Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

damnation of pc

Tyrande

Öne çıkan mesajlar

Dün hoscakalın yazısından beridir nete giremiyorum..
Sebebi, bildiğim en iyi hacker (!) olduğuna inandığım kişiyle kontak kurmuş olmam...
Sonunda benimle konuşmaya karar vermişti. Hasta ruhlu bir adam. Microsoft'ta çalışan bir Türk lamer network mühendisi... Kendini genelde "Murat" diye tanıtır. "Uzaklardaki Turk" şeklinde bir nicki vardır.

Uzun zamandır soğuk savaş içindeydik. Sonunda kontak kurduk ve diplomasi yeteneğimi kullanarak onu tarttım ve bilgi koparmaya çalıştım. (Benden bilgili ve Microsoft'un kabloları arkasında ama benim kadar zeki değil...) Konuşma sürecinde onun amacı ise benim bilgisayarıma imza atmaktı. Açıkları bulma konusunda bir sorunu olamaz çünkü onun çalıştığı firmanın programını (Windows) kullanıyoruz. MSN'ime birşeyler bağladığını biliyordum. Virüs programları tanımadı ama karşılaştığım bazı hatalardan bunu anladım. İlk konuşma yarım saatten fazla sürdü. İstediğini yapınca birden bire offline oldu.

Bu adamın neler yapabildiğinden bahsedeyim... Trojan kullanmadan log okuyabiliyor. Kontak listenizdeki kişilerin sizde offline görünmesini sağlayabiliyor. Bunlar yaklaşık 5 ay içinde gördüğümüz başlıca teknikler. Geleneksel hack yöntemlerinin üzerinde bir teknik kullanıyor. Kaldı ki yaptığı da hack değil. Microsoft imkanlarından yararlanıyor. Özel hayatınız olmuyor o isterse...

İki gün sonra ikinci kez kontak kurduk. Alabildiğim kadar bilgi alma amacındaydım onun hakkında. Benden doğrularıma ters gelen birşey istedi, yapmadım. Kızdı!

Son mesajını gördüğümde reset tuşuna basmasam bilgisayar gidiyordu. Modemi kapattım
Şu anda öncekine göre çok daha yüksek güvenlik sistemlerinin arkasından yazıyorum bu mesajı. Gerçi bu onun için pek bir engel olmayacak çünkü elindeki imkanlar sınırsız... Ancak işi şifre çalmak vs değil. Yaptığı izlemek ve istediğinde zarar vermek...
Kendi geliştirdiğim vektörel şifre sistemine kesin geçiş yaptım. Bu sayede trojan ya da keylogger yardımıyla şifreleriniz -pwl dosyasına yazdırmazsanız- çalınamıyor. Bu tekniğin ne olduğunu sormayın, bahsedersem karşı yöntem geliştirilebilir. Bu yüzden bu konuda bencillik yapmak zorundayım.

Bilgim kaldırmıyor bunu,bilen ne yapmam konusunda yardım edebilecek ve biri varsa yazıversin.Windowstan vazgecmek zorundayım zaten.Özellikle paticik.com root admin&technical adminlerinden bir kaç tavsiye acil sekilde bekliyorum.Miranda kullanmam ne derece düzeltebilir?bilgisayarımda veri kaybım demek benim bittiğim anlamına geliyor..[signature][hline]Tyrande walks on earth
Sosyal ağlarda paylaş

Ya uzayda tek kalmış bir marine gibi yazmışsın soluksuz okudum yemin ederim . Alien sanki karşındaki .

Tyrande her gün gidiyorum threadi açmakta ve thread'leri gerektikleri yere açmamakta çok ısrarcısın .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslardan aldıgım birkac yolla kurtuldum veya öyle zannediyorum.Konustugumuz sayfayı kopyalayamadım zaten.Engelledi bir şekilde.Amacı reklamlardan topladığımız para.Paranoya yaptım galiba[signature][hline]Tyrande walks on earth

[Bu mesaj Tyrande tarafından 25 Ağustos 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fransız hackerları kimse geçemes..onları arkama alıp o adamı yıkıcam ben...

fransada adamların tekniği pc nin bağlı olduğu fişe bağlı olan eşyaları bile yakıor...pc nin halini siz düşünün.....
o adamlarm deha ve onlarla çalışıoum ii bi hacker olmasamda böle şeyleri onlara ileticemede söz verdim....[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

Microsoft'da çalışıp hackerlık yaptığı ortaya çıkarsa başına gelebilicekleri bilecek kadar zeki olması lazım . Microsoft olayı yalan bence o yüzden .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye...
Aşk

[Bu mesaj Xaenin tarafından 26 Ağustos 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 26 Ağustos 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
said:
black_angel, 26 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
adamın kullandığı teknik basit fransada ii hackerlar (burda dehalardan bahsediyoruz) hep bahsettiğin tekniklerde yapıolar...

ne dehasindan bahsediyosun? bi ton asosyel bebe. free mitnick d00d!

onları tanımadan konuşma derim ben[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...