Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz çikolata

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce açılmıştı :D

Soruyu cevaplıyım... Ülkerin çikolataları. Ecnebi çikolataları da iyi oluyor...
Edit:Linkte bir sorun vardı
[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
18 Kasım 2001 01:46

[Bu mesaj Half_Cow tarafından 25 Ağustos 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Half_Cow tarafından 25 Ağustos 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
milka nın karamelli bi çikolatası var. üstü sert çikolata içindeki karameli de agza gelince dagiliyor falan süper.. annem aliyor sürekli ama ben bulamiyorum :P süper birşey adinida hatirlamiyorum valla[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Milka :D[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
said:
insight, 25 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
Milka :D

Saol :P yani milkanın 300 tane çeşidi var, hangisi onu hatirlamiyorum ama joy mudur nedir o değil. onun karamellisini almıştim, yediğim çikmadi o da fena değildi gerçi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Macır (muhacir) çikolataları :D Likörlü falan oluyo :P[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
Ülker süpriz , Milka M-Joy ,Albeni ,Metro :D[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
Bizim evde vardı adını bilmiyorum. Bir kutu dolusu şişe seklinde çukolata var. Üzerleride ambalajlanmış. Viski, Kremalı, beyaz fln. İşin güzeli çukuların içinde ambalajdaki içkiden var. Çok güzellerdi:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
said:
dufrasne, 25 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
Toffifie.. kahveli süper bi çikolata , çok az yerde bulunur..
ayrıca crunch , damak , bueno , milkinis of of hepsi güzel hepsi

evt kesimnlikle cok guzel bi cikolata herkese tavsiye edrim ama her yerde bulunmuyor. bunun dısında tobleron ve kınder suprıs de gayet guzel bi cikolata. after eight pek sevmem onun bi bittrt beyaz cikolata ve de yeni cıkan portakallısı da var ama pek begendiğimi soyleyemem. after eight i her yerde bulabilirsiniz migrosta bile var ama en ucuz gümrüklerde tabi...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Mesaj tarihi:
Çikneti biter gofnet , gofneti biter çikonata diye çılgın bi replik vardı bi türk filminde[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
said:
irin, 25 Ağustos 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
lila pause,merci

okuldaki vazgecilmezimizide unutmayalım dimi irincim(gerçi irin ben den daha cok seviyor ama)[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
  • Yeni Oluştur...