Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hmm fare tadı varsa demekki farenin tadı pek güzel. pepsi sevmem mesela çünkü fare tadı yok (sanırım yani) ilerde farede yerim belki...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya onlarda hormon var, isalah yoktur icinde : ([signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Bpowder, 25 Ağustos 2005 19:50 tarihinde demiş ki: ben nazgul tadıda aldım ama beyler şaka deel ciddi bulunmuş yane işin ilginci her kazanda 1 tane aile boy :D nerde ciddi bulunmuş birşey? adamlar içeceklerine çok önem veriyorlar, fare olcağını hiç zannetmem. imajlarına zarar gelmesini hiç istemezler. "kuyu suyu çekiyorlar, bizi zehirlemek istiyorlar" iddialarına bile düzgünce cevap vermiş adamlar.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Profesör Doktor Penth Esilea Nedir yorumlarınız bu konuda ? Kokar mı ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 penth dende doktor olursa off[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: CaNNi, 25 Ağustos 2005 21:44 tarihinde demiş ki: coca cola'nın yapıldığı madde olan meyan kökü fareler tarafından çok sevilen bir maddeymiş bu nedenle meyan kökü tarlalarında fareler olurmuş bol bol. bu meyan köklerini toplayıp fabrikaya götürürler ve suyunu bir pres makinesi yardımıyla sıkarlarmış bu arada meyan köklerinin içine karışmış olan fareler de ezilirmiş, kanı kolaya karışırmış falan filan. Nette baktım. Buldum bunu. Daha önce de bizim meşhur milli güvenlik hocamız anlatmıştı :D Yaa o olaylardan bıktım artık hep aynı yalan yaa Bikere akıl var mantık var.Fare dediğin dünyanın en tırsak hayvanı.Sence o meyan kökleri toplanırken inadına "hayıır kaçmıycaam meyan kökünü bırakmam.... kıymetlimisss" diye yapışıyolarmı? Hem içinde fare olsada sorun yok.Farenin tadını bukadar güzel yapabiliyolarsa helal olsun walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Evet evet hatta fare değil direk bi boy büyüğü sıçanmış. kolanın içine s.çıyomuş o yüzden kolanın rengi öyleymiş. töbe töbe. bunlara nasıl inanıyo millet inanmak zor valla[signature][hline]teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 biz anasınıfındayken de vardı bu muhabbet..hala varmışşş[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yine bi deli taş attı kuyuya.. çıkarabilene aşkolsun :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bazen fare kesmıo bocek flm da atıom baktım oda kesmıo ben kendım yerden toz toprak atıom içine boylece coca-cola katkım olduunu bılıom..........................mutlu oluom[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Daha önce fare yemedimki.. bu tip habeler hurafe inanmayın bunlara =).. Fantada da osuruk gazı varmış..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 okumadım tüm postları belki biri söylemiştir ama, bi söylenti vardı zamanında. kokakola fabrikasında çalışan bi adam kaybolmuş. aramışlar 3-5gün bulamamışlar. sonradan fabrikadaki asit tankerine düştüğü anlaşılmış. ama asit çoktan kullanıldığı için ve de piyasadaki kolaları toplamanın da maddi zararı olduğu için içirmişler bize. lan sanki içine sülfirik asit koyuyolar. karbondioksit bea :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 uuuu. tam filmlik senaryo *!sonra kullanmak üzere not alır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hiç fare tadmadım. o yüzden birşey diyemem ama coca cola diğer rakiplerine göre çok çok daha iyi. bence pepsi çok şekerli, cola turca'da ise deterjanımsı bir tad var :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bazen tatmadğnız şeylerintadını tahmin edebiliyoruz. mesela paslı çiviyi hiç tadmadım ama bi yemekten o tadı tadtım gibi hissettim. halbuki hiç tatmadım nasıl oluyor bu.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: SteelBB, 26 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki: Bazen tatmadğnız şeylerintadını tahmin edebiliyoruz. mesela paslı çiviyi hiç tadmadım ama bi yemekten o tadı tadtım gibi hissettim. halbuki hiç tatmadım nasıl oluyor bu. there is no spoon[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hep aynı şey karakedi yakalar o fareleri[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 fareler bi tat katmış demekki ne güzel. bi işe yaradılar :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yar-rock und cock da fara tadı aldım geçenlerde :-p[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 oeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Calışan tanıdığım var . Yakında sudan baska bişi içmeyi planlamıyorum :D[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Arkansis, 26 Ağustos 2005 03:18 tarihinde demiş ki: said: SteelBB, 26 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki: Bazen tatmadğnız şeylerintadını tahmin edebiliyoruz. mesela paslı çiviyi hiç tadmadım ama bi yemekten o tadı tadtım gibi hissettim. halbuki hiç tatmadım nasıl oluyor bu. there is no spoon ekihihihihihi...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bu hurafeye inanacak kadar saf olmayın. Öyle birşey olsa dava açıp donuna kadar sömürürlerdi. Ha yok varmışdamışmışdamış diyorsanız gidin dava açın zengin olun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya arkadaşlar bu nası bi saçmalıktır ya fare tadı ne demektir yaa coca cola da aile boy fare pepside sıçan kola turka da hamam böcüğü kristal kolada da topaç böcüğü kullanıyolar enfes esan dimi ama ya arkadaşlar allah aşkına bu nasıl bi düşünce eseridir yaaaa[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bpowder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 babalar ii konu deme yane kutlamak lasım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar