahaUHuHUhUAHuaahU :D[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bahsettigim kişi bildiğiniz bir hacker değil.Ayrıca tanınan biri.Bende yemem kolay kolay herşeyine dikkat ettim ingilizce klavye oldugundan ''ü'' yazmasını ele vermesini bekledim.Ancak az ve kısa konustu tekrar görüsmek üzere dedi ve bir anda offline oldu. Bilgisayarıma format attım,gecte olsa kamerayı vs aygıtları devre dısı bıraktım kamerayıda ters cevirdim.Madem cambazlık alanı windows isletim sistemi,onuda yokederek kurtuldum.Dün gece kurtulduğumu zannetmiştim,ancak bağlandığı ve benim bile algılıyamadığım programları yazan bir insanın ruh halinin normal olacağını zannetmiyorum.Simdilik kurtuldum -veya zannediyorum-..[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yazlımıdan bırılerine sor istersen burda neden uğraşıyorsun kimsenin sana bu konu hakkında senı rahatlatacak bır cevap yazacagını sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 belki de seytanin kendisi o tyrande, bak bi ustteki topicte de ziyarete gelmis. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu amaaaan tanriiiiiiiiiiiiiiiim.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: dalamardl, 26 Ağustos 2005 14:33 tarihinde demiş ki: Yazlımıdan bırılerine sor istersen burda neden uğraşıyorsun kimsenin sana bu konu hakkında senı rahatlatacak bır cevap yazacagını sanmıyorum... yazilimdanda kimsede cevap yazamaz cunki oldukca anlamsız. anlatım bozuk nedemek istedigi anlasılımıyor. bircok celıskı var. arkadas bir paragrafta lame rolu oynarken bır sonrakinde birden usta bılgısayarcı olayına gırıyor ( vektorel sifreler - kimse sormasın kırılabilir vs vs)[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: black_angel, 26 Ağustos 2005 00:31 tarihinde demiş ki: said: Dela, 26 Ağustos 2005 00:25 tarihinde demiş ki: said: black_angel, 26 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki: adamın kullandığı teknik basit fransada ii hackerlar (burda dehalardan bahsediyoruz) hep bahsettiğin tekniklerde yapıolar... ne dehasindan bahsediyosun? bi ton asosyel bebe. free mitnick d00d! onları tanımadan konuşma derim ben cok yakın kankilerin olsa gerek bu fransadaki script gencligi?[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sizi hagir gençliği sizi:) Tek solukta okudum walla. Hackerlık nedir? Ya firmanın online açıklarını bulmak için maaşlı çalışan elemanlar ya da gerçek hayatta ezik bebeler. Sadece makinelere girmekle adam olunmuyor malesef...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o adama hacker demeliydim.Cünkü birsey kullanmıyor.Windowsun acıklarından faydalınıyor.Bunu dil bilmekle ilgisi yok.Yani burası onun cöplügü[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Çöplüğüymüş hıh! Sadece kendi egolarını tatmin ediyor. Eziğin Allah'ı. Yaşamı doğru düzgün olmayagörsün..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Redeagle, 26 Ağustos 2005 16:22 tarihinde demiş ki: Hackerlık nedir? Ya firmanın online açıklarını bulmak için maaşlı çalışan elemanlar ya da gerçek hayatta ezik bebeler. Hayatında "kernel hacker" denen bir terim duydunmu? Duymadıgın belli. Bilmedigin terimlerın acıklamasını yapmaya calısma..[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hı hııı tabi abi...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Redeagle, 26 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki: hı hııı tabi abi... cabuk ogrenıyorsun takdır ettım[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korialstrasz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 1. güzel kurgu ama kötü 1 yalancısın? adam boyle uydudan ışın filan gönderip bilgisdayarını patlatabilio mu? 2. gidicem diyip dömüşsün bu yüzsüzlüktür hani anlarım pişman olup dönersidne burada seni istemedigini pek çok kişi söylemiş istenmedigin yerde durmak yüzsüzlügün alasıdır 3. üstelik yeri kişisel degil haa kruallara uymuyorsun kurallara azıcık bile osla sana sempatim olabilirdi her neyse umarım bu "gerçek" (!) hacker seni hackler yada en azından patiden gidip bizi rahaty bırakırsın edit: redeagle yukaridaki adam bi üsteki mesajı qutolamamak gibi bi kurala uymasada dogru diyor bilemdigin terimelre tanım yapmaya kalkma komik duruma düşüyorsun edit2: raistlinthjewiz bi üstteki emsaj quotelanmaz ya @ isareti konur yada soylemek sitedikelrin benim gibi edit tusu ile eklenir dikkat lütfen [Bu mesaj Korialstrasz tarafından 26 Ağustos 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sen kimsin? fakelemi konusuyorsun? acizmisin bu kadar?[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 en basit firewall'la bile ulasamaz adam sana ? ip'ni zaten msn'den mesaj attigin icin ogreniyor..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Korialstrasz, 26 Ağustos 2005 17:34 tarihinde demiş ki: edit2: raistlinthjewiz bi üstteki emsaj quotelanmaz ya @ isareti konur yada soylemek sitedikelrin benim gibi edit tusu ile eklenir dikkat lütfen forum kurallarını ogretmeye calıstıgın ıcın cok tesekkur ederim. forum EULA'sında filanmı yazıyor bu?. bide quote olayından once klavye kullanmayı ogrensen senın ıcın daha hayırlı olur [signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 26 Ağustos 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 26 Ağustos 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Goering, 26 Ağustos 2005 17:42 tarihinde demiş ki: en basit firewall'la bile ulasamaz adam sana ? ip'ni zaten msn'den mesaj attigin icin ogreniyor.. eminmisin? tor-onion networks FTW. bir suna bak once istersen http://tor.eff.org/[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 en ezik forumlarda bile o adamin kullandigi program var.. bir sekilde sana .exe yollamis acmissin... hata mesaji aldim diyosan zaten su an trojanlisin... 30 gun sonra program kendi kendini siliyor... gif ve exe'yi tek dosyaya inject eden programlar bile var herhangi dosya alma adamdan resim olsa bile..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 olay gerçekse sana tek bişi diyim. seni yemişler..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: raistlinthewiz, 26 Ağustos 2005 17:44 tarihinde demiş ki: said: Goering, 26 Ağustos 2005 17:42 tarihinde demiş ki: en basit firewall'la bile ulasamaz adam sana ? ip'ni zaten msn'den mesaj attigin icin ogreniyor.. eminmisin? tor-onion networks FTW. bir suna bak once istersen http://tor.eff.org/ bilmiyodum cok sagol... padawan'in olayim... [spo1=p.s.]p.s: ukalaliga gerek yok...[/spo][signature][hline] [Bu mesaj Goering tarafından 26 Ağustos 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @MartinLgore:hadi canım sende,hic aklıma gelmemişti isletilecegim.[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Goering, 26 Ağustos 2005 17:48 tarihinde demiş ki: said: raistlinthewiz, 26 Ağustos 2005 17:44 tarihinde demiş ki: said: Goering, 26 Ağustos 2005 17:42 tarihinde demiş ki: en basit firewall'la bile ulasamaz adam sana ? ip'ni zaten msn'den mesaj attigin icin ogreniyor.. eminmisin? tor-onion networks FTW. bir suna bak once istersen http://tor.eff.org/ bilmiyodum cok sagol... padawan'in olayim... [spo1=p.s.]p.s: ukalaliga gerek yok...[/spo] shalafin olsam?[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar