Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

damnation of pc

Tyrande

Öne çıkan mesajlar

said:
Xaenin, 25 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
Ya uzayda tek kalmış bir marine gibi yazmışsın soluksuz okudum yemin ederim . Alien sanki karşındaki .

Tyrande her gün gidiyorum threadi açmakta ve thread'leri gerektikleri yere açmamakta çok ısrarcısın .

adam doğru düzgün topicler açıyor siz her topicinde "amanda yanlış yer amanda aram amanda hede hödö biz çok kralız sen eziksin" davranışlarında bulunuyorsunuz..ayıp..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettigim kişi bildiğiniz bir hacker değil.Ayrıca tanınan biri.Bende yemem kolay kolay herşeyine dikkat ettim ingilizce klavye oldugundan ''ü'' yazmasını ele vermesini bekledim.Ancak az ve kısa konustu tekrar görüsmek üzere dedi ve bir anda offline oldu.
Bilgisayarıma format attım,gecte olsa kamerayı vs aygıtları devre dısı bıraktım kamerayıda ters cevirdim.Madem cambazlık alanı windows isletim sistemi,onuda yokederek kurtuldum.Dün gece kurtulduğumu zannetmiştim,ancak bağlandığı ve benim bile algılıyamadığım programları yazan bir insanın ruh halinin normal olacağını zannetmiyorum.Simdilik kurtuldum -veya zannediyorum-..[signature][hline]Tyrande walks on earth
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dalamardl, 26 Ağustos 2005 14:33 tarihinde demiş ki:
Yazlımıdan bırılerine sor istersen burda neden uğraşıyorsun kimsenin sana bu konu hakkında senı rahatlatacak bır cevap yazacagını sanmıyorum...

yazilimdanda kimsede cevap yazamaz cunki oldukca anlamsız. anlatım bozuk nedemek istedigi anlasılımıyor. bircok celıskı var. arkadas bir paragrafta lame rolu oynarken bır sonrakinde birden usta bılgısayarcı olayına gırıyor ( vektorel sifreler - kimse sormasın kırılabilir vs vs)[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
black_angel, 26 Ağustos 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 26 Ağustos 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
said:
black_angel, 26 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
adamın kullandığı teknik basit fransada ii hackerlar (burda dehalardan bahsediyoruz) hep bahsettiğin tekniklerde yapıolar...

ne dehasindan bahsediyosun? bi ton asosyel bebe. free mitnick d00d!

onları tanımadan konuşma derim ben

cok yakın kankilerin olsa gerek bu fransadaki script gencligi?[signature][hline]Da Site
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

Sizi hagir gençliği sizi:) Tek solukta okudum walla. Hackerlık nedir? Ya firmanın online açıklarını bulmak için maaşlı çalışan elemanlar ya da gerçek hayatta ezik bebeler. Sadece makinelere girmekle adam olunmuyor malesef...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 26 Ağustos 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
Hackerlık nedir? Ya firmanın online açıklarını bulmak için maaşlı çalışan elemanlar ya da gerçek hayatta ezik bebeler.

Hayatında "kernel hacker" denen bir terim duydunmu?
Duymadıgın belli. Bilmedigin terimlerın acıklamasını yapmaya calısma..[signature][hline]Da Site
Da Blog
Sosyal ağlarda paylaş

1. güzel kurgu ama kötü 1 yalancısın? adam boyle uydudan ışın filan gönderip bilgisdayarını patlatabilio mu?
2. gidicem diyip dömüşsün bu yüzsüzlüktür hani anlarım pişman olup dönersidne burada seni istemedigini pek çok kişi söylemiş istenmedigin yerde durmak yüzsüzlügün alasıdır
3. üstelik yeri kişisel degil haa kruallara uymuyorsun

kurallara azıcık bile osla sana sempatim olabilirdi her neyse umarım bu "gerçek" (!) hacker seni hackler yada en azından patiden gidip bizi rahaty bırakırsın

edit: redeagle yukaridaki adam bi üsteki mesajı qutolamamak gibi bi kurala uymasada dogru diyor bilemdigin terimelre tanım yapmaya kalkma komik duruma düşüyorsun
edit2: raistlinthjewiz bi üstteki emsaj quotelanmaz ya @ isareti konur yada soylemek sitedikelrin benim gibi edit tusu ile eklenir dikkat lütfen

[Bu mesaj Korialstrasz tarafından 26 Ağustos 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korialstrasz, 26 Ağustos 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
edit2: raistlinthjewiz bi üstteki emsaj quotelanmaz ya @ isareti konur yada soylemek sitedikelrin benim gibi edit tusu ile eklenir dikkat lütfen

forum kurallarını ogretmeye calıstıgın ıcın cok tesekkur ederim. forum EULA'sında filanmı yazıyor bu?. bide quote olayından once klavye kullanmayı ogrensen senın ıcın daha hayırlı olur [signature][hline]Da Site
Da Blog

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 26 Ağustos 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 26 Ağustos 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en ezik forumlarda bile o adamin kullandigi program var..
bir sekilde sana .exe yollamis acmissin...
hata mesaji aldim diyosan zaten su an trojanlisin...
30 gun sonra program kendi kendini siliyor...
gif ve exe'yi tek dosyaya inject eden programlar bile var herhangi dosya alma adamdan resim olsa bile..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 26 Ağustos 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
said:
Goering, 26 Ağustos 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
en basit firewall'la bile ulasamaz adam sana ?
ip'ni zaten msn'den mesaj attigin icin ogreniyor..

eminmisin?
tor-onion networks FTW.
bir suna bak once istersen http://tor.eff.org/

bilmiyodum cok sagol...
padawan'in olayim...

[spo1=p.s.]p.s: ukalaliga gerek yok...[/spo][signature][hline]

[Bu mesaj Goering tarafından 26 Ağustos 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goering, 26 Ağustos 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
said:
raistlinthewiz, 26 Ağustos 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
said:
Goering, 26 Ağustos 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
en basit firewall'la bile ulasamaz adam sana ?
ip'ni zaten msn'den mesaj attigin icin ogreniyor..

eminmisin?
tor-onion networks FTW.
bir suna bak once istersen http://tor.eff.org/

bilmiyodum cok sagol...
padawan'in olayim...

[spo1=p.s.]p.s: ukalaliga gerek yok...[/spo]

shalafin olsam?[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...